Pouzdanost

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pouzdan je, da, vrlina osobe, nema veze sa drugim osobama. Pouzdan čovek. Recimo ja i saradnike biram da budu pouzdani. Ne mora to ići duboko. To znači kad nešto urade da su uradili, da ne muljaju, kad kažu da znam da je tako i da su proverili. Mogu se onda osloniti na to što su uradili, a ne sve proveravati iz početka. Primer.

Pouzdan je, da, vrlina osobe, nema veze sa drugim osobama. Pouzdan čovek. Recimo ja i saradnike biram da budu pouzdani. Ne mora to ići duboko. To znači kad nešto urade da su uradili, da ne muljaju, kad kažu da znam da je tako i da su proverili. Mogu se onda osloniti na to što su uradili, a ne sve proveravati iz početka. Primer.

pouzdanost je baš relaciona osobina, bukvalno si rekla saradnike biraš takve, to je odnos

pouzdan si za druge ljude, da znaju da mogu da ti veruju i da se oslone na tebe.

Pouzdana?

Pouzdanost tražim od automehaničara, električara, prodavca na KupujemProdajem... Od nekoga ko treba da mi uradi i završi nešto kvalitetno.

I moja bivša je bila pouzdana 5 godina dok jednog dana se nije polupijana kresnula sa njenim kolegom na nekom putovanju, i ode pouzdanost niz vodu.

Šta mi vredi pouzdanost ili lojalnost danas kad je sve to porozno u suštini, i ništa nije garantovano...

Skoro negde pisah,kada biram partnerku vrlo mi je bitno da sam siguran u nju,da je pouzdana i da kada udjemo u odnos ne razmišljam da će mi praviti probleme.Radije ne udjem u odnos bez obzira koliko je lepa,izazovna nego da sumnjam i stvaram sebi glavobolju.

Pouzdana?

Pouzdanost tražim od automehaničara, električara, prodavca na KupujemProdajem... Od nekoga ko treba da mi uradi i završi nešto kvalitetno.

I moja bivša je bila pouzdana 5 godina dok jednog dana se nije polupijana kresnula sa njenim kolegom na nekom putovanju, i ode pouzdanost niz vodu.
Јбг алкохол и ето видиш шта се деси.
Šta mi vredi pouzdanost ili lojalnost danas kad je sve to porozno u suštini, i ništa nije garantovano...

Ja volim nepouzdane zene. Da stane na jednu nogu, rasiri ruke i da joj poredjem knjige na glavu i cekam da ih srusi dok joj golicam taban.
I kad ih srusi:
Vidi kakva si, gusko jedna! Covek ne moze da se osloni na tebe. Ni za sta nisi. Idi tamo, skloni mi se s ociju. I ti si mi neka.

Back