Potreban savet

Ja bih stvarno voleo da se odselim iz Apatina, ali jos nisam psihicki spreman za takve stvari... Jos uvek ima strahove, pijem antidepresive, itd... Ja sam prakticki ceo zivot proveo u kuci. Tek sad treba da pocnem ziveti - ja sam kao mala beba koja tek treba da prohoda - figurativno receno.

Trenutno ne radim nista, jedino se bavim prodajom PC igara i po cele dane lencarim za kompjuterom, jer mi je to postala navika vec godinama.

Mislim da je onaj zapis dosta promenio moj tok zivota, ali sad vidim da stvarno moram da se trgnem...

inace, imam ogromnu srecu sto sam jos uvek fizicki i pshicki zdrav, posle svih ovih godina. Imam problema sa nesanicom vec duze od godinu dana, pa mi i to stvara depresiju...

Uzgred, bio sam sa kevom i caletom na letovanju kod prijatelja ovoga leta, i bilo mi je losije nego u Apatinu... Takodje, bio sam i kod sestre par dana u Novom Sadu i isto mi je bilo dosta lose, tako da ne znam sta da kazem vise...

BIlo ti je lose zato sto si naglo napustio svoj ustaljeni nacin zivota...u cetiri zida...I zatvorenik kada izadje iz zatvora, zeli da se vrati nazad...ma koliko to apsurdno zvucalo. Jer je navikao na jedan prostor i u njemu oseca sigurnost.Tako je bilo i sa tobom. Onog trenutka kada bi sam sa sobom presekao i rekao " idem"...bio negde duze , poceo ZIVETI , stvari bi se promenile...Ne bi bilo lako, jer to nije lako, ali bi uspeo.
Lekovi nisu resenje. Problem je u tome sto se ti ne kreces. Tvoj mozak ne luci endorfin...hormon srece...a poznato je da vezbe podsticu njegovo lucenje..Dakle bilo kakvo angazovanje na fizickom planu. Mozda ti zvuci banalno ali ovo je ziva istina. Znas kako kazu ..." Akcija ubija misao"..i to je tacno....
Moras da nadjes sebi neku preokupaciju....koja ukljucuje fizicko angazovanje...malo po malo prestaces da mislis sta je u tvojoj glavi...prestace da te opsedaju strahovi...jer ces toliko biti ispunjen ...na stranu sto ces biti umoran...da ce ti to samo proleteti kao neka bleda pomisao po glavi.
Opet ponavljam, nece biti lako...pogotovu sto si ti tako dugo vec izolovan...ali uspeces.
Uzmi citaj....ni sam ne znas...neces verovati....koji su sve veliki knjizevnici imali isti problem...problem straha, potpuno iracionalnog...i bice ti mnogo lakse. Nacin na koji opisuju to stanje , borbu sa njim....prvi Andric....pa uzmi npr. Carobnjakovog Segrta od Flisara....odlicna knjiga ,koja na jedan tako filozofski nacin prilazi tom problemu....Neverovatno koliko knjiga moze da pomogne coveku....kao da te neko mune laktom u ledja.
Jos jedna lepa knjizica ...." Nevesta malog Princa"....ma ima ih more....

I da citiramo Andrica "Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo. Trebalo je zivjeti."

Hvala tu puno, mnogo mi znaci svaki dobar savet...

Zaista, previse sam se opustio i vec navikao na ovakav zivot. Vidim i sam da se moram kretati sto vise, citati da malo zaokupiram mozak, itd... U sustini, ja sam to znao oduvek, ali valjda sam bio lenj ili sta vec... Inace, jako volim zivot... Takodje, interesuju me filozofija, jezici, vera, itd... To jest dosta stvari koje si napomenuo u onim retrogardnim planetama su tacne...

Hvala tu puno, mnogo mi znaci svaki dobar savet...

Zaista, previse sam se opustio i vec navikao na ovakav zivot. Vidim i sam da se moram kretati sto vise, citati da malo zaokupiram mozak, itd... U sustini, ja sam to znao oduvek, ali valjda sam bio lenj ili sta vec... Inace, jako volim zivot... Takodje, interesuju me filozofija, jezici, vera, itd... To jest dosta stvari koje si napomenuo u onim retrogardnim planetama su tacne...

Ja sam zensko:roll::razz:
( kao )

Po numeroloskoj kombinaciji ti si 922, kombinacija koja je vrlo prijemciva na negativnu energiju, okolina vrlo jak uticaj ima na tebe. 9 govori o tvojojj religioznoj strani koju vrlo malo koristis, zbog istih negativnih uticaja koje ti okolina daje. Pokazuje na problem porodicne karme. Kloni se materijalistickog stava jer te stavlja u nedoumicu o moralnim vrednostima. Obdaren si sestim culom, izuzetno velika moc predosecaja, i to koristi maksimalno, isto kao i vodu (setnja pored reke , akvarijum, fontana u kuci itd).

