Potrebna pomoć oko problema sa instalacijom Windows-a

Milan_O.

Početnik
Poruka
35
Ćao svima.
Potrebna mi je pomoć, ne mogu nikako da instaliram Windows XP niti bilo koji drugi sistem na računaru. Kad ubacim disk radi sve normalno, formatiram particije i kad krene da se radi dođe negde do pola, a nekad i manje, nekad više i izađe mi ovaj screen :
12719514_514083228795400_5194519422773564541_o.jpg

Ne znam koji je to problem u pitanje ali kad mi to izađe, računar se restartuje i poništava se instalacija sistema...jednostavno ne mogu završiti sa instalacijom sistema.
Šta bi to moglo da bude? Nisam neki profesionalni poznavalac računara.

A da se samo nadovežem na ovu temu da ne bih postavio drugu. Kad uključim računar, ne uključuje se normalno nego pokazuje ovo:
12440581_514083362128720_6268804780802776565_o.jpg

i tako stoji sve dok ne pritisnem F1, a i izalzi ovo da piše 512-Chassis fan not detected. Šta je to i da li to može u biosu da se sredi i kako? Hvala unapred.

Decko je trazio da mu se pomogne, a nije trazio glupe odgovore kao sto je tvoj. Zbog takvih kao ti, ne moze covek ni da postavi pitanje a da se neko sa glupim komentarom ne ukljuci i sprda.

Milane, imas tehnickih problema na racunaru, koja ti je konfiguracija racunara?

Ти као јако паметан, требао си да видиш предходне коментаре изнад мог, па се овим твојим гестом твоја памет котира на "високом нивоу".

И немој да навлачите дечка да направи још већу штету.

Ти као јако паметан, требао си да видиш предходне коментаре изнад мог, па се овим твојим гестом твоја памет котира на "високом нивоу".

И немој да навлачите дечка да направи још већу штету.

Video sam druge komentare odmah, svi su odgovarali tako sto su pokusali da pomognu coveku, jedino je tvoj komentar glup i bez pomoci. A to koliko sam ja pametan itd, je nesto drugo, da bi se tvoja recenica provalila da je glupa, tu ne treba mnogo ukljuciti mozak. Cao poz

Back