maldaneri
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
U blizini palate pravde u BG dva šteneta od oko 2-3 meseca su živeli u rupi u zemlji jednog dvorišta iza zgrade. Preplašeni su, nikome ne prilaze, ne laju - sve to jer ih je izvesni komšija svaki dan zlostavljao. Jedno štene je slepo na jedno oko jer ga je svojevremeno olupao o beton. Juče je izvedena akcija spasavanja i oni su trenutno kod jedne ospođe koja se ponudila da ih uzme na par dana. Ali avaj oni su cvilnuli u toku noći (jer su bebe i tresu se neprekidno od straha) i ona je već u 8 jutros zvala da ih vodimo.
Ja imam 4 psa i nemam gde da ih dovedem a para za pansion nemam (po 30 evra je najjeftiniji po kučetu). MOLIM VAS ako iko može da ih primi makar na par dana dok ne skupim pare da ih stavimo u pansion.
Danas ću postaviti slike njihove. Nisu bolesni, lepo su uhranjeni (čitava zgrada im je ostavljala hranu) i jako su privrženi jedno drugom. Bilo bi lepo da budu zajedno jer su u šoku.
(gospodin koji ih je zlostavljao neće biti 'zaboravljen' sigurno)
Ja imam 4 psa i nemam gde da ih dovedem a para za pansion nemam (po 30 evra je najjeftiniji po kučetu). MOLIM VAS ako iko može da ih primi makar na par dana dok ne skupim pare da ih stavimo u pansion.
Danas ću postaviti slike njihove. Nisu bolesni, lepo su uhranjeni (čitava zgrada im je ostavljala hranu) i jako su privrženi jedno drugom. Bilo bi lepo da budu zajedno jer su u šoku.
(gospodin koji ih je zlostavljao neće biti 'zaboravljen' sigurno)