Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.354
Koliko vam je to da je osoba pouzdana okidač za sex / zaljubljenost i sl. ?
Je li ta osobina hot?
Обзиром да не касним и чувам тајне иза седам брава... Онда сам хот хот хот...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ta osobina hot?
Postoje potrebni i dovoljni usloviОбзиром да не касним и чувам тајне иза седам брава... Онда сам хот хот хот...![]()
Je li ta osobina hot?
Imaš poverenje, možeš se osloniti, osećaš se sigurno poredmožeš li da definišeš pouzdana?
Imaš poverenje, možeš se osloniti, osećaš se sigurno pored
Pouzdan je, da, vrlina osobe, nema veze sa drugim osobama. Pouzdan čovek. Recimo ja i saradnike biram da budu pouzdani. Ne mora to ići duboko. To znači kad nešto urade da su uradili, da ne muljaju, kad kažu da znam da je tako i da su proverili. Mogu se onda osloniti na to što su uradili, a ne sve proveravati iz početka. Primer.
Postojegood luck with that. čak i stvarno kvalitetni (u smislu dobri ljudi) muškarci, vrlo često nemaju taj kvalitet. to je nekako poslednja stvar koju ljudima padne na pamet da razviju za drugo ljudsko biće, a tako je važna
Postoje
Retko koliko i medju zenskim rodompa nisam rekla da ne postoje, nego da je retko.
Pouzdana?
Pouzdanost tražim od automehaničara, električara, prodavca na KupujemProdajem... Od nekoga ko treba da mi uradi i završi nešto kvalitetno.
Јбг алкохол и ето видиш шта се деси.I moja bivša je bila pouzdana 5 godina dok jednog dana se nije polupijana kresnula sa njenim kolegom na nekom putovanju, i ode pouzdanost niz vodu.
Šta mi vredi pouzdanost ili lojalnost danas kad je sve to porozno u suštini, i ništa nije garantovano...
Vrlo.Koliko vam je to da je osoba pouzdana okidač za sex / zaljubljenost i sl. ?
Je li ta osobina hot?
Па исти ти непоуздани вјероватно.Pa ja ne znam ko voli nepouzdane ljude oko sebe
I tezi da takvima bude okruzen
![]()