Потребна помоћ браћо

Помаже Бог и добар дан,
>
> Због прогона i малтретирања од стране режимских структура које траје непрекинуто од 2000г.па до данас,налазим се у тешкoj безбедоноснoj и мaтеријалнoj ситуацији . Мојe прогaњање, за сво то време траје без прекида како у безбедоносном тако и материјалном смислу али је последњих годину и нешто дана достигло велике размере и попримило нељудске облике, тако да ја тих годину и нешто дана не радим у опште и не могу да обезбедим икаква материјална средства за живот, што сам, како тако, до тада могао.
> > > Малтретиран сам и прогањан од стране људи режима и практично немам никава права и слободе у овој земљи.Од 2000 па до данас, мени је од стране режима,учињено много штете и нането зла и неправде.После мог напуштања страначке активности 2000г. режимске структуре крећу у напад на мене као и на све србско у овој земљи и наносе ми како безбедоносне штете тако и материјалне. У фирми где сам радио, почињу провокације и малтретирања тако да ми нарушавају здравље због чега сам одсутан неко време са посла. После повратка на посао, малтртетирање се наставља, и 2005 напуштам фирму и са родитељем се пресељавам у једно место поред Панчева,где се налази наш рођак. Међутим режиму и ту сметам, па преко својих људи, јануара 2006, док никога није било у кући, пљачка,нашу уштеђевину, због чега смо бачени у материјалну беду која траје до данас. Недуго после тога морали смо да се селимо одатле,и прелазимо у место које је било близу нашег предходног места и ту остајемо до 2009г. Наше малтретирање од стране режимских људи из тог места, се наставља а ја 2008г. у Београду где сам радио сезонски,бивам нападнут од стране непознате особе,која ме удара с леђа на степеницама подземног пролаза, после чега падам низ степенице и задобијам повреде.У медицинском центру сам задржан до поноћи а лекар који пише отпусну листу,пише да сам повреде добио у тучи, иако сам рекао да сам нападнут од стране непознате особе.После тога,више нисам радио, нити одлазио у Београд.Из места где се налазимо, због нашег великог малтретирања морали смо да се иселимо и досељавамо се у место где се налазимо и данас. И у овом месту прогон и малтретирање од стране режима је настављен и траје до данас. Оштећиван је зид од дворишне ограде,убацивано свашта са стране преко ограде, оштећен амбар,отрован пас,физички нападнут пре три године од особе која је била из другог места а одмах затим од једног мештана,од чега сам се заштитио,а затим са четворо људи, што мештана, што, људи са стране имао расправу око првог напада на мене,и још пуно других поступака које је рађено према мени.Сво то време,и поред оваквих дешавања око нас,па до пре неких годину и нешто сам радио на локалним пословима и колико толико, нама, обезбеђивао нека новчана и материјална средства за живот. Међутим, моје малтретирање од стране режимских људи, од пре, годину и нешто, се увећало и ја од тада не могу да радим,нити то могу данас. Како сам сазнао, гоњено је или се гони још пуно људи, због своје политичке прошлости у истом периоду од 90-тих до 2000г.па и касније или због својих, ван политичких активности које нису одговарале и не одговарају режиму. Зашто смо ја и остали људи, гоњени и малтретирани од стране режимских структура?Зато, што смо били национално и хришћански усмерени и представљали политички неподобне елементе, тада а вероватно и касније, иако су многи од нас престали са политичким активностима.То је шира слика онога што се сада дешава са мном и због чега сам у материјалној ситуацији у каквој јесам и због чега вам се обраћам за помоћ. Не тражим од вас пријатељи, не знам какво ангажовање, већ једно колико толико, олакшавање моје тренутне ситуације и помоћ, да бих се ја даље сналазио како могу. Преживљавамо од мајчине пензије али сада је ситуација за мене и моју мајку која је срчани болесник и имала операцију претпрошле године јако лошија и не знамо шта ћемо и како без нечије помоћи.За кору хлеба имамо,али је моја одећа дотрајала,питање је за овогодишњи огрев,потребан је нови шпорет, још неких ситница, кућа је оронула и стара У месту где се налазимо, како сам рекао не можемо да очекујемо било чију помоћ јер доминирају људи режима и до сада сам имао и имам малтретирање и саботирање од њихове стране.Помоћ од неких хуманитарних организација из земље такође је отежана, јер сам писао неким друштвимаи није било одговора или неке помоћи до сада.Не ради се само о материјалним потребама и о материјалној помоћи коју би нам неко пружио већ нам је потребна и помоћ за склањање и исељење одавде где се сада налазимо и уопште наша заштита.Покушавали смо да кућу продамо али то нисмо могли вероватно због стања куће,с једне стране а са друге,нисмо могли да дамо огласе за продају куће у највећим штампаним огласима у земљи, хало огласима јер смо саботирани од стране режима, јер нам три плаћена огласа за редом новине нису објавиле са наивним и јадним објашњењима из редакције огласа. Ето пријатељи и браћо ако могу тако да кажем са чиме се суочавамо и у каквој се ситуацији налазимо, ја сам навео у грубом и имао бих да још пишем о пуно оваквих и још већих проблема које нас сналазе али мислим да је и ово довољно за сагледавање стања ствари код нас.Зато пишем ову поруку јавно овде са молбом за помоћ сваке врсте.Ако ко,и како и колико може да помогне,било светом или предлогом или некако дргачије молим нека пише овде или се јави на мобилни телефон. 063 737 20 21.
> > > > За све који хоће и могу да упуте неку финансијску помоћ, могу то да учине пост нетом и поштанском уплатницом на наведену адресу или на девизни рачун , моје мајке . Број рачуна је следећи :
>
>
> 32A: value date,currency,amount EUR
>
> > > > 57A: beneficiary"s bank
> > > >
> > > > Societe Generale Banka Srbija
> > > > AD Beograd Belgrade,Serbia
> > > > SWIFT Address SOGYRSBG
> > > >
> 59: beneficiary
> > > >
> > > > IBAN:RS35 2750 0112 0726
> > > > 9884 08
> > > > RADMILA KOSTIC
> > > > SVETOG SAVE 46
> > > > 26353 NOVI KOZJAK
> > > > SERBIA
> 54A: correspondent bank in EUR
> > > >
> > > > SOCIETE GENERALE PARIS
> > > > SWIFT Address: SOGEFRPP
> > > > or DEUTCHE BANK AG
> > > > FRANKFURT SWIFT Address:
> > > > DEUTDEFF
> > > >
> > > > Хвала свима.

DARKU TREBA POMOĆI, DRAGI BLOGERI!!!! Imam prijateljicu, rodom iz Novog Kozjaka, koja mi je potvrdila da
Goran i njegova majka zaista žive na toj adresi, da je sve tačno što je Darko napisao, da su sirotinja koji žive u trošnoj kući od naboja, bez nade .... Ja ću mu od nedelje poslati prilog, bilo bi dobro da ovaj apel svi ozbiljno shvatimo ...

Back