Poturice napravile slavljenicku pesmu Naseru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да одлично знам какви су модератори на овој дискусији, чини ми се да ја имам највећи број банова по јединици времена.
Али то и даље не значи да није чист безобразлук, непристојност, неваспитање па и делаовње супротно интересима саме Крстарице да модератор дели дискутанте на нормалне и ненормалне - а све по његовим приватним политичким ставовима.

untouchable:
Није он субјективан него је безобразан, умислио је човек да је ово његова приватна прћија.
Ovo gore nema veze sa Forumom. Jednostavno komentarišem tvoje ponašanje koje se po retko kojim postovoma može okarakterisati pozitivno. Prelistaj svoje poruke, pa ćeš se uveriti. Previše si ekstreman i ne poštuješ skoro nikog.

То да ли сам ја екстреман или не, да ли поштујем или не неког, моја је ствар. То нема везе с тобом, ако се ја држим правила овог форума. Ти си себи узео превише за право, ниси објективан у ономе што радиш, сам кршиш правила форума и потпуно си га приватизовао.

Ма ја се не узбуђујем због себе, чак и да ме неко одавде удаљи за сва времена ја учествујем на још х форума, сигурно ми дискутовања неће недостајати, али друга ствар је неправда коју неко жели да спроводи и ја осећам потребу да се томе супротставим, у свим сферама живота - па и овде.

Модератор јесте друге политичке орјентације и то јасно показује, али је до сада доказао да је доста коректан не банујући искрене родољубе као што то раде усташе (фигуративно говорећи) на Б-92.

Поздрав модератору и српским радикалима!

Морам да се сложим са Николом_БН. Мислим у оном делу да је модератор прилично коректан у питању политичких дискусија. Да ли ти но_проблем очекујеш да се ово претвори у радикалски форум па да сви који нису за ту опцију оду са форума или очекујеш контструктивну размену мишљења. Ни мени се не допада када прочитам шта све људи пишу, али је чињеница да овде има доста екстремних ликова свих фракција и убеђења и да отприлике сви подједнако долазе до изражаја. Исто тако модератори подједнако банују просрпске и антисрпске форумаше када претерају. Ја сам имао грдне полемике са неким ид...отом аналитичаром60 који је вређао све који су бранили Србе, па је банован. Дакле, грешиш...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back