- Poruka
- 80.943
Nije beograd bas za svakoga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije beograd bas za svakoga![]()
Pa pazi. Da sam ja dobio stancine po Bg kao Vucic, Nikolic i ostali ni meni ne bi Bg bio skup.![]()
Alal vera i nesto pametno od tebe.......ali zaboravio si cedicu,dinkica,djelica![]()
Pa što onda podržavaš Čedu,kad je lopov?Zar ne treba da bude u zatvoru sa,recimo,Legijom?Nisam. Ja sam odavno rekao da su oni svi lopovi. To sto vi radikali dajete ruku za bacacice kletvi to je problem.
Pa što onda podržavaš Čedu,kad je lopov?Zar ne treba da bude u zatvoru sa,recimo,Legijom?
Pa ko živi u centru a glup je da sve što mu treba i kupuje gde živi može 'ladno da se samoubije.Samoproglašeni monopolisti biflaju cene svega i svačega.Pazi, ako se hranis po kafanama i snogu, ne mogu ni dve plate da te okrpe a koliko sam primetio, dodjoši se trpaju odmah u centar grada gde su cene stanova paprene... Valda da se ne poguve![]()
Opet kazem, sta ces u velikom gradu ako ne mozes da izdrzis njegov ritam![]()
Meni milion puta dodje da pobegnem na neki salash u vojvodini...
Pa ko živi u centru a glup je da sve što mu treba i kupuje gde živi može 'ladno da se samoubije.Samoproglašeni monopolisti biflaju cene svega i svačega.
Pa može,Koštunicu recimo.Pa zato sto za razliku od tebe shvatam da drzava mora da ima nekog na vlasti. Dok ti koji ne glasas ni za koga samo prizivas anarhiju i zakon jaceg.
Lako je tebi kad živiš u Donjoj Šatornji i gajiš ovce i svinje.pa nije centar skup. Samo kafici...
Pa može,Koštunicu recimo.
Lako je tebi kad živiš u Donjoj Šatornji i gajiš ovce i svinje.![]()
Video i ja.Ide ulicom k'o da je oslobodio a od telohranitelja ne može niko da prođe.Mrze ga ko nemca al' ćute pošto plaća.Ne sme ni do WC-a sam.Trom je brate. Mlohav.Ovaj Ceda je mlad, pa kad usmrce koku znas kako pici. Ja video. Covek je zmija. Mozak mu radi 400 na sat.
Video i ja.Ide ulicom k'o da je oslobodio a od telohranitelja ne može niko da prođe.Mrze ga ko nemca al' ćute pošto plaća.Ne sme ni do WC-a sam.![]()
Svi heroji za koje znam su na groblju.Čeda je živ,znači da je običan sli*avac.Tako je to sa herojima..
Svi heroji za koje znam su na groblju.Čeda je živ,znači da je običan sli*avac.![]()
Koštunica je živ i zdrav,vežba namigivanje i drugim okom samo za simpatizere LDP-a.A znaci i kostunica je za tebe jednom nogom u grobu ?![]()
Trom je brate. Mlohav.Ovaj Ceda je mlad, pa kad usmrce koku znas kako pici. Ja video. Covek je zmija. Mozak mu radi 400 na sat.
Lako je tebi kad živiš u Donjoj Šatornji i gajiš ovce i svinje.![]()