Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Ne mogu trenutno da ti dam repku, napisacu ti cim mi daju ovo samo da se setim...i def. smo u nekom proslom zivotu bile sestre bliznakinje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu trenutno da ti dam repku, napisacu ti cim mi daju ovo samo da se setim...i def. smo u nekom proslom zivotu bile sestre bliznakinje![]()
Nemoj, zabolece te glava...
...uh, duga prica, ne moze u kratkim crtama.e ali ja stvarno ne mogu da razumem vas koji tako panicno bezite od ljubavi![]()
U nekim godinama covek se tesko menja ili nikako...ne moze nista preko noci,ni na silu. Pustis vremenu, da neke stvari sazru...iskristalisu se.mozda ce da zvuci glupo al neki bi trebali pod hitno da se posavetuju sa nekim psihologom mozda im on da im pomogne da se ta energija usmeri u pravom pravcu a ne u bezaniju
...uh, duga prica, ne moze u kratkim crtama.Pretpostavih sta je kod bogi, posto imamo neverovatnih slicnosti...
U nekim godinama covek se tesko menja ili nikako...ne moze nista preko noci,ni na silu. Pustis vremenu, da neke stvari sazru...iskristalisu se.
.Nema uf, joj,.. Nesto vuce... A nesto drugo ne da.
Slicno. Raskinula jer nisam mogla da izdrzim vise predanost, potrebu,... Nerviralo me je sto mi fali kada nije tu i sto se topim kada je tu. I... presecem
Ubrzo on ode iz zemlje, povremeno se cujemo,... U oktobru (posle 2 god.) se vratio i evo, sada pijemo kafe i brckamo se na bazenu. A nece biti nista vise. Lepo smo raskinuli i sada postoji postovanje i prijateljstvo. Da opet budemo zajedno sve bi to zabrljali. Lepi raskidi su retki i ne treba se igrati i kvariti taj odnos. Drugi put bi bio fatalan![]()
...uh, duga prica, ne moze u kratkim crtama.Pretpostavih sta je kod bogi, posto imamo neverovatnih slicnosti...
U nekim godinama covek se tesko menja ili nikako...ne moze nista preko noci,ni na silu. Pustis vremenu, da neke stvari sazru...iskristalisu se.