Potrosacki bojkot

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
gledam kackavalj , nestalo , treba da kupim

pa ugledah https://online.idea.rs/#!/products/60011671/paladin-gauda-sir-48-mlecne-masti-3-3kg

ne narocito dobar , do skoro sa cenom od oko 800 din , sada DOSAO DO 1930

mislim da je krajnje vreme da bojkotujemo proizvode kojima tako nabiju cene

ja licno vec neko vreme bojkotujem cokoladno mleko , bilo 82 , poskupelo na oko 115 , litar i po bio 150

sad je litar otisao na preko 150

pocinjem bojkot i kackavalja

...
mislim da je krajnje vreme da bojkotujemo proizvode kojima tako nabiju cene

ja licno vec neko vreme bojkotujem cokoladno mleko , bilo 82 , poskupelo na oko 115 , litar i po bio 150

sad je litar otisao na preko 150

pocinjem bojkot i kackavalja

Ја не бојкотујем,
ја једноставно немам паре за неке ствари !

Али поновићу стоти пут
нека Бог сачува Роме и Кинезе - спашавају шверцованом, краденом и робом слабијег квалитета.

Cene poskupljuju jer se prilagodjavaju propisima EU , i onda seljak ne može da ima svoju stoku i svoje krave a da mu se to isplati .
Već vidjeno kod zemalja koje su i pre dvadesetak godina ulazile u EU.
Prvo su proizvodi pojeftinili zbog jednosmernog liberalizma i dampinga , kompanije propale , stranci ih kupili, i onda isti drastično poskupeli.To i nas očekuje .

cokoladno 150 i to od 1 posto , ne 2,8 koliko je pravo mleko
Cokoladna mleka su, koliko se secam, uvek i bila sa 1% masti (kod razlicitih proizvodjaca, verovatno ima neke veze sa tehnologijom proizvodnje) - iz dokonosti volim da gledam deklaracije razl. proizvoda u prodavnicama iako ga i ne pijem skoro nikad...

Inace, zasto i razmisljas o tom krshu od proizvoda? (krsh ne zbog *malo* mlecne masti nego sveukupno gledano)

Back