@leks@ Primećen član Poruka 501 19.03.2008. u 18:25 - potrebna pomoc #1 da li neko mozda ima broj telefona vojnog otpada u zvizdaru kod uba ako ima neka ostavi ili neka mi kaze kako mogu da nadjem hvala
da li neko mozda ima broj telefona vojnog otpada u zvizdaru kod uba ako ima neka ostavi ili neka mi kaze kako mogu da nadjem hvala
дрињача Domaćin Banovan Poruka 3.235 29.03.2008. u 23:41 - potrebna pomoc #3 За почетак, пошто збуњујеш људе, да ли је "уб" = Уб, "звиздар" = Звиздар...
@leks@ Primećen član Poruka 501 14.04.2008. u 22:55 - potrebna pomoc #4 дрињача: За почетак, пошто збуњујеш људе, да ли је "уб" = Уб, "звиздар" = Звиздар... Kliknite za proširenje... da ub je ub a zvizdar je selo kraj uba
дрињача: За почетак, пошто збуњујеш људе, да ли је "уб" = Уб, "звиздар" = Звиздар... Kliknite za proširenje... da ub je ub a zvizdar je selo kraj uba
*misutka* Aktivan član Poruka 1.107 15.04.2008. u 13:45 - potrebna pomoc #5 @leks@: da li neko mozda ima broj telefona vojnog otpada u zvizdaru kod uba ako ima neka ostavi ili neka mi kaze kako mogu da nadjem hvala Kliknite za proširenje... Pozovi 988 i reci šta ti treba...ne mogu da verujem da već nisi probao
@leks@: da li neko mozda ima broj telefona vojnog otpada u zvizdaru kod uba ako ima neka ostavi ili neka mi kaze kako mogu da nadjem hvala Kliknite za proširenje... Pozovi 988 i reci šta ti treba...ne mogu da verujem da već nisi probao