Ne_Vazim_Se Veoma poznat Banovan Poruka 12.559 18.04.2009. u 15:58 - Potukli se Novosađani! #76 al bundy: Cuj Beograd ,opasan je ko Medelin Kliknite za proširenje... Ufff... ... K'o Olbrajtova kazesh... ... Mislim da cu Mali Beograd da izbegavam.
al bundy: Cuj Beograd ,opasan je ko Medelin Kliknite za proširenje... Ufff... ... K'o Olbrajtova kazesh... ... Mislim da cu Mali Beograd da izbegavam.
Bara Kob Ama Ističe se Banovan Poruka 2.416 18.04.2009. u 16:00 - Potukli se Novosađani! #77 Ne_Vazim_Se: Imate Mali Beograd u Novom Sadu? Nisam to znao. Kliknite za proširenje... Elitno burzhujsko naselje.
Ne_Vazim_Se: Imate Mali Beograd u Novom Sadu? Nisam to znao. Kliknite za proširenje... Elitno burzhujsko naselje.
Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 18.04.2009. u 16:00 - Potukli se Novosađani! #78 Bundevara jel si bio i ti u toj tuci juce
Ne_Vazim_Se Veoma poznat Banovan Poruka 12.559 18.04.2009. u 16:04 - Potukli se Novosađani! #79 Ugo Chavez: Elitno burzhujsko naselje. Kliknite za proširenje... I bash po Beogradu dobi ime? Pa znaju ljudi shta je dobro. Chim je elitno, i logichno je da ima neke veze sa Beogradom...
Ugo Chavez: Elitno burzhujsko naselje. Kliknite za proširenje... I bash po Beogradu dobi ime? Pa znaju ljudi shta je dobro. Chim je elitno, i logichno je da ima neke veze sa Beogradom...
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 18.04.2009. u 16:14 - Potukli se Novosađani! #80 Ne_Vazim_Se: I bash po Beogradu dobi ime? Pa znaju ljudi shta je dobro. Chim je elitno, i logichno je da ima neke veze sa Beogradom... Kliknite za proširenje... Pa nekada nije bilo,ali sada bome ima kuća kojih se ni Dedinje ne bi postidelo
Ne_Vazim_Se: I bash po Beogradu dobi ime? Pa znaju ljudi shta je dobro. Chim je elitno, i logichno je da ima neke veze sa Beogradom... Kliknite za proširenje... Pa nekada nije bilo,ali sada bome ima kuća kojih se ni Dedinje ne bi postidelo
al bundy Legenda Poruka 64.033 18.04.2009. u 16:15 - Potukli se Novosađani! #81 Ne_Vazim_Se: Ufff... ... K'o Olbrajtova kazesh... ... Mislim da cu Mali Beograd da izbegavam. Kliknite za proširenje... Keine Olbrajtova ,mislio sam bas na fuckin Medelin
Ne_Vazim_Se: Ufff... ... K'o Olbrajtova kazesh... ... Mislim da cu Mali Beograd da izbegavam. Kliknite za proširenje... Keine Olbrajtova ,mislio sam bas na fuckin Medelin
~Petar~ Poznat Poruka 8.643 18.04.2009. u 16:17 - Potukli se Novosađani! #82 Ugo Chavez: Shta te je navelo da se preselish u Zemun, kad je Novi Sad tako dobar? Ja sam takodje rodjena Novosadjanka, ali ga mrzim. Kliknite za proširenje... kakva ti se to trauma desila, ajd' ispricaj nam slobodno
Ugo Chavez: Shta te je navelo da se preselish u Zemun, kad je Novi Sad tako dobar? Ja sam takodje rodjena Novosadjanka, ali ga mrzim. Kliknite za proširenje... kakva ti se to trauma desila, ajd' ispricaj nam slobodno
Bara Kob Ama Ističe se Banovan Poruka 2.416 18.04.2009. u 16:20 - Potukli se Novosađani! #83 ~Petar~: kakva ti se to trauma desila, ajd' ispricaj nam slobodno Kliknite za proširenje... Nikakva trauma, samo Novi Sad je najgori, najprljaviji grad u Evropi.
~Petar~: kakva ti se to trauma desila, ajd' ispricaj nam slobodno Kliknite za proširenje... Nikakva trauma, samo Novi Sad je najgori, najprljaviji grad u Evropi.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 18.04.2009. u 16:21 - Potukli se Novosađani! #84 Kako se ti trudiš da dozoveš Nešu ccccc