Potresno

Sve više žena sebi priušte ljepotu uz pomoć skalpela

Ovde gde živim mozes na rate da otplaćuje sise,usne i sta jos sve rade

Odlazak na botoks sasvim normalna stvar

To je postalo pristupacno svima koji imaju stalno radno mjesto tačnije prihode .

I mi treba da budemo potreseni zbog toga?

Znam sta zelis da kazes. Potresno je sto je nekima lepota koja se reklamira u medijima postala imperativ u zivotu. To je sve povezano sa imperativom pracenja mode i biti "in"

Ja se vodim filozofijom da se ne mozes boriti protiv sistema ali ne moras biti deo toga.

giphy.gif

Da razumem da se rodila sa nekom anomalijom, belegom na telu, hormonski poremecena, pa da mora da uradi operaciju jer izgleda uzasno, jer se oseca uzasno, ali ovo je glupo.
Siguran sam da je i sasvim ok izgledala pre ovoga, ali ok, ali glupi ljudi, robovi medija.

a dobro ako umre mogla bi da bude kandidat za darvinovu nagradu, eto bar neka korist od njene glupoce

- - - - - - - - - -

Jeste

Gledala sam emisije na njemačkom tv gde roditelji totalno iznervirao ćerki plate "novi nos" samo da je vise ne drma depresija čim obavi op nosa još pod zavojem nadje novi teren na njenom tijelu koji bi se trebo korigovati

debili radjaju debile

ma sta ce ti te slike,to je vec potresno a ne neka qurava.

mladi ,lepi i jos poznati.vidi sta je uradila sa sobom.to je potresno!

dobro hvala sto volis da delis sa drugima informacije
sta te ziga repic sta ce mi
pa necu da ih sacuvam u kompu da imam kolekciju pobogu
jel pitas patologa sta ce mu les...u prevodu ne pitaj glupa pitanja
iz cisto naucnih razloga ocu da vidim neke slike na tu foru al nece da mi izbacuje cenzurise hrom bem ti

Back