AllPacino
Zainteresovan član
- Poruka
- 487
Nikada necemo saznati,al mislim da je ovaj Gruco..u pravu.....S_K_V_O:Samo za All-a!
Moze biti i da je tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada necemo saznati,al mislim da je ovaj Gruco..u pravu.....S_K_V_O:Samo za All-a!
Moze biti i da je tako...
zavodljiva1976::wink: Svaka ti cast....Eto nekog ko ume da cita!Groucho_Marx:Yebote, ne mogu da verujem koliko ste se primili... Covek je bio tamo, kaze 'na metar' od nje, i video je njene oci u trenutku kad je slala poruku... Ako njemu nije jasno sta je htela da kaze... Pa nema mu pomoci, ni od vas ni od bilo koga drugog... A ova tema onda ladno moze u 'svastaru', medju zagonetke i ostale zayebancije, mozgalice i sl.
![]()
'Bem ti... Tek mi sad, nista nije jasno! A bas sam se - udubio! Mozes li, sinovce, da nam sve to ponovo objasnis...? Ali, polako! Jel' pokusao da je osvoji, ili nije? Ako je, vec, osvojio... ma, nista mi nije jasno! 'Ajd' ponovo... i bez velikih reci.Wolfman:Da zaista.
Sta je devojka htela da kaze ovim odgovorom. Sledi razresenje gorenavedene situacije uz zahvalnost svim tumacima na njihovim strucnim misljenjima iako rasplet bas i nije toliko napet. Evo ovako: prepricani dogadjaj je retrospektiva situacije od pre nesto malo vise od cetiri meseca. Momak je shvatio odgovor kao nedvosmislen poziv da ne pada u sentimentalnost, da prestane da trosi vreme i snagu kako bi pokusao da je osvoji. “Svidjas mi se, svidjam ti se, hajde da uzivamo u sadasnjem trenutku i da se okanemo velikih reci”. Do pre nekoliko dana je mislio da je ona jedna otvorena, jaka, savremena devojka puna samopouzdanja koja ne zeli da se ozbiljno vezuje od samog pocetka. “Ok sto se mene tice”-mislio je tada osecajuci blago uzbudjenje koje je dolazilo od nestrpljenja da je upozna i u tom svetlu i od neizvesnosti ishoda. Iako, od samog pocetka mu je tu nesto bilo sumnjivo. Naime, upoznajuci je sve vise, shvatio je da ona odudara od devojke koja mu je poslala tu famoznu poruku. A onda je nedavno uzgred upitao sta je mislila da time kaze. Pa ukratko, sve suprotno od toga. Stidljivo je htela da poruci da je samo govori lepe stvari da bi joj se umilio i zainteresovao za sebe.
E da mu je bila pamet mnogih sa ovog foruma. Eto zivog dokaza kako sitni nesporazumi mogu da upravljaju velikim stvarima u nasim putesestvijama po ovom divnom, zastrasujucem svetu.
A da. Ako volite srecne zavrsetke onda je ovo, kako Ceca kaze, jedan srecan happy end. Zajedno su uz jos neke manje ili vece nesporazume o cemu na nekom od sledecih foruma.
Ni meni! :?Julian_Duranona:'Bem ti... Tek mi sad, nista nije jasno! A bas sam se - udubio! Mozes li, sinovce, da nam sve to ponovo objasnis...? Ali, polako! Jel' pokusao da je osvoji, ili nije? Ako je, vec, osvojio... ma, nista mi nije jasno! 'Ajd' ponovo... i bez velikih reci.
chokolada:Ni meni! :?Julian_Duranona:'Bem ti... Tek mi sad, nista nije jasno! A bas sam se - udubio! Mozes li, sinovce, da nam sve to ponovo objasnis...? Ali, polako! Jel' pokusao da je osvoji, ili nije? Ako je, vec, osvojio... ma, nista mi nije jasno! 'Ajd' ponovo... i bez velikih reci.
iluzionista:pa chokoladice, kako ne shvatas.Ti si prava pametnica.
Trebalo bi i to da shvatis.