Voda te smiruje i puni energijom.

Hvala ti puno na komentaru... Sve je tačno što si rekla. Pao sam u veliku depresiju poslednjih godina zbog svega što mi se izdešavalo, i opterećen sam više materijalnim stvarima, a manje sam okrenut duhovnosti, u kojoj većinom pronalazim sebe.

Ovako.... nasa sinastrija je jako losa. Ja ti odgovaram iz neke moralne obaveze, ali tebi moje reci nece prijati, pa eto budi upozoren.
Prvo -autosugestija leci i razboljeva ljude. Ne verujem u magiju, ali ako se vratimo u teoriju, magija je s astroloskog aspekta prikazana jakom natalnom osmom kucom, znakom skorpiona, marsom i plutonom.
Osma kuca nema planeta, njen vladar je u kuci zabave u inovativnom strelcu, ne cini nikakve posebne aspekte nego dotice mars i veneru -sexualne simbole, a kako imamo i uran i i strelca u igri, a mars u izgonu -radi se o sexualno devijantnoj osobi (na bilo koji nacin, ili neki fetis, ili sklonosti pomerenije u neku vec ...nekonvencionalniju stranu)
Sta imamo u skorpiji -samo jupitera (nije licna planeta, niti vladar sunca, asc-a ili njigovih dispozitora), dakle 'ajmo dalje
Sta je s marsom i plutonom -mars je u izgonu u domu, na zalost retrogradan -potisnuta sexualnost ili nesto jako jako krijes u domu vezano za istu, muski princip u padu i pluton u vagi ali na zalost u jakim opozicijama. Ovo poslednje govori o problemima, ali NISTA ne govori o magiji.
Za one koji citaju o magiji govoris samo ti -tj tvoj merkur prirodni i natalni vladar kuce komunikacije, koji je u ovnu pored sunca spaljen i UBEDJEN da ce ubediti druge u tacnost njegovih reci... imamo problem plutona i saturna, te tvoje izjave tvoje ukucane ne doticu, a tvoja masta je potpirena merkur trigon neptun/mesecom iz seste.
Ja bi hteo samo da znam jel mi to zapisano u horoskopu da se mucim ceo zivot ?
Nikom to nije "zapisano", to su izgovori lenjih ljudi, koji u magiji, prorocanstvima, prokletstvima i slicnom nalaze IZGOVOR za SOPSTVENI neuspeh.
Ovde imamo dva problema -lenjost i ... na zalost zaista evidentan problem kako depresije tako i sklonosti ka istoj, samoobmanama, ili vec slicnim psihickim smetnjama
Vladar asc-a -ti si mesec, mesec je u kuci svakodnevnog rada ali i bolesti i nalazi se pored neptuna. Lenj si ubi' boze, samo nesto mastas u nekom svom svetu i gledas jos koga (zapise!!!) da okrivis za sve. Mesec/neptun u sestoj, vladar seste uljuljkan trigonom (ako pogledate orbis to je jedino sto ima od aspekata) Mesec su na zalost i emocije te su one pored neptuna POTPUNO iracionalne sklone strahovima kuce kojom neptun prirodno vlada.... zao mi je :-(
U sestoj imas i jmc, te ako nastavis biti lenj i mastaras o greskama koje te teraju da gresis umesto da koristis energiju ovna i ovih divnih riba, onda ces se na zalost stvarno i razboleti na kraju.
Verujem da cesto places (ishitreno, odjednom -kvadrat mars) u kuci, zbog ove dve planete u desetom -verbalno nasilje je u pitanju -ti ga sprovodis a onda si nerazuman po pitanju suprotstavljanja autoriteta (saturn pluton -ocuh/otac -stariji muskarac)
Pre nekoliko godina, bio sam kod par astrologa i svi su mi rekli da će mi život biti lep uglavnom, da ću putovati u inostranstvo, imati sreće sa devojkama, itd, a meni sve suprotno...:roll:
:roll: svasta! Imas previse retro planeta i jmc u cetvrtoj i mesec koji je totalno oslepljen neptunom i opozicije koje su zaista teske da bi se pricalo o lepoti zivota. Ovo je jedan naporan zivot, ali takvi sa sobom nose masu potencijala (dakle Darvin nije sedeo skrstenih ruku dok su kolege majmuni smisljali teorije a on im davao kritike kako su ipak mozda dinosaurusi krivi...ili prvi gmizavci sto su uopste na kopno izlazili, niti su doktori postali vrsni hirurzi tako sto su sedeli na netu i tabirili dal' je karma il' je sarma ;) )
Kljucna rec je suprotno -tebi je sve suprotno -jake opozicije, to su klackalice zivota - smenjuju uspone i padove... ali daj da se popnes pa da imas gde da padnes jer dok si na dnu tu si opciju iskljucio.
E sad zasto sam ovako...gruba... ovo je JAKO vazan interval za tebe i trudim se da te na najblazi nacin upozorim na dolazak novog -ti tvoji strahovi predubedjenja trt mrt, mrzi me da gledam efemeride ali mislim da traju mozda samo dve godine unazad -kad je tr neptun dosao na veneru (nagla ljubav, nagli problem u kuci, uz kvadrat natalnog urana to je brzo proslo sta god da se desilo) Posle toga je pluton prilazio tvom prenaglasenom neptunu -uzdize sva osecanja na najveci nivo, neptun su osecanja 12te kuce pa su u skladu s tim tmurna i grozna. E sad... ovo neki ljudi nikad ni ne dozive, pa eto ti imas tu "srecu"... pluton ce sad da nagazi sve te tvoje emocije (narocito posto je ceo tranzitni stelijum na ove dve planete tako da merkur na njima -ja ti ih objasnjavam, sunce -samospoznaja, jupiter -expanzija povodom istog, pluton -totalna reformacija dosadasnjeg) i to ce da bude intenzivno u prvoj polovini 2008me, kao i na kraju druge polovine i 2009 godine.
To je JAKO tesko razdoblje, ali iz njega izlazis kao novi covek, te promenu kakva god da dodje PRIHVATI.... posto retro mars u raku trenutno cepa ove iste dve planete ja zelim naglasiti da je post pisan samo u dobroj nameri i kao pomoc tebi na putu samospoznaje
Ako vredjam tvoje muske principe (moj stelijum ovna vs tvoj mars) to NIJE moj cilj!
Probudi se SAD dok ti ja ovo kucam, jer pluton tranzit mesec je OGROMNA promena... i nju vec osecas, jer jupiter je bas na njoj, a tek ce se u jan/feb kristalisati o cemu ti ja pricah.
Moras raditi... ne zbog licemerja da rad oslobadja, nego jer radno lice ce da trosi ove opozicije i uziva u trigonima, neradno lice ce da se sokira kad opozicije prorade i kad oseti pluton koji gura od sebe.

