Ovako.... nasa sinastrija je jako losa. Ja ti odgovaram iz neke moralne obaveze, ali tebi moje reci nece prijati, pa eto budi upozoren.
Prvo -autosugestija leci i razboljeva ljude. Ne verujem u magiju, ali ako se vratimo u teoriju, magija je s astroloskog aspekta prikazana jakom natalnom osmom kucom, znakom skorpiona, marsom i plutonom.
Osma kuca nema planeta, njen vladar je u kuci zabave u inovativnom strelcu, ne cini nikakve posebne aspekte nego dotice mars i veneru -sexualne simbole, a kako imamo i uran i i strelca u igri, a mars u izgonu -radi se o sexualno devijantnoj osobi (na bilo koji nacin, ili neki fetis, ili sklonosti pomerenije u neku vec ...nekonvencionalniju stranu)
Sta imamo u skorpiji -samo jupitera (nije licna planeta, niti vladar sunca, asc-a ili njigovih dispozitora), dakle 'ajmo dalje
Sta je s marsom i plutonom -mars je u izgonu u domu, na zalost retrogradan -potisnuta sexualnost ili nesto jako jako krijes u domu vezano za istu, muski princip u padu i pluton u vagi ali na zalost u jakim opozicijama. Ovo poslednje govori o problemima, ali NISTA ne govori o magiji.
Za one koji citaju o magiji govoris samo ti -tj tvoj merkur prirodni i natalni vladar kuce komunikacije, koji je u ovnu pored sunca spaljen i UBEDJEN da ce ubediti druge u tacnost njegovih reci... imamo problem plutona i saturna, te tvoje izjave tvoje ukucane ne doticu, a tvoja masta je potpirena merkur trigon neptun/mesecom iz seste.
Ja bi hteo samo da znam jel mi to zapisano u horoskopu da se mucim ceo zivot ?
Nikom to nije "zapisano", to su izgovori lenjih ljudi, koji u magiji, prorocanstvima, prokletstvima i slicnom nalaze IZGOVOR za SOPSTVENI neuspeh.
Ovde imamo dva problema -lenjost i ... na zalost zaista evidentan problem kako depresije tako i sklonosti ka istoj, samoobmanama, ili vec slicnim psihickim smetnjama
Vladar asc-a -ti si mesec, mesec je u kuci svakodnevnog rada ali i bolesti i nalazi se pored neptuna. Lenj si ubi' boze, samo nesto mastas u nekom svom svetu i gledas jos koga (zapise!!!) da okrivis za sve. Mesec/neptun u sestoj, vladar seste uljuljkan trigonom (ako pogledate orbis to je jedino sto ima od aspekata) Mesec su na zalost i emocije te su one pored neptuna POTPUNO iracionalne sklone strahovima kuce kojom neptun prirodno vlada.... zao mi je :-(
U sestoj imas i jmc, te ako nastavis biti lenj i mastaras o greskama koje te teraju da gresis umesto da koristis energiju ovna i ovih divnih riba, onda ces se na zalost stvarno i razboleti na kraju.
Verujem da cesto places (ishitreno, odjednom -kvadrat mars) u kuci, zbog ove dve planete u desetom -verbalno nasilje je u pitanju -ti ga sprovodis a onda si nerazuman po pitanju suprotstavljanja autoriteta (saturn pluton -ocuh/otac -stariji muskarac)
Pre nekoliko godina, bio sam kod par astrologa i svi su mi rekli da će mi život biti lep uglavnom, da ću putovati u inostranstvo, imati sreće sa devojkama, itd, a meni sve suprotno...

svasta! Imas previse retro planeta i jmc u cetvrtoj i mesec koji je totalno oslepljen neptunom i opozicije koje su zaista teske da bi se pricalo o lepoti zivota. Ovo je jedan naporan zivot, ali takvi sa sobom nose masu potencijala (dakle Darvin nije sedeo skrstenih ruku dok su kolege majmuni smisljali teorije a on im davao kritike kako su ipak mozda dinosaurusi krivi...ili prvi gmizavci sto su uopste na kopno izlazili, niti su doktori postali vrsni hirurzi tako sto su sedeli na netu i tabirili dal' je karma il' je sarma

)
Kljucna rec je suprotno -tebi je sve suprotno -jake opozicije, to su klackalice zivota - smenjuju uspone i padove... ali daj da se popnes pa da imas gde da padnes jer dok si na dnu tu si opciju iskljucio.
E sad zasto sam ovako...gruba... ovo je JAKO vazan interval za tebe i trudim se da te na najblazi nacin upozorim na dolazak novog -ti tvoji strahovi predubedjenja trt mrt, mrzi me da gledam efemeride ali mislim da traju mozda samo dve godine unazad -kad je tr neptun dosao na veneru (nagla ljubav, nagli problem u kuci, uz kvadrat natalnog urana to je brzo proslo sta god da se desilo) Posle toga je pluton prilazio tvom prenaglasenom neptunu -uzdize sva osecanja na najveci nivo, neptun su osecanja 12te kuce pa su u skladu s tim tmurna i grozna. E sad... ovo neki ljudi nikad ni ne dozive, pa eto ti imas tu "srecu"... pluton ce sad da nagazi sve te tvoje emocije (narocito posto je ceo tranzitni stelijum na ove dve planete tako da merkur na njima -ja ti ih objasnjavam, sunce -samospoznaja, jupiter -expanzija povodom istog, pluton -totalna reformacija dosadasnjeg) i to ce da bude intenzivno u prvoj polovini 2008me, kao i na kraju druge polovine i 2009 godine.
To je JAKO tesko razdoblje, ali iz njega izlazis kao novi covek, te promenu kakva god da dodje PRIHVATI.... posto retro mars u raku trenutno cepa ove iste dve planete ja zelim naglasiti da je post pisan samo u dobroj nameri i kao pomoc tebi na putu samospoznaje
Ako vredjam tvoje muske principe (moj stelijum ovna vs tvoj mars) to NIJE moj cilj!
Probudi se SAD dok ti ja ovo kucam, jer pluton tranzit mesec je OGROMNA promena... i nju vec osecas, jer jupiter je bas na njoj, a tek ce se u jan/feb kristalisati o cemu ti ja pricah.
Moras raditi... ne zbog licemerja da rad oslobadja, nego jer radno lice ce da trosi ove opozicije i uziva u trigonima, neradno lice ce da se sokira kad opozicije prorade i kad oseti pluton koji gura od sebe.
Prihvati dolazece promene... menjaj se sam -korenito -osmisli posao, karijeru, nesto... sto ovog meseca u sestoj moze bolje da trosi