Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, niko se ne seća moje podrške dvojcu Brnabić mali, ali tvoje itekako, jer si ti klasičan DS preletač... da su te hteli.Da, a onda se setiš da je to tvoj radikalni čekićar, korisnik Dina kartice, i ljubitelj porodice A. Vučića
Zato sto su amateri, da su ga vodili kroz knige 4-5-6god da je zaista uradio doktorat ( ok neko mu napisao ) ne bi mu niko mogao nista. Ovako amaterski odradjeni... Isto kao i Toma Diploma![]()
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду потврдио је у другостепеном поступку решење (сада већ бившег) декана Факултета организационих наука Милије Сукновића, који је министру финансија Синиши Малом изрекао меру јавне осуде због неакадемског понашања приликом израде докторске дисертације.
Како је наш лист писао, Одбор је одбио као неосновану жалбу коју је Синиша Мали уложио на решење бившег декана, а такође је одбацио жалбу професора Душана Теодоровића и Огњена Радоњића, зато што је поднета од неовлашћеног лица.
Према сазнањима листа, овлашћена лица за подношење жалбе у овом случају су била једино ректор Универзитета у Београду (у том тренутку професорка Иванка Поповић) и Синиша Мали, па је из тог разлога жалба одбачена.
Решење Одбора за професионалну етику је коначно и када и званично стигне на Универзитет биће прослеђено Сенату УБ који доноси одлуку о поништавању дипломе.
Извор: https://www.pravda.rs/2021/11/29/po...u-osudu-malog-sledi-ponistaj-njegove-diplome/
Је ли бре СНС-овци како вас није срамота да се лажно представљате у јавности? Све неки "доктори наука", мукотрпно учили дан и ноћ да би дошли до звања,а у реалности лезилебовићи.Их колико је само СНС-оваца лажирало диплому СРЕДЊЕ ШКОЛЕ,а не папир са докторских студија...Комплексаши обични...А сад адиииио,а сад адиоооо и ко зна где и ко зна кад!!!
![]()
Još bi ispravnije bilio da ga vlada smeni.
na sta da je staveNe, niko se ne seća moje podrške dvojcu Brnabić mali, ali tvoje itekako, jer si ti klasičan DS preletač... da su te hteli.
Na mesto. Ustranci.na sta da je stave
Još uvek niko ne postvlja pitanje ko je bio mentor kod izrade tog doktorata, jer je on važniji od samo Malog. Njegova odgovornost je najveća.Zato sto su amateri, da su ga vodili kroz knige 4-5-6god da je zaista uradio doktorat ( ok neko mu napisao ) ne bi mu niko mogao nista. Ovako amaterski odradjeni... Isto kao i Toma Diploma
pa jel doleNa mesto. Ustranci.
Pa mora da pise na samom radu, ako ides tako onda je odgovorna i komisija, doktorat se malko drugacije brani od master-a i slicnog.Još uvek niko ne postvlja pitanje ko je bio mentor kod izrade tog doktorata, jer je on važniji od samo Malog. Njegova odgovornost je najveća.
Pošalji je ti meni možda su veštaci pogrešili. Ja sam ekspert za proveru nevinosti mogu diplomu megatrenda da ti predam na uvid.Udarnicki ......Uopste me ne interesuje,da li neko lazira skolska svedocanstva.To je u krajnjoj liniji,nebitno.Mene je vise pogodilo,kada sam pre dve godine,hteo da se ozenim jednom devojkom.Tada sam postavio uslov,da mi prilozi uverenje o njenoj seksualnoj nevinosti.I sta se desava,javlja mi da je dobila uverenje,izdato od jedne ugledne privatne ginekoloske poliklinike.Meni se to uverenej ucinilo sumnjivim,jer devojka je bila prelepa,a kako onda
moze u 25 godini,da bude nevina.Platio sam dva lekara vestaka,da se utvrdi autenticnost uverenja.I.....sta je utvrdjeno.Uverenje je bilo falsifikat.
Naravno da se nisam ozenio sa tom devojkom,ali sam je tuzio za nanesenu dusevnu bol,prevaru i gubitak vere u ljude.na zalost,moja tuzba je odbijena
od strane suda,sa motivacijom,da je pitanje njene nevinosti,njena privatna stvar,a ja kao nisam nadlezan,da utvrdjujem fizicko stanje njenog tela.....Svasta.......