Prihvati dolazece promene... menjaj se sam -korenito -osmisli posao, karijeru, nesto... sto ovog meseca u sestoj moze bolje da trosi

@ webhanuma

Hvala ti puno na komentaru, sve si pogodila i nisam uopste ljut. :D

Zaista moram da se menjam iz korena i pocnem nesto da radim. To ja sebi stalno govorim, ali nikako da se pokrenem... Ja sam znao po nekoliko godina provesti u kuci za kompjuterom, dok sam bio u velikoj depresiji, ali sad u poslednje vreme osecam neke promene i zelju za nekom aktivnoscu. Jednostavno osecam da se polako menjam i dolazim sebi... Jedini problem mi je kompjuter, jer sam stalno na internetu, a bavim se i prodajom igara. Skoro pa sam postao zavistan od kompjutera i interneta, ali nadam se da cu se izboriti protiv toga. Ja sam uvek u nekom konfliktu sa samim sobom - jedna strana mene hoce da se menja, dok ona druga uziva u lenjosti, itd...

ovo je vrlo zanimljiva natalna karta, u žurbi sam mogu samo reći da je sto posto ovdje siguran udar magije, saturn 0 pluton u 4 polju = uvijek nosi tradicijsko naslijeđe vezano za kletve i magiju. venera odlazi u ribe.

dakle problem se nalazi sigurno u očevoj liniji. da li majka, da li sestra ne znam točno kasnije ću proučiti.

stelij u 4 polju sigurno ukazuje na ruinu psihe.

problemi u braku tvojih roditelja su ovdje izvjesni. 4. polje je dom , obitelj, mir, a upravo tu nema mira. u tvojoj tišini. mars i saturn stalno vrebaju. ovakav saturn pa još egzaltiran u vagi pa retro sigurno daje određenu KARMU odnosno cilj koji moraš ostvariti da bi se oslobodio.

netko je doduše napisao da je 12 polje prazno kao i 8. no ovdje ukazujem na vezu 4 i 12. naime venera je otišla u znak Riba na nepovoljni 8 stupanj. Riba nosi analogiju 12 polja.

međutim ova venera spašava stvar.

