Jel imao neko iskusto sa povecanim kalcijumom u krvi?
Meni je blago povecan.
Meni je blago povecan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2,68 a pise da je normalan do 2,50Koliko povišen?
Beznačajno. Ponovi za mesec-dva.2,68 a pise da je normalan do 2,50
Imam bolove u zhlobovima i lostoma. Dali je moguce da je od njega?Beznačajno. Ponovi za mesec-dva.
Ne, on kao povišen govori u prilog drugih poremećaja.Imam bolove u zhlobovima i lostoma. Dali je moguce da je od njega?
Pa bole me kolena najvise i kosti ispod kolena.Ne, on kao povišen govori u prilog drugih poremećaja.
Kako te bole kosti i zglobovi? Svuda ili samo na jednom mestu?
A koliko ti je godina? Da li opterećuješ noge poslom ili nekim aktivnostima?Pa bole me kolena najvise i kosti ispod kolena.
2,68 a pise da je normalan do 2,50
Možda ne bi bilo loše da se posavetuješ s reumatologom.Imam 30 godina. Ne opterecujem nogu. Bolovi su poceli iz cista mira i nemaju veze sa pokretima.
Cak najvise bole u mirovanju.
Radio sam ultra zvuk vrata,i hormone stitne i parastitne i ok su. Radio i reuma faktore i ok su. Stalo mi je jos kod reumatologa da odem za 7 dana.Možda ne bi bilo loše da se posavetuješ s reumatologom.
Takođe, i ultra-zvuk vrata, da ti se pregledaju paratiroidne žlezde.
Uradi i analizu vitamina D.
Može biti da si u deficitu pa nema šta da ''gura'' kalcijum u kosti pa odatle i bolovi koje opisuješ.
Uradi i nivo vitamina D.Radio sam ultra zvuk vrata,i hormone stitne i parastitne i ok su. Radio i reuma faktore i ok su. Stalo mi je jos kod reumatologa da odem za 7 dana.
Referentna vrednost mora da postoji. Ne znam koju koristi lab u kom si radio. Pogledaj na samom nalazu šta piše, opseg od-do.Uradio sam vitamin d. Vrijednost je 39.
Imao sam Kalcium 2.75, doktor me nije upozorio. Problem je bio sa kašljem, pa sam čak imao stezanje u prsima i završio u hitnoj nakon 3 mjeseca. Kada su mi vadili opet krv, Kalcium je već bio na 3.00, dok je 2.50 normalno. Uputili su me na ultrašaj. Otkrili su mi dobroćudni tumor na jednoj od 4 žlijezde pored štitne žlijezde. Morao sam još na jednu spravu da bi bili 100% sigurni. I da, morao sam na operaciju koju sam dobio veoma brzo. Osjećao sam umor, smrdjelo mi je užasno iz usta, kruljenje u stomaku, gubitak apetita. Prije 5 dana sam bio na operaciji, već druigi dan su me pustili iz bolnice.Jel imao neko iskusto sa povecanim kalcijumom u krvi?
Meni je blago povecan.