- Poruka
- 5.887
Ne važi se, nisi ni ti fotkao račun, samo si rekao.
Onda bi bilo fer da ti ja kažem da imam golu sliku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, stvarno nisam!Ne važi se, nisi ni ti fotkao račun, samo si rekao.
![]()
Sto ce tema biti puna elektriciteta, shodno naslovu...
... Naravno da hocu. Dosta je veliki, da znas. Treba jos racuna pretresti.Idi hoću da umrem od smeha
Zamisli prilazi ti riba u nekom baru i onako uvrće kosu i gleda te, flertuje, ti priđeš a ona te pita: "Macane, hoćeš da mi pokažeš tvoj račun za struju...mmm dušo, a za vodu? Oh, hajmo odavde, baš si seksi..."
Kratkotrajno.
Ali izvukoh se za sliku![]()
Izvini, ne smejem se tebi, nego zamišljam kako ti je,Ja nista ne razumem ovu temu....
Jedan pise dobri su jaki ,
Ma ona nema obicnu peglu nego parnu stanicu, a to trooosiiiJa nista ne razumem ovu temu....
Jedan pise da ventilator ne moze da radi ako nije ukljucen grejac, sto nije tacno , nema to veze sa tim....
Da li ce da se iskljuci TA zavisi koliko okrenes tocak na punjenju , ako je AEG ili MH, a koliko ja videh sve pecke imaju taj tocak...
Ne znam kako da se procita trenutna snaga potrosaca prikljucenih na jednom brojilu...
Ja sam izuzetno sitan potrosac, pa znam da je potrosnja ventilatora 21W kod peci, do 27W , a dobri su jaki , dok kod grejalica su i do 45W a nemas osecaj da su jaki...
TV su 70W stari , 40W novi, znaci moze slobodno da radi non stop nece nista napraviti...
Sve osim TA, bojlera neispravnog sa kamencem i sporeta nije veliki potrosac...
Peglanje je zdravo....mada sam cuo dvoje kako se pre domindzavanja domundjavaju kako je ona zaboravila peglu pa se zagrejala soba a stigao joj veliki racun...
E sad, tu neko moze da laze, posto pegla kad se zagreje , iskljuci se...a moja procena kaze da na max, radi 1,7kW pa tri ili cetiri intervala pauze, i to u hladnoj negrejanog prostoriji koja je bushna...Sto znaci efektivno snaga pegle kao grejaca je 400W -500W dok ne pegla...