4. polje je rana mladost majka ugrožena prijete joj opasnosti itd. majke nepristuna. rat u kući. međutim taj aspekt prolazi čim se aktivira venera u ribama u 9 polju .

ovo pokazuje u punom smislu duhovno i mentalno prosvjetljenje, oslobađanje od svega. neptun koji vlada tim ribama otišao je na mjesec. osjećaj velikog olakšanja.

bez zajebancije ja tebe vidim kao pravog duhovnog vođu, osobu koja ima božanske vizije itd :)

sto posto ovdje siguran udar magije[/U], saturn 0 pluton u 4 polju = uvijek nosi tradicijsko naslijeđe vezano za kletve i magiju. venera odlazi u ribe.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Hajde ti ne budi u zurbi, nego kad vec dajes tako velike izjave izvoli pa ih objasni.
Suturn 0pluton u cetvrtom nosi tradicijsko nasledje :oops: Pa mogu ja da ispisem bilo koje dve planete i dam nAku pompeznu izjavu... daj objasni sta znaci "nositi tradicijsko nasledje" Nasledje je vezano za genetiku, tradicija je vezana za obicaje, sta znace te dve reci zajedno i kako mozes dve spore planete da stavis kao jednu od osnovnih objasnjenja covekovih licnih problema?!?!?!?!
Dakle cela jedna generacija ima bas to, pa bi onda njihove probleme samo locirao po kucama, a to da je neko uspesan to taman posla :roll:
"venera odlazi u ribe" -meni ova recenica zvuci kao da bi ti da pokazes neko znanje, a sve je nedovrseno, poluizreceno, neizreceno i u vazduhu. Pa sta ako odlazi u ribe?
Tamo je egzaltirana, a smisao tvoje izjave je koji?
stelij u 4 polju sigurno ukazuje na ruinu psihe.
PARDON?
Da li ti znas sta je stelij?
Imamo SAMO saturn i pluton U BLIZINI i veoma je diskutabilno da li cemo uopste njihovih 7 stepeni posmatrati kao aspekt, stoga nemoj tripovati ljude ako astrologiju evidentno niti razumes niti poznajes, a covek trenutno ima bas tezke tranzite
ovakav saturn pa još egzaltiran u vagi pa retro sigurno daje određenu KARMU odnosno cilj koji moraš ostvariti da bi se oslobodio.
I evo ga, samo sam cekala! Cim ne znaju sta je, ne umeju da objasjne, ne umeju ni da pocnu produktivan razgovor odmah svi na Sarmu svale :D A tamo, tamo sve vide, u RL ne znaju da ti kazu kojim putem da ides, a u proslom zivotu ti sve do u detalje objasne ko si bio i sta si radio. Neverovatno, fascinira me broj u porastu kvazi astrologa koji su samo za prosle zivote obrazovani... gde li stekoste toliko znanje majku mu... valjda iskustvo u reinkarnacijama :roll:
Jel' ti znas sta se uopste gleda ako hocemo potencijalno da proucavamo karmu -prvo i osnovno dvanaesto polje -neptun prirodni vladar je rx, poslednja meseceva konjunkcija, opet sa tim istim neptunom, jmc koji je u istom polju, pa nas tek onda dispozitor jmc-a odbaci do saturna kog si se ti odmah uhvatio.
Ovaj covek evidentno ima psihickih problema, sa ljudima koji ga na ovaj nacin upucuju imace jos vece probleme. Molim ljude koji procitaju poneki post da se ne igraju boga nego da astrologiju koriste u svrhe samospoznaje i pomoci drugima, ne kao predikcije kojima plase ili izjave koje zvuce znalacki i pompezno, ne znace NISTA a dizu tenziju.
Vindex -budi dobar pa shvati da se nisam obrucila na tebe nego ipak mislim da je NEOPHODNO da pogledas od toga kakav je neciji mesec pre nego mu se obratis, do kakvi su mu tranziti... ovo drugo uputilo bi da je tvoj trenutni odgovor nesto sto je vredno brisanja.
netko je doduše napisao da je 12 polje prazno kao i 8. no ovdje ukazujem na vezu 4 i 12.
:roll: verovatnoca da na ovaj nacin ukazes na vezu dva polja je ogomna, ili su vladari u aspektu ili dispozitori, ili je polje samo po sebi puno...
naime venera je otišla u znak Riba na nepovoljni 8 stupanj. Riba nosi analogiju 12 polja.
Zamisli, pljuvac Nikoline teorije se oglasio POTVRDJUJUCI TACNOST iste kada mu je to bilo zgodno. Daj se prizemlji!!
Ako ti ne valja Nikolina teorija onda venera nije na 8om stepenu ribe, nego kako bog i svi matematicki principi nalazu na DEVETOM STEPENU (od nula do jedan je prvi, od jedan do dva je drugi.... dakle ovo nisam ja izmislila nego se zove matematicka konvencija)
Uzgred, sto je 'leba ti osmi stupanj nepovoljan??? Zato sto je sta? Skorpija pa je to i regeneracija, a ovde u polju jupitera i na stepenu strelca i vodeci se Ptolomejevom tablicom vladarstava i digniteta, venera je EGZALTIRANA u ribama -skoro pa samo dobro daje tu (ne godi joj uran pa sta?), bolja je i lepsa nego venerica u biku i vagi, venera je u terminu opet tog istog jupitera, da i u triplicitetu marsa i.... ali o cemu ti pricas, ja mogu da nastavim ovako, a mozes li ti SVOJE misli da obrazlozis?
međutim ova venera spašava stvar.
Odluci se jel' ti valja il' ti ne valja, ili u zavisnosti kako si poceo recenicu?
majka ugrožena prijete joj opasnosti itd. majke nepristuna/QUOTE]
Sta lupas bre? Jel' tvoja mama ugrozena pa se igras ogledala? Sto mama nije prisutna? Jel' otisla negde? Jel' umrla? Jel' bolesna? Pojasni ASTROLOSKOM TERMINOLOGIJOM da bi mogli da potvrdimo ili negiramo... u suprotnom reci "znas ja sam vidovit i ovo nema veze sa astrologijom" nemoj nas ostale blatiti, jer ovo zaista veze sa zdravom pamecu nema sto pricas, a sa astroloskim obrazovanjem jos i manje
neptun koji vlada tim ribama otišao je na mjesec. osjećaj velikog olakšanja.
Hajde stvarno ne lupaj!!!! Ovo je jako tezak aspekt i nema osobe koja ga ima da se budi i zaspiva sa osmehom -nema! Jer nosi dubinu i TEZINU emocija, njihovu gustinu i stalnu opsteprisutnost... vodi melanholiji, depresiji, te i raznim drugim patologijama ako se ne kanalise pravilno
bez zajebancije ja tebe vidim kao pravog duhovnog vođu, osobu koja ima božanske vizije itd :)
Bez zajebancije ja tebe vidim kao laika koji nije svestan da ljudi kad su u problemu su jako podlozni tudjim sugestijama pa ma kako one lose i kontraproduktivne bile

