potvrda...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
dječaci, da li na kraju seksa tražite potvrdu za minuli rad...ono...tipa jel sam bio dobar, kako je bilo i slična pitanjca...?
hvala...

djevojčice ne zamjerite što vas opet ispuštam, al sam čuo da vi ne pitate takve stvari...

dječaci, da li na kraju seksa tražite potvrdu za minuli rad...ono...tipa jel sam bio dobar, kako je bilo i slična pitanjca...?
hvala...

djevojčice ne zamjerite što vas opet ispuštam, al sam čuo da vi ne pitate takve stvari...

hahahah e sad me nasmeja!

pa nisam ja uslužna delatnost pa da se raspitujem o kvalitetu usluge
ja to radim zbog sebe, a eventualni dobar ugođaj drugoj strani je samo nuspojava

drugo, s vremena na vreme tako se pojavi poneka idiotkinja koja mi kaže dobar si bio ili fantastičan si bio ili super si bio
znači to kad čujem dođe mi da gluperdu zajedno s krevetom izbacim kroz prozor, nevezano za to dal preuveličava ili ne, dal laže ili ne

ako već ne može da ne trtlja nek lepo kaže super je bilo ovo ili kako se dobro izjebasmo ili tome slično

Ne znam, mene su to pitale par puta ili u toku samog cina. Ne vidim nista lose u pitanju ako vec neko hoce da se potrudi da druga strana uziva.
Sto se mene tice, nisam pitao direktno, nego indirektno, nisam nesto iskusan, mogu jos mnogo da naucim, pa neka me malo poduci da budem bolji i da uradim to kako njoj najvise prija.

Svašta, pa dovoljno sam srećan što sam se uopšte našao u prilici da se igramo goli,
koliko glup trebam da budem da se bedačim takvim komplikacijama.

Potvrdu uglavnom dobijem (ili ne dobijem) posrednim naznakama.

Back