Potreban program za prebacivanje iz VHS-a u DVD

Pa moraš neki izlaz sa video plejera ili rekordera (obično SCART ili COMPOSITE) da povežeš sa VIDEO ulazom nakompu, što kaže Zlaja87, neki to rade preko TV kartice, neki preko grafičke karte. Sada, ako se dvoumiš, treba da znaš da protok preko PCI slota je 233 Mb/s, što znači to je slot gde ti dolazi TV kartica. Protok preko AGP slota je 2Gb/s a PCI-E 4Gb/s, to je gde ti dolaze grafičke karte, da ne pominjemo SLI i sl. Što znači da ti je protok signala mnogo bolji preko grafičkih kartica nego preko TV kartice. E sad, ti moraš da se odlučiš, da li si voljan da ulažeš u dobar komp, dobru grafičku da bi se bavio ozbiljnijim radom , ili ćeš za svoje potrebe da uzmeš TV karticu (preporučujum Pinacle, za snimanje je mrak, a cena oko 50evra). Ako kupiš TV karticu softver za snimanje dobijaš uz karticu, možeš i drugi da koristiš, ali ništa bolje nećeš izvući, a kod grafičkih karti, već sam biraš svoje oružje. Ja sam već napisao šta koristim, ne kažem da nema boljih, ali od onih koje sam probao, sa ovim sam najzadovoljniji. Toliko o tome.

zlajat:
preporučujum Pinacle, za snimanje je mrak
Slazem se sa ovim,stvarno su odlicne!
Inace upravu si za PCI VS AGP, Jedino sto je problem jeste to sto moras zvuk drugacije da povezujes kad ides preko Graficke,a kad imas Tv kartu sve djuture u audio-video in i zdravo djaci...
Inace za softver,ja licno radim preko VIdeo Studio 7,8,9,10...svi imaju odlicnu podrsku
A i DR.dvix je sasvim solidan

Pa što se tiče zvuka, pošto na jednom kompu imam pomenutu Pinacle TV karticu, a na drugom ATI9800XT VIVO karticu, zvuk mi i u jednom i u drugom slučaju ide preko LINE-IN na zvučnoj kartici. Verovatno da na drugim karticama postoje i drugačija rešenja, ali nemam puno iskustva sa različitim TV karticama, pa ne mogu da komentarišem.

Back