- Poruka
- 21.101
SVE TI NEŠTO NE ZNAŠ, A???Да будем искрен не разумем. Ако тражим фото моделе и нудим хонорар, онда то може бити саморекламирање, мада нисам нудио хонорар, то је други члан поменуо. Не знам каква је политика Крстарице према овим питањима. У сваком случају, верујем да има пуно заинтересованих фотографа који би волели да нађу некога да га сликају. Мада јесте и мало проблематична идеја, јер ово није сајт за упознавање, мада опет није ни забрањено упознати се. Опет, нисам члан администрације сајта, па не познајем правила. Не познајем ни законе Србије, ко одговара ако се неко упозна са некиме на форуму па из тога произађе неко лоше искуство, да ли власници сајта одговарају у том случају или не, то јесте озбиљно питање. Има много непознаница о српском законодавству, на пример, верујем да већина фотографа не зна да је у Србији неовлашћено фотографисање кривично дело које се гони по приватној тужби, и да свако ко је фотографисан без свог пристанка може да тужи фотографа. Али у неким другим земљама није тако. То су све озбиљна питања.
Napisao si, pa obrisao # Dobra strana je da ne morate da dovodite dečka da vas brani od mene kao što sam imao slučaj, ako vas silujem ili kidnapujem, možete posle slikanja da me tužite moderaciji #
Da te pitam nešto: da li bi ti pustio svoju sestru, devojku, drugaricu, ćerku da ode na "neku lepu lokaciju zatvorenog tipa da im ne bude hladno" sa bajom koji piše ovakve ponude na Krstarici???