Skudermasker
Početnik
- Poruka
- 6
Ukratko, zelim da skinem mrak i mislio sam da nabavim neku prostitutku za to. E sad treba mi pomoc od nekog ko ima iskustva sa tim i da mi da preporuku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukratko, zelim da skinem mrak i mislio sam da nabavim neku prostitutku za to. E sad treba mi pomoc od nekog ko ima iskustva sa tim i da mi da preporuku.
ima blajbi, ako si mlad pionir/ka![]()
To ti nije potrebno, sve u svoje vreme mladicu, bacices pare za 12 sekundi seksa, a potencijalno mozes da upropastis ceo zivot.Ukratko, zelim da skinem mrak i mislio sam da nabavim neku prostitutku za to. E sad treba mi pomoc od nekog ko ima iskustva sa tim i da mi da preporuku.
javi se blajbiki - nick BLAJBI
ona ti je bas iskusna po tem pitanju
A mozes i nicku Tarana . One rade u tandemu![]()
Blajbiša bi tu jedini mogao da bude od pomoći.
A, ako bi on omašio, što je sasvim realno, turi ti u šlajpik ipak
200 E.
200 e?? pa neće plaća jk![]()