Povećajmo natalitet

S obzirom da je u Srbiji natalitet veoma nizak, trebalo bi da poradimo na tome da ga povećamo. Ja sam spreman da radim na tome. Ako ovde na forumu ima žena bez dece koje žele decu, neka mi se slobodno jave u inbox. Iako bih najradije voleo bračno dobijanje dece, otvoren sam i za vanbračnu varijantu :)

Мислим да се жене не јављају прве, него мораш ти први да им се јавиш.

И да свакој којој се јавиш, убедиш је да си се с разлогом баш њој јавио. И да она помисли да је то заиста тако.

Неће оне децу да праве са рандом ликовима.

awkward the shining GIF

Sad će da se jave

Мислим да се жене не јављају прве, него мораш ти први да им се јавиш.

И да свакој којој се јавиш,
I da ne zaboraviš šta si svakoj rekao, da ne pomešaš ☝️
убедиш је да си се с разлогом баш њој јавио. И да она помисли да је то заиста тако.
Da, ubeđivanje treba biti ubedljivo 😀
Неће оне децу да праве са рандом ликовима.
Tek to!

I da ne zaboraviš šta si svakoj rekao, da ne pomešaš ☝️

Da, ubeđivanje treba biti ubedljivo 😀

Tek to!

Да. Ту не може копи пејст, да кренеш исти упад са 15 различитих форумашица.

Него, истраживање...па оној што виси на Философији напишеш "Хеј..поздав философкињо. Читам већ дуже твоје текстове на философији и увек се одушевим како онтолошки апсорбујеш контеплетарност специфичности елементарне метафизике и метахемије. Занима ме шта мислиш о Платоновој схохастичкој есхатологији наспрам аристотелове еклектичности методике".

А следећој која је активна на фотографијама:"Хеј, видео сам онај твој селфи на фотографијама, па ми се допала блуза, заиста иде уз оне минђуше. Надам се да ћу те опет видети на фотографијама. Срећно" (и онда чекаш да се упеца и одговори).

Ако риба пише на политици, само величаш Путина, Лукашенка и Јутку и пролазиш ако не осети да готивиш Ненада Чанка.

Да. Ту не може копи пејст, да кренеш исти упад са 15 различитих форумашица.

Него, истраживање...па оној што виси на Философији напишеш "Хеј..поздав философкињо. Читам већ дуже твоје текстове на философији и увек се одушевим како онтолошки апсорбујеш контеплетарност специфичности елементарне метафизике и метахемије. Занима ме шта мислиш о Платоновој схохастичкој есхатологији наспрам аристотелове еклектичности методике".

А следећој која је активна на фотографијама:"Хеј, видео сам онај твој селфи на фотографијама, па ми се допала блуза, заиста иде уз оне минђуше. Надам се да ћу те опет видети на фотографијама. Срећно" (и онда чекаш да се упеца и одговори).

Ако риба пише на политици, само величаш Путина, Лукашенка и Јутку и пролазиш ако не осети да готивиш Ненада Чанка.

Ništa, ti mu budi glavni savetnik, jer se očigledno razumeš u materiju, posebno rekla bih forumašice sa filozofije 💪

Ako je još moderator, možeš i ono standardno, hej super si moderator stvarno, oni pre nisu bili takvi.. lepo vodiš taj forum. A ako te pita jel me muvaš, ti kažeš ma neeee samo da pohvalim tvoj rad
Да! обавезно негираш да је муваш. Иако је очигледно.

У 99 % случајева кад те женско пита да се изјасниш јесте или није, по правилу негираш. на шта год питање да се односи, ако је у форми "јесте ли, или није".

Да! обавезно негираш да је муваш. Иако је очигледно.
Tako rade NEKI, a neki malko prodorniji napišu da, muvam te, i tako ženku ostave bez daha ! 🥰
У 99 % случајева кад те женско пита да се изјасниш јесте или није, по правилу негираш. на шта год питање да се односи, ако је у форми "јесте ли, или није".
A šta ako te pita jesam li ili nisam ja bolja od one tvoje bivše? 😁

Back