Ovako:imam slab racunar,a nemam novaca da kupim bolji.Da li neko ima visak polovne procesore koje bi hteo da donira,tj pokloni , ili cak i proda po nekoj niskoj ceni?
Hvala unapred
Hvala unapred

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota!!! Treba to u'apsiti!
Motiku u šake, da radiš pa da zaradiš!
Koji PC imas. Mozda sakupim nesto.Ovako:imam slab racunar,a nemam novaca da kupim bolji.Da li neko ima visak polovne procesore koje bi hteo da donira,tj pokloni , ili cak i proda po nekoj niskoj ceni?
Hvala unapred![]()
Pusti ove bogatase,reci koja ti je Maticna da prema njoj mozemo da vidimo sta ti otprilike odgovara.
Ispod ventilatora i hladnjka na kome pise AMD,uzmi neku baterijsku lampu i na samoj ploci pise,kojaj je i njen broj.procesor bi mogao da se posalje i postom preporuceno pismo,jer on nije velik i moze stati u koferat,ako pronadjes,marku maticne,posalji mi adresu na PP i ako bude odgovaralo poslacu ti imam nekih starijih par komada.Ti napisa da nisi skinuo ventilator,kako si siguran da ti procesor nije ispravan.Mozda bi samo trebalo skinuti ventilator,iduvati ga i ocistiti hladnjak i procesor,ako ga ima,gumicom za grafitne olovke,dodati malo nove paste i mozda ce to raditi kako treba.probaj ti to,ali posalji svejedno podatke maticne i adresu.Poslacu ti.Imam , stari komp
na njemu pise AMD 64 Athlon
jos nesto pise G FORCE 6100-M9
Iz kutije sam , podelio tj , odneseno , mnogo od kompa.
koja je maticna ploca , ne znam kako da je procitam.
na ovome je i ventilator, nisam ih izvadio tj rastavio,
ako je to , to , mogu pronaci nacin da se posalje za SRBIJU, UVEK NEKO IDE.
Ovaj post vazi za tebe,onaj se covek posle javio.Znaci proveri koja ti je maticna ploca i poslalji mi adresu na PP,ako odgovara poslacu ti postom preporuceno,posto procesor moze da stane u koferat.Uvicu ga lepo u papir da ne bi probusio koferat.I ako bude trebalo sta da se plati,ja cu platiti postarinu.Ovako:imam slab racunar,a nemam novaca da kupim bolji.Da li neko ima visak polovne procesore koje bi hteo da donira,tj pokloni , ili cak i proda po nekoj niskoj ceni?
Hvala unapred![]()
Nije to nesto puno,ali mislim da treba pomoci coveku.Niti ce se on obogatiti niti cu ja osiromasiti.
Jole , svaka Ti cast !
![]()
To je tvoje misljenje.lepo sam mu napisao da pogleda koja je maticna,ako se desi da odgovara,a imam dva neka starija CPU-a,sto da mu ne posaljem.Oba su lepo ociscena i spakovana u tanki sundjer da se ne ostete.Nije mi jasno to razmisljanje "Samo ga kvarite",a zasto se i ti ne bi potrudio da mu pomognes na bilo koji nacin,bar neki savet.On da ima ne bi trazio deo za stari komp.Mislis da svi mogu sebi to da priuste.Domogao se nekako covek do kucista i maticne i potreban mu je procesor,ako mu odgovara,od ova dva sto imam,ako ne neka ih baci.ja cu probati da mu pomognem.zalim sto nije blize kod mene da mu ja to pregledam i ako moze da mu odradim,ne bi mi bilo tesko nimalo i to bez ikakve naknade.kao da je sve u novcu.Samo ga kvarite da ostane lenština i da se grebe...
Bolje da nauči da peca nego da mu date ribu...
A i taj procesor što hoćeš da mu šalješ,pa koja je verovatnoća da je baš za to podnožje koje on ima sada na matičnoj...
Drugo i da jeste,onog momenta kada ga skine,ostaće stare paste na njemu,ako to ne očisti i stavi novu pastu,pregrejavaće mu se i gasiti na svakih par minuta...
Treće,ubeđen sam da on verovatno misli da je procesor komplet kućište...
Samo ga kvarite da ostane lenština i da se grebe...
Bolje da nauči da peca nego da mu date ribu...
A i taj procesor što hoćeš da mu šalješ,pa koja je verovatnoća da je baš za to podnožje koje on ima sada na matičnoj...
Drugo i da jeste,onog momenta kada ga skine,ostaće stare paste na njemu,ako to ne očisti i stavi novu pastu,pregrejavaće mu se i gasiti na svakih par minuta...
