Poturice

VRS:
Vidim da je pocela revizija pedigrea. Pa znate li koliko je ljudi prodefilovalo ovim prostorima (i ne samo ovuda, po cijeloj Evropi) kroz istoriju? Hajde nadjite mi jednog evropljanina koji je genetski 100% pripadnik svog naroda (ako tako nesto uopste postoji). I odkud vam to da su svi slovenski narodi bili plavi? Uzmite ljude iz Crne Gore i Hrvatske koji su najmanje imali dodira sa Turcima pa su opet crni. Kako objasnjavate taj fenomen? Otidjite u Njemacku pa cete da vidite koja boja kose preovladava iako su se oni vodili kao plavokosi, plavooki nadljudi. Finci su zuti ko jaje a njihovi bliski srodnici Madjari crni. Jel i to zbog Turaka?
pa i Nemci ce tek imati dodira sa Turcima sad je pocetak ,a bice oni i crnji od nas :lol:

VRS:
Vidim da je pocela revizija pedigrea. Pa znate li koliko je ljudi prodefilovalo ovim prostorima (i ne samo ovuda, po cijeloj Evropi) kroz istoriju? Hajde nadjite mi jednog evropljanina koji je genetski 100% pripadnik svog naroda (ako tako nesto uopste postoji). I odkud vam to da su svi slovenski narodi bili plavi? Uzmite ljude iz Crne Gore i Hrvatske koji su najmanje imali dodira sa Turcima pa su opet crni. Kako objasnjavate taj fenomen? Otidjite u Njemacku pa cete da vidite koja boja kose preovladava iako su se oni vodili kao plavokosi, plavooki nadljudi. Finci su zuti ko jaje a njihovi bliski srodnici Madjari crni. Jel i to zbog Turaka?

Pa normalno je da se čovek menja to je evolucija, nisi otkrio toplu vodu, ja sam samo rekla da su južni Sloveni bili izvorno pretežno ridjokosi ili plavi, a i da su ostali tamo odakle su došli, verovatno bi danas imali tamniji ten i kosu zbog mešanja sa drugim narodima, u čemu je problem? Ali baš zbog tog mešanja sa drugim narodima mi smo generalno lep i zdrav narod (ovo zdrav, bilo je pre Miloševića), a ne kao npr. Albanci koji se nerado mešaju sa drugima, pa su uglavnom mali i krivonogi.

svetolik trpkovic:
Pa ****** svakako je sranje bilo je ili ces dati veru ili dupe i ****** oni dadose veru, a mi Srbi dadosmo bulju tj. ***** Turcima, tako da je u principu isti **** oni nose muslimnska imena i neguju turske obicaje a mi smo i dalje hriscani i " evropljani " al smo zato preko 70% crni i tamnokosi .

Plavokosa i plavooka deca po ulicama trckaraju, ako, ako...
A ti kao da uzivas sto i dalje ubedjujes druge kako smo mi neki polu-turci?
C,c,c,c,ccc......
Znas li ti da se Turci "krste" kad cuju kako se mucosi u Bosni ponasaju?
Znas li sta mi je rekao jedan ugledni Turcin u Izmiru pre par godina?
"Ti vasi "nazovi muslimani" se tako ponasaju jer nisu navikli da rade, pa grade po 10 dzamija u selima od po 1000 stanovnika, umesto da se late posla!"
Toliko o tome koliko ih Turci cene (50x manje nego Srbe).
Inace, Turci u svojim skolama i porodicama uce decu da su im Srbi prijatelji i da su Srbi autentican i veliki narod, kao i Madjari, Rumuni i Grci. Ostale posmatraju kao talog i polu-nacije (Bugare, Albance, Hrvate, Makedonce) a bosanske mucose gledaju kao mulj.

Aferim, brate polu-tricetvrt-cetvrt-trt-Turcine.
p.s.: da, inace mucosima izBosne je Turska nekako postala "mehka", prosto im tuga da gledaju skularnu Tursku. Sad moraju ici dalje na istok - u Ihran, Ihrak, Afghanisthan i dalje, dalje u pizdu lepe matere...

Crni gen je dominantan i uz pomoć klime-podneblja ( fenotipa ) prevladava...a i crnke su ljepše-bar meni, a šta se tiće Turaka-oni su kao primjer rasne čistoće i ubernacije?-buhahahahahaha inače-ako Turci negiraju Bugare kao ravnopravnu naciju tj, smatraju ih kao pseudo-nešto onda negiraju i sami sebe jer su oboje dakle i Turci i Bugari, zanimljivo i Mađari sličnog porijekla-dakle Turanski narod sa azijskih stepa ( Turanski ne znači Turski ).

Back