POVECANJE PLATA I PENZIJA,MOZDA...JOS OVE GODINE!!!

Danas je objavljena zaista senzacionalana vest,koja govori o tome,da povecanje plata i penzija,MOZDA moze

da se dogodi...jos OVE GODINE ! Ja sam vest na TV-u doziveo u blagom soku.Ni je to za mene uopste neka

neocekivana vest.Uvek sam smatrao a i sada sam uveren u to,da mi imamo istinski odlicnu Vladu.Vladu koja

misli prvo na svoj narod,zapostavljajuci u potpunosti,svoje licne interese.! Bilo je dosta onih,koji su sumnjicavi,koj

su govorili kako od tih povisica plata i penzija,NEMA NISTA.! Uvek sam sa negodovanjem slusao misljenja tih

ljudi,koji nisu shvatili,da su vremena kada je narod obmanjivam laznim obecanjima,daleko iza nas.Sa takvim

ljudima,koji su vodili politiku.pomocu poturanja narodu laznih secerlema,njima smo rekli Adio za uvek.Konacno

smo dobili Vladu,koja radi za narod i u korist tog naroda.Nasu zahvalnost nasim dobrociniteljima,pokazacemo

time,sto ce mo izaci masovno na pretstojece gradske Izbore,i glasati za ljude koji misle i rade za nasu korist!:heart:

I ja verujem našem velikom vođi i svi osećaju da je Srbija na pravom putu.
Sve manje ljudi odlazi u Grčku,Hrvatsku ili Crnu Goru na letovanje,a sve više ih ide na Bali,Sejšele i ostale exotične destinacije...
Hoteli sa 5 zvezdica više za nas nisu luksuz nego sastavni deo života...
Živela Srbija,živeo Vučić živeo Toma!!!

Ljubota -- Takve ljude volim,kao sto si ti.Onaj ko ne veruje svojim Vodjama,nije zasluzio ni da uziva plodove koje mu sopstvena zemlja pruza.

Osecam da "Grof Vronski" nesto sevrda.Nesto kao da nije ubedjen,da ce se obecanja naseg Vodje ispuniti.To nije dobro.Nije dobro za njega,

za njegovu psihu.Zivot treba udisati punim plucima,radosno prkosno upijati sve slasti zivota,kao sto pcela sisa cvetni nektar sa raskosnih cvetova.!

Lord Gledston;bt304572:
Grof Vronski- ISUS JE CESTO PORUCIVAO VERNICIMA:"BLAZENI ONI KOJI VERUJU"! JA VERUJEM I PORUCUJEM (i ako nisam Isus)
ONIMA KOJI NE VERUJU:ONI KOJI VERUJU,BAR IMAJU TU SVOJU VERU! ONI KOJI NE VERUJU...NEMAJU NISTA...!

Zamolio bih te da ne blatiš Isusa upoređujući ga sa ovim ološem , mislim da će termin "za dve godine, najviše tri"
ući u sistem mernih jeinica umesto oznake za bekonačno.

Back