A sada ozbiljno: Kako je mislio ovde da dobije strucno misljenje?Mi smo svi neozbiljni.
![]()
chokolada:iluzionista:pa chokoladice, kako ne shvatas.Ti si prava pametnica.
Trebalo bi i to da shvatis.
A sada ozbiljno: Kako je mislio ovde da dobije strucno misljenje?Mi smo svi neozbiljni.
![]()
ops:
ops:
ops:
Pa ajde objasni mi!
:wink: :wink: :wink:iluzionista:Ne znam ni ja.Samo sam video da si online, pa da ti se javnem.
![]()
![]()
chokolada::wink: :wink: :wink:iluzionista:Ne znam ni ja.Samo sam video da si online, pa da ti se javnem.
![]()
![]()
Julian_Duranona:Eh, bre! Kakava je to korespodencija? "![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()
"
Gde je tu, staro dobro - "Kako si, sta ima novo?"
Eto, vidis... Tako si mogao odmah da nam kazes! Nismo mi, bas toliko pametni, k'o sto izgleda. E, sad objasni, sta je bilo dalje... Ona je tvrdila pazar...i? Jesu li profurali, ili su se razisli?Wolfman:Dakle,
Tip utripovao da ona oce samo da se krese a riba ustvari postena devojka koja ga gotivi ali nece kres vec samo tvrdi pazar.
Wolfman:Dakle,
Tip utripovao da ona oce samo da se krese a riba ustvari postena devojka koja ga gotivi ali nece kres vec samo tvrdi pazar.
Ne....a ti?Groucho_Marx:zavodljiva1976::wink: Svaka ti cast....Eto nekog ko ume da cita!Groucho_Marx:Yebote, ne mogu da verujem koliko ste se primili... Covek je bio tamo, kaze 'na metar' od nje, i video je njene oci u trenutku kad je slala poruku... Ako njemu nije jasno sta je htela da kaze... Pa nema mu pomoci, ni od vas ni od bilo koga drugog... A ova tema onda ladno moze u 'svastaru', medju zagonetke i ostale zayebancije, mozgalice i sl.
![]()
Pa naravnoNego... Jel spavash?
![]()
:shock: PA TO SI ONDA BIO TIJulian_Duranona:Draga M76! :shock: JA NISAM OZNAKA ZA PUSKUzavodljiva1976::shock: Pa nije kucala na kompu,nego na mobilnom![]()
Izgleda da su ti vrane popile mozak od kada si poceo da pustas kosu....nego...sta se desilo? Da li ti je porasla u medjuvremenu...Sta bi sa bundicom?
:wink:
:x Dugo sam trazio rec, koja oznacava one brojeve i slova, na masci mobilnog telefona.A DA PROBAS SA "TIPKE"?
Jedino sto sam uspeo da smislim, je - tastatura!
Btw. Ne volim, kada neko moju kosu naziva kosicom! :x :wink: :shock: NISAM JE NAZVALA KOSICOM,PROCITAJ BOLJE! A JA INACE VOLIM DA TEPAM :wink: I raste! A bundica... ona je, vec, u plakaru! :wink:
Julian_Duranona:Eh, bre! Kakava je to korespodencija? "![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()
"
Gde je tu, staro dobro - "Kako si, sta ima novo?"
:wink:Groucho_Marx:zavodljiva1976:Ne....a ti?Groucho_Marx:zavodljiva1976::wink: Svaka ti cast....Eto nekog ko ume da cita!Groucho_Marx:Yebote, ne mogu da verujem koliko ste se primili... Covek je bio tamo, kaze 'na metar' od nje, i video je njene oci u trenutku kad je slala poruku... Ako njemu nije jasno sta je htela da kaze... Pa nema mu pomoci, ni od vas ni od bilo koga drugog... A ova tema onda ladno moze u 'svastaru', medju zagonetke i ostale zayebancije, mozgalice i sl.
![]()
Pa naravnoNego... Jel spavash?
![]()
:wink:
Ja sam se konacno naspavaoAaaaaaa (zevanje)... Bilo je skoro ekstaticko iskustvo... Konacno, ekstaza
I, sve sam vas sanjao
![]()