Izvoli odbrani svoj stav, ... ja sam bila prinudjena u potpunosti da ga negiram jer si otisao predaleko u svojim prorocanstvima

@ webhanuma

ne bih se slozio u vezi magije, i hteo bih da prokomentarisem neke stvari i probleme koje sam imao u ovih zadnjih 20 godina.

moji problemi su poceli od 6 godine, kad sam video coveka koji se obesio i doziveo sam ogroman sok, poceo sam da mucam, itd... U pocetku su to bili samo strahovi, da bi kasnije tokom godina to preslo u fazu psihickih smetnji. Otprilike, ta druga faza je pocela od 99' godine, pa evo do danas. Moram napomenuti da sam 98' godine bio u jednom manastiru, gde sam potpuno ozdravio. Cim sam usao u manastir, osecao sam olaksanje - kao da je ogromna kolicina negativnosti izasla iz mene. Doticni pop mi je rekao da sam pod uticajem magije, ali on ce se moliti za mene i to ce biti lako reseno. Da, i pio sam vodu iz manastira koja je bila sa 9 cesmi. Nakon par dana, ja sam bio novi covek, ali bukvalno - psihicki i i fizicki sam bio toliko jak, da ti ne mogu opisati. Iz mene su nestali svi strahovi, tegobe i ostalo, a i uopste nisam mucao ta 4 meseca. Nazalost to stanje je trajalo samo 4 meseca, i kasnije mi se vratilo sve, samo jos gore. To je bio jedini period mog zivota kad sam potpuno ozdravio i osecao sam se fenomenalno. Godinu-dve nakon toga, kada je dosla nova vlast, doticnom popu su zabranili rad, tako da nisam vise mogao ici kod njega. Moje stanje se od 99' godine pocelo pogorsavati i bilo mi je sve losije iz godine u godinu.Obisao sam celu Srbiju u poslednjih 8-9 godina trazeci sebi leka - razni manastiri (u kojima mi je uvek bilo jako lose), lekari, psihijatri, homeopatija, akupresura, razne babe, itd, i niko nije uspeo da mi pomogne.

