Potukli se igrači Partizana međusobno

Sve dok BIKLO KO ovde pise VI i MI nema ovde pricce
Odrastao covek da se tako ponassa pa jos mod ovde
Pa ja sam navijacc banjaluckog Borca pa mi na pamet ne pada da provociram
navijace Sarajeva ili Zrinjskog na primer
ovde treba da se pisse o npr bivsim igracima Partizana koji pokrecu akciju za spas kluba
iako ja mislim da spada nema dok ne prodje kao Glazgov rendzers
Kažeš da te ne prozivam i da nećeš više ništa da kažeš u vezi mene. Ajd onda, lepo, održi svoju reč i ne prozivaj me više.

Postaješ malo smešan sa tim tvojim nebulozama i prozivkama ...

shut the fuck up GIF

Tema je o tome kako su se vaši igrači potukli ... i imam puno pravo da se sprdam sa vama kao što ste se većina (da ne kažem svi) sprdala sa nama ne tako davno kad nismo imali ni za šampon. Vi jedan dan pričate da niko ne može da otera upravu jer je postavio AV, a drugi dan pričate kako treba da se priča o tome kako su se skupili bivši glodari da spasu klub ..Ne znate gde udarate i svi vam krivi osim vas.

Otvori temu o tome i pričaj o tome s obzirom da imaš itekako mnogo novinarskog iskustva.

Jeste, šta je bilo - bilo je .. .ali se ne zaboravlja

kad ste se vi qrčili po BGu titulama i za'ebavali, tad je bilo sve potaman a sad kad vas niko ne 'ebe ni pet posto, sad šta je bilo, bilo je .. .jbg ... karma je qrva ;)
И сад бих ја тебе требао питати како је било за време Миљанића, па да идемо уназад до 45-те?? Није то поента, кажем ти. Звезду су у то време уништили Горан Весић и екипа. А Партизан се тренутно уништава плански од врха државе. Неко озбиљно лечи комплекс и шиљи да не кажем шта...

И сад бих ја тебе требао питати како је било за време Миљанића, па да идемо уназад до 45-те?? Није то поента, кажем ти. Звезду су у то време уништили Горан Весић и екипа. А Партизан се тренутно уништава плански од врха државе. Неко озбиљно лечи комплекс и шиљи да не кажем шта...
... svako svoje dvorište nek gleda ... najprostija stvar

Kažeš da te ne prozivam i da nećeš više ništa da kažeš u vezi mene. Ajd onda, lepo, održi svoju reč i ne prozivaj me više.

Postaješ malo smešan sa tim tvojim nebulozama i prozivkama ...

shut the **** up GIF

Tema je o tome kako su se vaši igrači potukli ... i imam puno pravo da se sprdam sa vama kao što ste se većina (da ne kažem svi) sprdala sa nama ne tako davno kad nismo imali ni za šampon. Vi jedan dan pričate da niko ne može da otera upravu jer je postavio AV, a drugi dan pričate kako treba da se priča o tome kako su se skupili bivši glodari da spasu klub ..Ne znate gde udarate i svi vam krivi osim vas.

Otvori temu o tome i pričaj o tome s obzirom da imaš itekako mnogo novinarskog iskustva.

Hawk ti je sjajan tip, on dođe i krene perfidno da te napušava, stalno nešto kuka kao kalimero i uvek je njemu neka nepravda učinjena, onda kad ga napušiš i kažeš iš, on će da te izvređa, da te prijavljuje i da te na kraju stavi na ignor.

To mu je standardna mantra.

A onda će da ide i da lajkuje svakoga ko tebi odgovori bilo šta negativno.

Slažem se, samo se Partizanu to ne dozvoljava. Čak ni igrači Zvezde nisu bili nešto euforični ubedljivom pobedom, valjda je i njima jasno da ovako nikad jadniji i sakati Partizan i nije razlog za slavlje.
Nisu se izjavljivali zato što mi imamo gospodina od trenera koji nije to dozvolio inače bi i te kako se čulo od svih njih za sve ove godine kmečanja i žaljenja.

Nisu se izjavljivali zato što mi imamo gospodina od trenera koji nije to dozvolio inače bi i te kako se čulo od svih njih za sve ove godine kmečanja i žaljenja.
Naravno, imate Klarka Kenta, sve gospoda i akademici i vrli fudbalski radnici od Terze pa nadalje, samo stručnost i pametne investicije. Mi bi i voleli da Partizan ostave na miru da ispadnemo i u drugu ligu pa neka veliki vodja uživa u utakmicama s TSC, Vojvodinom itd...Dok je SNS na vlasti nema zime za vas, ali povući će vas sa sobom na dno kad odsviraju svoje.

Naravno, imate Klarka Kenta, sve gospoda i akademici i vrli fudbalski radnici od Terze pa nadalje, samo stručnost i pametne investicije. Mi bi i voleli da Partizan ostave na miru da ispadnemo i u drugu ligu pa neka veliki vodja uživa u utakmicama s TSC, Vojvodinom itd...Dok je SNS na vlasti nema zime za vas, ali povući će vas sa sobom na dno kad odsviraju svoje.
Što se tiče finansijskog stanja, bili smo mi na dnu ne tako davno ali nikad nismo dozvolili da nas iko odvuče od ljubavi prema klubu i da napuštamo klub kad je klubu najviše potrebna navijačka podrška..

Back