Potrebna mi je pomoc oko Hotmail-a

angus young

Zainteresovan član
Poruka
229
Imam tu adresu od 2008 godine i tu su mi svi kontakti kada udjem na messanger .. blokirali su mi acount zbog spam mailova,inace imao sam preko 20000 mailova.. sada nikako ne mogu da povratim taj acount .. pokusavao sam 1000x ali nikako ne mogu da se snadjem .. ako ima neko ko ume i ko bi mogao to da mi uradi ili bar da mi da neke savete sta da radim neka se javi ..

Znam sifru .. pa sta znam,ja msm da nisam brisao od kad sam ga napravio,znaci tih 3 godina .. kada pokusam da se ulogujem na Windows live tj da gledam mailove izbaci mi ovo:
Your account has been blocked
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk messages (or something else that violates the
We're here to help you get your account back.
What do you need to do?
We'll walk you through a few steps to verify that you own the account, then have you change your password in case someone else has been accessing your account. It should only take a few minutes and then you'll be unblocked and on your way.
We've cleaned your account settings
Often customers get here because someone else has access to your account and are using it without your knowledge to send spam. To protect you and your contacts, we've removed any Hotmail auto-replies or linked accounts you may have had.
a kada zelim da se ulogujem na messanger kaze da servis trenutno nije dostupan ali mi izbaci i onaj Eror code: 800488fe
koe da radim ? :D

probao sam,poslali mi mail da ne mogu nista da urade koliko sam shvatio zato sto nisu sigurni da li je moj nalog .. ajde prekopiracu ti mail veceras ..

Kada si otvarao nalog na hotmail-u morao si da uneses security questions ( mislim dva ), kazes im ih i to je to. Ja sam jednom zaboravio koja mi je sifra, poslao im mail ( napravio novi na hotmail-u i napisao Da je moj originalni nalog taj i taj, da sam menjao sifru al zaboravio ( bio pijan to vece pa sam ko zna sta uneo ) i da su mi security question ti i ti. Odgovorili mi posle 2 sata i rekli da su vratili na staru sifru i to je to....

Back