Prosle godine jedna zena mi je nasla u starom krevetu duboko u onim federima taj famozni zapis koji je napisan licno za mene. Zapis se sastojao od plasticnog krsta i oko njega je bio zamotan zeleni plasticni list, na kome je pisalo nesto u fazonu - Stevan da vene kao biljka, citav svet obisao i leka ne nasao, da se vrtim u krug, itd... Da, i bila je vlas moje kose u tom listu zamotana... Nazalost, sve sto je pisalo u zapisu, to mi se i desavalo. Reci su bile pisane okolo lista, tako da formiraju neki krug - valjda da me zatvore ili tako nesto. Napominjem - ja nisam znao sve do 2006 godine, da je zapis bio u mome starom krevetu, koji je bio u susednoj sobi. Uvek, ali uvek kad sam bio u toj sobi gde je bio zapis, uvek sam osecao ogromne bolove u glavi i ostale tegobe, ali dokaz za to sam tek saznao 2006. godine, nazalost. Inace, taj stari krevet smo preneli iz stare kuce u novu kucu, kada smo se preselili 92' godine. Ja sam negde od moje 16. godine saznao da sam pod magijom, kad mi je pop rekao, ali nisam bio toliko opterecen. Uzdrmalo me je i sokiralo bas te 2006. godine, kada mi je ta zena nasla razne stvari u kuci. Ne zelim da pricam sta je sve nasla. Od toga dana, pa do danas, vec nekih 18 meseci ne spavam normalno i jedva fizicki prezivljavam ovu nesanicu koja me zadesila u poslednje vreme... Uzgred, ta zena jednostavno udje ti u kucu i kao detektor oseti gde se nalaze te "stvari". Kaze samo - cepaj jastuke, krevet, itd... To jest gde ona oseti, tu ces sigurno naci nesto... Bilo je zaista tokom godina dosta porodicnih problema, stalne svadje izmedju keve i caleta, nista nam od ruke nije islo, itd... Mogao bih da se slozim sa VINDEX-om za tu porodicnu losu karmu sa celatove strane. Doticni covek koji se obesio kad sam bio mali, je bio stric od mog caleta i prezivao se isto kao i mi. Ima par familija u mom gradu sa istim prezimenom kao moje i svi imaju nekih problema, a oni meni i dodju neki rod, tako da bi se slozio da ipak tu nesto postoji... Takodje sa kevine strane su 3 osobe umrle - svaka u periodu od dve godine. I ona je prezivela pakao takodje i samnom i jos plus ovo sto sam naveo. Cela familija mi je bila u rasulu. Sad je super kako je nekad bilo. Od kad je izbacen onaj zapis i ostale mnoge "stvari" koje su bile sakrivene u kuci, od tada je moja familija krenula nekim normalnijim zivotom.

Sad, pre 2 meseca sam otisao kod jednog coveka u blizini mog mesta, koji je beli mag ili sta vec, i nakon 3 tretmana mi je skinuo magiju... Covek ima ogromnu moc. Isto sam poceo da se osecam kao 98' kad sam ozdravio. Dobro, ne bas tako, ali uglavnom dosta bolje. Covek mi je rekao da se moram sto vise fizicki aktivirati i biti sto manje u kuci, da bi se to potpuno ocistilo iz mene. Rekao je ako se ponovo zavucem u kucu, da nece valjati nikako...Sad je sve na meni da se potrudim, ali evo cisto sam morao napomenuti da takve "stvari" postoje i da su mnogo ozbiljnije nego sto ljudi misle - jednostavno mogu da promene covekovu sudbinu

Navescu samo jedan primer - komsije, njih cetvero (cela familija - otac, majka i 2 cerke) su operisali kicmu u roku od 2-3 godine, i imaju danas sipku u ledjima. Takodje im nista u zivotu nije islo od ruke u poslednjih nekoliko godina.. Nisu verovali u magiju uopste... Prosle godine ima je ta zena nasla zapis na kome pise da svi boluju od raznih bolesti, a najvise od kicme, itd... Ne znam bas detaljno sta je pisalo... Inace su fotografisali te dokaze sa fotoaparatom, tako da sam video sve. Zena im je takodje nasla jos mnogo stvari u kuci, koje su bile stavljene na neka mesta gde nikad ne bi pomislio da ih trazis... Uzgred, napominjem da NIKO od njihovih predaka NIJE imao problema sa kicmom, i nemaju genetsko nasledje uopste. Ovo je samo jedan primer, a posto sam obisao celu Srbiju, cuo sam i video hiljade primera, a ovo je samo jedan.

