Bass`Hunter
Zainteresovan član
- Poruka
- 179
Jel zna neko gde mogu da nadjem striptizetu? Potrebna mi je za privatnu zurku u subotu 27.02. u Beogradu,ako neko zna neka pomogne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma druze..da li si probao kod Branke Blackrose nesto?missim..ili da izguglas nesto..?![]()
odeš do zmaja ili plavog msota i tamo pitaš neku.........![]()
Nisi na pravom forumu![]()
Haha e *** necemo bas stajgare![]()
Videcemo i tu....valjda ima nesto...zute strane?
halo oglasi?
pa šta bi ti da ebeš a da ti ne uđe......e pa nema tako bato.....oćeš neku sifonku sa buljasterom, ima da platiš....oće neka kujjac da ti se skida za kikiriki........![]()
Jel zna neko gde mogu da nadjem striptizetu? Potrebna mi je za privatnu zurku u subotu 27.02. u Beogradu,ako neko zna neka pomogne![]()
E, ima neka na Beogradu, raspitivala se gde da trenira šipku . Ako imaš šipku, eto ..![]()
*** ne citam ih pa ne znam...znas li koji? da kupimo vecerasImas te oglase u nekim "nevaljalim" casopisima![]()
Evo imas ovden par urumasica koje bi se svlacile..![]()
*** ne citam ih pa ne znam...znas li koji? da kupimo veceras![]()
Haha pa ako hoce nek se jave...dobra je kinta![]()
![]()
Sve zavisi za koje pare.Haha pa ako hoce nek se jave...dobra je kinta![]()
![]()
Sve zavisi za koje pare.
U oglaasima gde pise agencija za bracno posredovanje, oni sigurno imaju i hostese.
U oglasima u casopisima tog tipa.
Na netu na raznim sajtovima agencija za poslovnu pratnju pokusaj da nadjes neki kontakt telefon .
Videcemo i tu....valjda ima nesto...
evo imas ih par..missim..e sada ozbiljno..probaj u Lotos Baru u Beogradu..konkretno na Obilicu..![]()