Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li ima neko ko bi prodavao muzicke cd-ove,? sa omotom, redovno upakovani,naravno ne moraju biti originali neka neko posalje svoju kolekciju u pvt, i cenu
Imam preko 400 diskova koje bih prodao, ako bi našao kupca. Problem je što sam iz Republike Srpske i teško bi ih mogao prenijeti u Srbiju. Ako je neko zainteresovan mogu nabrojati čega tu sve ima. To sam kupovao ranije, kad su bili jeftini i kad nisam imao neograničen net. Oko 90 % je strana muzika.
Znas brate imam tonu ali me mrzi da pravim spisak..dosta komercijale ima best ofova pretezno i densa 90ih i verujem da si mislio neka cifra od par 100tina din..ne ide to tako u eri mp3a ovo je blago i melem za usi
msm, ko danas i kupuje diskove? eto ja moj super-ultrasonicni-extra upgrejdovani rezac nisam ni isprobao, a eve ga ovih dana ce 2 god kako imam ovaj komp
krenuo sam sa starim diskovima da palim vatru u moju krku. znas kako se lako upali sapurina sa 1 diskom? milina
eto juce je otisao warcraft frozen tron, a pre toga audio diskovi r.e.m.,tool,megadeath,sabat...