Toliko od mene... Mozda sam zaboravio jos neke vazne detalje u vezi mene da kazem... Ako se setim, ja cu da dodam jos neki komentar. Voleo bih da cujem tvoj odgovor, naravno kada budes imala vremena ili ako budes htela da mi odgovoris... Pozz :mrgreen:

Evo ja sam malo dosla da se umesam :oops:
Ne zelim da se pravim pametna i govorim ti sta bi trebao ili ne bi trebao da radis!
Misljenja se razlikuju i ja licno ne verujem u magove i sl. ali svako ima pravo na svoje...
Ne znam ni astrologiju pa da mogu da ti pogledam u kartu, ali zaista mislim da je problem u stavu da si proklet!Verujes da te prati nesreca i upravo je to ono sto te koci!
Ja mislim da si ti sam kovac svoje srece i da ne mozes nikoga i nista da krivis za to sto se osecas nesrecnim.To sto se osecas nesrecno posledica je tvojih sopstvenih misli i ako promenis nacin razmisljanja promenices i zivot!
Vidi se da si dobar decko ali nekako sticem utisak da si lenj i da se plasis da budes srecan!
Naravno mozda i gresim jer te ne znam i nisam neki psiholog!:)
Jedini razlog sto se mesam u ovu pricu je tvoj zanimljiv zivot i verujem svetla buducnost :D
U svakom slucaju zelim ti puno srece!!Izvini ako sam te uvredila....

Pisem ovo sa aspekta zdravstvenog radnika i unapred se izvinjavam za offtopicovanje:
Depresija je potencijalno tesko psihicko oboljenje i tako i treba da se shvati. Prvo, zanima me iz kojih je krajeva autor teme (pretpostavljam da je iz krajeva koji su blisko povezani sa upotrebom magije, te se tamo vrlo ozbiljno shvata). Drugo, za ovakve probleme najbolji savetnik moze biti PSIHOLOG, u najmanju ruku, ako ne i psihijatar, jer priroda problema govori o teskoj psihickoj traumi u detinjstvu, preko koje se moze protumaciti najveci deo opisanih problema. To je najbolji savet za autora i molio bih ga da ga najozbiljnije shvati.

