Potrebna pomoć pri izboru za srednju školu.

• Začetnik teme Začetnik teme MK15
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не препоручује ти гимназију јер би се мучио са непотребним стварима, а по мени су ти добре школе туристичка или економска

Свеједно - гимназију никако, најбоље туристичку, јер је као прво стручна школа и јер је то веома занимљив посао, или економску,добра је веома.

Али, на крају крајева то је твој избор.

Не препоручује ти гимназију јер би се мучио са непотребним стварима, а по мени су ти добре школе туристичка или економска

Свеједно - гимназију никако, најбоље туристичку, јер је као прво стручна школа и јер је то веома занимљив посао, или економску,добра је веома.

Али, на крају крајева то је твој избор.

Nisam ni planirao gimnaziju.
Ovaj upis mnogo zeznuta stvar,tj. odluka..:roll:
Ne znam baš koliko ima posla za turističke i ekonomske tehničare,čuo sam da ih ima puno kod nas.
Mada bih ja upisao Turističku,kažu svi na nekim forumima koje sam čitao da bolje prolaze ovi sa trogodišnjom,nego ovi sa četvorogodišnjom školom.

- - - - - - - - - -

За туристичку има посла у иностранству са факсом

Gde si to pročitao/čuo?
Ja gde god da pitam za turističku,svi kažu da bežim odatle jer nema posla.

Јер један мој комшија је студирао хотелијерство,а то је веома добро плаћено у иностранству.

Hmm,zvuči interesantno.
Gde je studirao,jel može i sa Višom hotelijerskom da se zaposli negde što dalje od ove zemlje,ili se ipak ceni samo fakultet?

- - - - - - - - - -

U Abu Dabiu kažu da se odlično plaća ne znam u njihove novčanice ali u EU od 700 do 1400eu

Videćemo šta ću da upišem,mada sam sada dobro informisan.
Ja sam se čuo u privatnim porukama sa nekima koji su završili ETF-znači programeri i to,i kažu da ne mogu da nadju posao jer firme traže programere sa iskustvom,tako da izgleda da ni onima sa tom školom nije lako da nadju posao kao što većina pričaju.

Hmm,zvuči interesantno.
Gde je studirao,jel može i sa Višom hotelijerskom da se zaposli negde što dalje od ove zemlje,ili se ipak ceni samo fakultet?

- - - - - - - - - -

Videćemo šta ću da upišem,mada sam sada dobro informisan.
Ja sam se čuo u privatnim porukama sa nekima koji su završili ETF-znači programeri i to,i kažu da ne mogu da nadju posao jer firme traže programere sa iskustvom,tako da izgleda da ni onima sa tom školom nije lako da nadju posao kao što većina pričaju.

Dobro ok

Tužni dečače
meni se čini da tvoj problem nije profesionalna orijentacija
već usamljenost !?

Ako želiš ovde to malko da zakrpiš
onda potraži svoje vršnjake.

Ok, porazgovarao si sa nama starijima,
ali ako sad nastaviš da nas pitaš ista pitanja
postaćemo podjebljivi
pa će ti biti gore nego što ti je bilo !
Kapiraš ?

Najbolje je sa vršnjacima da diskutuješ na ovu temu
ali je naslovi drugačije, recimo :
" Hej osmaci, ko će šta da upiše ?"

Tada će ti doći drugari
i najvažnije
tada ćete smeti i da ismejete nekog matorca ( kao mene recimo ) ako se meša u diskusiju.

Tužni dečače
meni se čini da tvoj problem nije profesionalna orijentacija
već usamljenost !?

Ako želiš ovde to malko da zakrpiš
onda potraži svoje vršnjake.

Ok, porazgovarao si sa nama starijima,
ali ako sad nastaviš da nas pitaš ista pitanja
postaćemo podjebljivi
pa će ti biti gore nego što ti je bilo !
Kapiraš ?

Najbolje je sa vršnjacima da diskutuješ na ovu temu
ali je naslovi drugačije, recimo :
" Hej osmaci, ko će šta da upiše ?"

Tada će ti doći drugari
i najvažnije
tada ćete smeti i da ismejete nekog matorca ( kao mene recimo ) ako se meša u diskusiju.

Lle,ovo sve psiholozi,pedagozi,dr.nauka.
Nisam ja usamljen,ne znam koji je tvoj problem,i kako si došao do tog zaključka,ovde sam došao da pitam za savete,verovatno ste svi vi iskusniji i od mene i mojih vršnjaka,pogotovo na internetu,tu ste svi pametni i svi ste eksperti za politiku,istoriju itd.
Drugari,ne znam,možda tvoja deca pričaju sa drugarima na netu(ako mislite na ovu decu sa foruma,uglavnom nisu voljni da pomognu bilo kome),ja sam sa svojim drugovima diskutovao o tome,i ne vidim kako bi oni mogli da posavetuju nekog,a svako od njih je nesiguran,takodje pričao sam i sa roditeljima,i svima,pa što da ne čujem nešto od Vas na forumima ko zna šta ću još da saznam.

U svakom slučaju,hvala Sekenenre Tao,bolje da kažem Dr. Sekenenre Tao.

Taj sam !

Sada te prepuštam stručnjacima za takve kao ti.
Udri Vokeru, dečku treba savet !

:hahaha::hahaha::hahaha:

Jeste se ismejali? Meni puno srce sad :super:
Šalu na stranu,ipak si veliki filozof :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Bolje negde uživo da se raspita a ne ovde

Ma kakvi,bolje pitati Dr.Sekenenre Tao-a hahaha
Raspitao sam se.Videću šta i kako dalje.Tačnije samo da vidim šta ću da uradim na prijemnom,posle će da bude lako. Poz :bye:

- - - - - - - - - -

Ма бре,упиши шта волиш и шта хоћеш.То је твој избор.И ја жалим што нисам у некој туристичкој школи ,али сам задовољан својом средњом музичком.[/

.... :ok:

Back