Potrošnja

topmodelsica

Elita
Poruka
20.397
Koristim
HUAWEI 4G ROUTER 2
LTE Cat4 Wi - Fi 2.4GHz

Laptop koji koristim koristi Windows 7.

Koristim Yettel mrežu.

Može li neko da mi kaže kako da kontrolišem koliko imam preostalog internet saobraćaja?

Može li neko da mi kaže koliko GB potrošim na you tube za gledanje epizode serije od 40 minuta?

Koristim
HUAWEI 4G ROUTER 2
LTE Cat4 Wi - Fi 2.4GHz

Koristim Yettel mrežu.

Može li neko da mi kaže kako da kontrolišem koliko imam preostalog internet saobraćaja?

Može li neko da mi kaže koliko GB potrošim na you tube za gledanje epizode serije od 40 minuta?
Odes na svoj nalog kod provajdera i pise ti. Koristim mts i onda se ulogujem.
Pretpostavljam da tvoj ruter lokalno belezi potrosnju, no nepoznat
mi je taj ruter. Dakle uglavnom odes na web stranu rutera, ulogujes
se, pa pogledas, na drugo pitanje sam odgovorio na drugoj temi.

Koristim
HUAWEI 4G ROUTER 2
LTE Cat4 Wi - Fi 2.4GHz

Koristim Yettel mrežu.

Smanjis rezoluciju na p240 ili p360 manje ce ti trositi, jeste da nije neka slika ali potrosices oko 250-300MB.

Odes na svoj nalog kod provajdera i pise ti. Koristim mts i onda se ulogujem.
Pretpostavljam da tvoj ruter lokalno belezi potrosnju, no nepoznat
mi je taj ruter. Dakle uglavnom odes na web stranu rutera, ulogujes
se, pa pogledas, na drugo pitanje sam odgovorio na drugoj temi.
Ja imam Huawei preko koga mogu da pratim te parametre.

Koristim
HUAWEI 4G ROUTER 2
LTE Cat4 Wi - Fi 2.4GHz

Koristim Yettel mrežu.

Lakse ti je da znas koliko imas mesecno gb na raspolaganju,100 nema sanse da potrosis posto sigurno ne skidas filmove

Slazem se da su sranje, ali je problem sto ti stari torrent linkovi ne rade kako treba ili uopste ne rade, skoro sam skidao ili barem pokusavao da nesto skinem, znaci tako su napravili da forsiraju novije filmove i oni se vise skidaju.

Slazem se da su sranje, ali je problem sto ti stari torrent linkovi ne rade kako treba ili uopste ne rade, skoro sam skidao ili barem pokusavao da nesto skinem, znaci tako su napravili da forsiraju novije filmove i oni se vise skidaju.
Torent zavisi od ljudi koji siduju, tako da vecina siduje novije filmove....

Back