@ webhanuma
ne bih se slozio u vezi magije
Pa ja se cenjkati i ubedjivati necu s tobom. Doooobro, proklet si ako volis to da cujes i to je katastrofa i ne znam kako si ziv ostao i niko nikad tako nesto nije doziveo, a tek sta ce da te snadje.... :roll: Eto jel' ti bolje?
Dok ti verujes da si proklet sputavas sam svoj potencijal.
Cinizam i paradox je da mi pises na pp da ti pomognem?! Kako... da te molim da radis?
Ja sam svoje ispricala, ti nisi nista prihvatio.
moji problemi su poceli od 6 godine, kad sam video coveka koji se obesio i doziveo sam ogroman sok, poceo sam da mucam,
E!
Ovo mi je prosto iritantno, zene gube decu, roditelji nadzivljavaju potomke, ljudi ginu u ratu i na ulici a zamisli ti si video da se neko obesio...
Moram napomenuti da sam 98' godine bio u jednom manastiru, gde sam potpuno ozdravio.
Pa preseli se tamo, sta trubis po netu?
Da, i pio sam vodu iz manastira koja je bila sa 9 cesmi.
I gledao esmeraldu koju su pustali u centralnoj manastirskoj sobi :wink:
Godinu-dve nakon toga, kada je dosla nova vlast, doticnom popu su zabranili rad
NE LAZI DECKO!!!!!!!
KOJI MANASTIR?
KOJI POP?
IME, DATUM LOKACIJA?
Obisao sam celu Srbiju u poslednjih 8-9 godina trazeci sebi leka - razni manastiri (u kojima mi je uvek bilo jako lose), lekari, psihijatri, homeopatija, akupresura, razne babe, itd, i niko nije uspeo da mi pomogne.
Leka za sta -koja je dijagnoza?
Koji homeopata? Koji lekari? Gde si lecen?
PREZIREM LAZOVE
Prosle godine jedna zena mi je nasla u starom krevetu duboko u onim federima taj famozni zapis koji je napisan licno za mene.
Jel' imas hemeroide nakon ovog iskaza?
Zapis se sastojao od plasticnog krsta i oko njega je bio zamotan zeleni plasticni list, na kome je pisalo nesto u fazonu - Stevan da vene kao biljka, citav svet obisao i leka ne nasao, da se vrtim u krug, itd... Da, i bila je vlas moje kose u tom listu zamotana... Nazalost, sve sto je pisalo u zapisu, to mi se i desavalo. Reci su bile pisane okolo lista, tako da formiraju neki krug - valjda da me zatvore ili tako nesto.
Joooooj, nemoj da me plasis!!!!
Jel' mos' da nam bacis sliku tog zapisa da vidim imam li ja stogod takvo uFEDERIMA kreveta :lol:
Ja sam negde od moje 16. godine saznao da sam pod magijom, kad mi je pop rekao, ali nisam bio toliko opterecen.
Pravoslavni pop? Koji? Koja crkva da mogu odmah nadlezne da informisem?
kada mi je ta zena nasla razne stvari u kuci.
E mis'im i kod mene isto -skroz te razumem. Ovde nikad niko ni ne ulazi u ovaj stan a kad udju... ogrizak od jabuke, snale na sve strane, headset, cd-ovi, papira da ne verujes, olovke simbolicno pobacane -nije pentagram al' jes' nesto....
.. Bilo je zaista tokom godina dosta porodicnih problema, stalne svadje izmedju keve i caleta, nista nam od ruke nije islo, itd...
E da! Ovo je isto jedan od karakteristicnih ukazatelja na magiju -nesanica, familijarni razdor, grip, glad za sladoledom, kupovina novih cipela... magija 100%
Od kad je izbacen onaj zapis i ostale mnoge "stvari" koje su bile sakrivene u kuci, od tada je moja familija krenula nekim normalnijim zivotom.
Pa u cemu je sad problem? Sad samo tebi ostade i Sarma i magija :roll:
Sad, pre 2 meseca sam otisao kod jednog coveka u blizini mog mesta, koji je beli mag ili sta vec, i nakon 3 tretmana mi je skinuo magiju...
Pazi tretman uspeva samo ako ima haljinu i peva pored kotla nesto tiho?
Ako nije, moraces opet da ides :lol:
Covek mi je rekao da se moram sto vise fizicki aktivirati i biti sto manje u kuci, da bi se to potpuno ocistilo iz mene. Rekao je ako se ponovo zavucem u kucu, da nece valjati nikako..
Al' ti se zainatio
. Mozda sam zaboravio jos neke vazne detalje u vezi mene da kazem...
Ma ni ne sumnjam, tol'ko uzbudjenja u zivotu, ne mos' postici da prepricas :roll:
Voleo bih da cujem tvoj odgovor, naravno kada budes imala vremena ili ako budes htela da mi odgovoris...
Odgovor je prvobitno izostao jer smatram da:
1. si lenj do srzi i da ja za badava trosim reci
2. ako nastavis da se ljuljkas u lazima poceces kao sto jesi da verujes u iste i zavrsices na psihijatriji
3. nasa sinastrija je losa i hteo ti da priznas ili ne moje reci te bole a nije mi u cilju da te povredjujem narocito sto efekat za kojim ja tragam izostaje kod tebe

Dakle veruj u sta hoces, radi sta god hoces
Na tvom mestu ja bih barem ove pricice koje kuckas ovde prodala Kuriru ili slicnim novinama ili vec gledala da unovcim mastu, ali ti ne moras.... ti se ljuljkaj u svojoj sobi, lako je dok ima mame i tate i ondaK dodji na forum ispricaj ljudima nesto sto istine nikad nije videlo, zaradi malo paznje, pa ondaK opet....

Nema potrebe da odgovaras na ovo...

Evo samo kratak odgovor -

U pravu si, mene tvoje reči jako bole, ali sa druge strane mi daju određenu movitaciju i želju da se promenim.. Koliko god da sam lenj, uvek postoji u meni barem trunka želje da se borim i da ozdravim... Ja više ne verujem u magiju, a to si videla sad u privatnoj poruci da je nisam uopšte spomenuo. Problem mi je što sam postao zavisnik od kompjutera, interneta, itd, pa se nekad osećam izgubljeno, i ne znam kako da organizujem svoj život. Tako nešto sam i napisao na PP.

Ovo što sam gore naveo, je opisan prethodni period mog života. Ja više ne verujem u magiju, jer sam je skinuo, a i videla si u privatnoj poruci da je nisam uopšte spomenuo... Inače, mogao bih da ti odgovorim na pitanja koja si navela, ali nema potrebe o više tome da raspravljamo...

Hvala ti puno još jednom, i hvala svim ostalim ljudima sa foruma, koji su imali želju da mi pomognu... Shvatio sam neke stvari sada, i neću vas opterećivati više mojim problemima... Hvala svima još jednom!

Back