Treće,ubeđen sam da on verovatno misli da je procesor komplet kućište...
Dobro.Otvori komandu CPU i slikaj da vidimo koji je,pa ako nema isti bar priblizno dobar za tvoju maticnu.Dobro je pronasao sam po ovim podacima koji CPU moze da koristi.Pogledacu koji su ovi moji,samo mi posalj na PP adresu,da bih mogao da posaljem.Ako bas nisi strucan,trebao bi naci nekog da ti postavi procesor i uklopi to kako treba. U svakom slucaju ima vise marki procesora koji bi radili na tom kompu.
Ispod ventilatora i hladnjka na kome pise AMD,uzmi neku baterijsku lampu i na samoj ploci pise,kojaj je i njen broj.procesor bi mogao da se posalje i postom preporuceno pismo,jer on nije velik i moze stati u koferat,ako pronadjes,marku maticne,posalji mi adresu na PP i ako bude odgovaralo poslacu ti imam nekih starijih par komada.Ti napisa da nisi skinuo ventilator,kako si siguran da ti procesor nije ispravan.Mozda bi samo trebalo skinuti ventilator,iduvati ga i ocistiti hladnjak i procesor,ako ga ima,gumicom za grafitne olovke,dodati malo nove paste i mozda ce to raditi kako treba.probaj ti to,ali posalji svejedno podatke maticne i adresu.Poslacu ti.
- - - - - - - - - -
Ovaj post vazi za tebe,onaj se covek posle javio.Znaci proveri koja ti je maticna ploca i poslalji mi adresu na PP,ako odgovara poslacu ti postom preporuceno,posto procesor moze da stane u koferat.Uvicu ga lepo u papir da ne bi probusio koferat.I ako bude trebalo sta da se plati,ja cu platiti postarinu.
SRAM VAS BILO! dobro znate da ima nekih mesta (sela) u usranoj srbiji, gde ne mozes ni dinara belog zaraditi,jer nemas ama ni jednu mogucnost !!! mozda je decko zakopan u blatu do glave i ne moze da se izvuce,mozda nema roditelje,mozda su siromasni! samo se nadam da ne laze,da nije prevarant...
imao sam dual core e2180,poklonio sam ga,imao sam amd 4000+ sa kulerom,takodje poklonio!
Izvinjavam ti se,jer sam nastavio da pisem coveku koji je postavio post,pa sam na trenutak kasnije pogledao da to nije on vec nova osoba,ali nema problema,vazno je da pokusamo da pomognemo decku.moj post je bio za , ovoga drugara kojem je potreban procesor.
kupio sam sebi HP komp, a iz opvoga vec sam slao za SRBIJU , delove.
i RAM.
ostao je oklop i ta ploca, skinuo sam taj procesor , na kom je i ventilator i ako nekome , moze da posluzi , naci ce se nacin da se i posalje.
ovde i nisu skupi , polovni a i novi .
www.hp.com.ca
moj post je bio za , ovoga drugara kojem je potreban procesor.
kupio sam sebi HP komp, a iz opvoga vec sam slao za SRBIJU , delove.
i RAM.
ostao je oklop i ta ploca, skinuo sam taj procesor , na kom je i ventilator i ako nekome , moze da posluzi , naci ce se nacin da se i posalje.
ovde i nisu skupi , polovni a i novi .
www.hp.com.ca
Izvinjavam ti se,jer sam nastavio da pisem coveku koji je postavio post,pa sam na trenutak kasnije pogledao da to nije on vec nova osoba,ali nema problema,vazno je da pokusamo da pomognemo decku.
To je tvoje misljenje.lepo sam mu napisao da pogleda koja je maticna,ako se desi da odgovara,a imam dva neka starija CPU-a,sto da mu ne posaljem.Oba su lepo ociscena i spakovana u tanki sundjer da se ne ostete.Nije mi jasno to razmisljanje "Samo ga kvarite",a zasto se i ti ne bi potrudio da mu pomognes na bilo koji nacin,bar neki savet.On da ima ne bi trazio deo za stari komp.Mislis da svi mogu sebi to da priuste.Domogao se nekako covek do kucista i maticne i potreban mu je procesor,ako mu odgovara,od ova dva sto imam,ako ne neka ih baci.ja cu probati da mu pomognem.zalim sto nije blize kod mene da mu ja to pregledam i ako moze da mu odradim,ne bi mi bilo tesko nimalo i to bez ikakve naknade.kao da je sve u novcu.