cuca muca
Aktivan član
- Poruka
- 1.265
Moj godinu i po dana aktuelni dragi i ja smo se upoznali dok je on jos bio u vezi koja je trajala 12,5 god. Veza definitivno jeste bila potrosena, i ok grizla me je savest za njeno okoncanje, ali boze moj, da ne bi mene, bilo bi neke druge. Kako sam ja mlada, razvedena majka jednog lepog decaka od 5 godina a on i dalje zivi sa roditeljima, veza je naravno naisla na potpuno neodobravanje od strane malopre pomenutih, dakle, da budem precizna, i dalje ne zele da me upoznaju. Na stranu sto su im pretpostavke potpuno pogresne. Ima tu detalja koji me jako nerviraju vezano za prvo i drugo navedeno...npr. njegova mama jednom izjavila da joj ta bivsa nedostaje, njegova bivsa, doduse sasvim formalno, kuma njegovoj rodjenoj sestri...itd. Elem, iako konkretnih povoda za nepoverenje i sumnju nema, ja vremenom sve imam manje poverenje u njega i njegove emocije. Kako sam svesna da je skoro sve svoje slobodno vreme samnom, nema sumnjivih momenata...pozivi, poruke i sta vec u to spada...vec samo saznanje da nije ranije bio bas cvecka i da je jednu tako dugu vezu batalio radi druge tj mene...nekako se nagomilala ogromna doza nepoverenja koja mene jbn izludjuje...Neko sa slicnim iskustvom? Ili savetom?