Potrebne stvari za zivot u novom stanu

Betrisija

Početnik
Poruka
36
Cao svima, ja sam buduci student :) Naime, ovih dana treba da se preselim u novi stan u Beogradu, naravno, placam kiriju :) Neke stvari vec imaju tamo: kreveti, ormari, tv, masina za ves, sporet, sto, stolice i to... A mama mi kaze da je najbolje da napravim spisak stvari koje ce da mi budu potrebne da ne bih nesto zaboravila... :D (a meni nesto stao mozak :D) ... Verujem da ima jos mnogo onih koji ovih dana planirajuj pakovanje, pa ako se neko seti necega, moze da mi napise, mala pomoc dobro dodje... :)
Da krenem od kuhinje... Trebace razni sudovi, tanjiri, serpice, tiganji, krpe, stolnjaci... u kupatilu peskiri, deterdzenti... za sobu posteljina, odeca, neki zidni sat... uh sto mi ovo slabo ide... :D ako neko vec ima neki spisak ili moze malo da mi pomogne, iz svog iskustva, neka pise... hvalaaaaa :kiss:

Eh, šta bi tek da renoviraš stan i treba da se useliš, kao ja, sve ište pare, svaka sitnica :D

Higjena stana - usisivač i džoger za parket (meni je ovo dosta), magične krpe i sl.
Plastikarija - Podmetač za sudove (ono plastično kad ih opereš). Jedno vrijeme sam jurio kroz čitav Beograd da nađem ovo, pošto u životu nisam bio tamo. Lavor - korisan zbog veša. Štipaljke za veš.
Ako stan nema auto sklopku uzmi i po koji osigurač, da ne ostaneš u mraku u nedelju pa da čekaš ponedeljak da kupiš... ITD itd, sve zavisi od životnih navika.

Veruj mi da si mi pomogao :) Danas sam se setila da uzmem i produzni kabl, to uvek treba... i jos nesto... sad ne mogu da se setim...e da, one zakacke za peskire u kupatilu, i za krpe u kuhinji... postoje one koje se lepe a i na vakum.... Ne mogu da verujem da se nisam setila lavora :D stvarno je korisna stvarcica, moze i nesto da se opere u njemu :)

ja sam za ovaj fazon i nema briga
japanese-bedroom-tb1.jpg9510573e-bc6d-4106-9dd0-07b202bc1276Larger.jpg

Back