Povecanje penisa hirurskim putem

• Začetnik teme Začetnik teme Opterecen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni stvarno nije jasno to muško tripovanje veličinama.
Zašto žene neće da im kažu da od velikog ume da boli i da ne bude baš ugodjaj.
Nije njima jasno kad im kažeš da je prosečna dubina vagine 8-9 cm...oni izgleda misle da se to još dodatno da razvući...
Imala sam jedno iskustvo...Bože sačuvaj i sakloni...pobega sam nakon prvog puta glavom bez obzira i više me nikad nije video...a zamislite da sam mu rekla- ''sex mi je sa tobom bio očajan jer ti je prevelik''...sigurna sam da mi ne bi verovao, upravo zbog tih stereotipa i predrasuda o veličini kojima su zatrpani.

ali najzanimljivije mi je što svaki muškarac koji priželjkuje uvećanje penisa kaže gotovo isto - "sve ovo želim da bih mogao devojci ili buducim devojkama da pruzim sto vise uzivanja"
svaka devojčica, devojka i žena će reći da veličina penisa i uživanje u seksu nisu u bogznakakvoj korelaciji. valjda momci zaboravljaju da vode ljubav sa celom osobom, ne samo sa vaginom... i onda ništa usne, ništa potiljak, ništa ramena, ništa kukovi, ništa kolena, ništa stomak... samo vagina. :roll:
i, umesto da ulože u kvalitetno seksualno obrazovanje (čitaj - emocionalno ulože u devojku koju vole), spremni su da ulože novac u nešto što sledeća devojka ne mora ni da primeti. i osnovni problem ostaje.

ali najzanimljivije mi je što svaki muškarac koji priželjkuje uvećanje penisa kaže gotovo isto - "sve ovo želim da bih mogao devojci ili buducim devojkama da pruzim sto vise uzivanja"
svaka devojčica, devojka i žena će reći da veličina penisa i uživanje u seksu nisu u bogznakakvoj korelaciji. valjda momci zaboravljaju da vode ljubav sa celom osobom, ne samo sa vaginom... i onda ništa usne, ništa potiljak, ništa ramena, ništa kukovi, ništa kolena, ništa stomak... samo vagina. :roll:
i, umesto da ulože u kvalitetno seksualno obrazovanje (čitaj - emocionalno ulože u devojku koju vole), spremni su da ulože novac u nešto što sledeća devojka ne mora ni da primeti. i osnovni problem ostaje.

bas fino zbori ova studentkinja..mlada a vec svasta nesto zna;)

A najbolja fora je što ova tema negde na polovini prethodne strane
doživljava vremenski skok od skoro 4 godine....

Taj koji je počeo temu sada ima 26 godina i 15 centimetara,
osim ako se nije ubio zbog besmislenosti života sa svojim penisom.

usput, ja sam isto nezadovoljan svojim polnim organom...

(sad neko pita: "a zašto ?" )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back