Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
U pravu si ti, ali kako da nemam strah od neprihvatanja kada sam bukvalno citav zivot udaljavan iz drustva, ismjevan i vredjan? Koliko god se trudio ne ide, uvek je jedna te ista slika pred ocima, da ce biti isto. Ustvari, mene je najvise strah prihvatanja, jer se bojim da se posle svega nebi znao druziti - ponasati - ...
Nije meni lose, ja sebi nadjem neku zanimaciju i prodje me dan.. Ali ne mogu tako citav zivot? Ne mogu zitav zivot provesti u kuci i dvoristu, zar ne?
Ne treba meni ni zaljenje(nisam umro, nedaj Boze) ni pomoc(imam sve sto mi treba za normalan zivot), vec da kao i svi imam par prijatelja sa kojima cu moci popricati, otici na neku utakmicu, pogledati film, odigrati neku igru, i najvaznije da me prihvate ovakvog kakav jesam.
Bićeš ti dobro,samo da prevladaš taj iracionalni strah "šta ako"! Sve je bolje od četiri zida!
A ti koji ti se podsmevaju-nisu svoje strahove prevladali-uplašeni od života pa se osećaju većim kad drugog nipodaštavaju...
Njima još teže nego tebi jer su razmaženi! Takvi su zarobljenici porodice! Ne usude se nikad!
Ti ćeš se odvažiti i-boli te dupe ako iz prve ne uspeš! Iz druge,treće ,pete...Šta ima veze-ta borba od tebe čini borca!
I to ne makar kakvog!Hrabrog!