Potreban partner za odlazak u Australiju

Klecaviks

Početnik
Poruka
5
Moj dobar frend živi u Sidneju i radi kao inženjer. Nudi mi finansijsku i svaku drugu podršku ako dođem tamo. Imam obezbeđen novac za vizu, kartu, depozit i dr. Čeka me auto i smeštaj na par meseci dok se ne snađem.
Zanimanje mi je na SOL listi ali na žalost ne mogu da skupim 60 poena jer ne radim u struci. Jedina šansa mi je da nađem partnera koji će da odradi proces i prilikom apliciranja za vizu prijavi mene kao svog partnera.
Upoznat sam sa procedurom i znam da je potrebno dokazati da veza traje najmanje godinu dana. Kako proces traje oko godinu dana to ne bi trebalo da bude problem. Sasvim dovoljno vremena za upoznavanje i sticanje
poverenja.
Verujem da ima slobodnih Devojaka/žena starijih od 30 godina koje su u situaciji da mogu da apliciraju za vizu 189 i koje razmišljaju o odlasku za Au ali im je potreban neki vid podrške. Same su, nemaju nikog tamo,
problemi sa finansijama i sl. Ako se neko prepozna u ovome ili zna nekoga kome bi ovo bilo zanimljivo, neka se javi. Dostupan sam za bilo kakva pitanja i objašnjenja...

Moj dobar frend živi u Sidneju i radi kao inženjer. Nudi mi finansijsku i svaku drugu podršku ako dođem tamo. Imam obezbeđen novac za vizu, kartu, depozit i dr. Čeka me auto i smeštaj na par meseci dok se ne snađem.
Zanimanje mi je na SOL listi ali na žalost ne mogu da skupim 60 poena jer ne radim u struci. Jedina šansa mi je da nađem partnera koji će da odradi proces i prilikom apliciranja za vizu prijavi mene kao svog partnera.
Upoznat sam sa procedurom i znam da je potrebno dokazati da veza traje najmanje godinu dana. Kako proces traje oko godinu dana to ne bi trebalo da bude problem. Sasvim dovoljno vremena za upoznavanje i sticanje
poverenja.
Verujem da ima slobodnih Devojaka/žena starijih od 30 godina koje su u situaciji da mogu da apliciraju za vizu 189 i koje razmišljaju o odlasku za Au ali im je potreban neki vid podrške. Same su, nemaju nikog tamo,
problemi sa finansijama i sl. Ako se neko prepozna u ovome ili zna nekoga kome bi ovo bilo zanimljivo, neka se javi. Dostupan sam za bilo kakva pitanja i objašnjenja...

Mislim da treba da se dokaze veza od min godinu dana pre apliciranja, a ne u toku procesa, sto ti otezava ...cime se bavis, mozda mozes da apliciras za 457 vizu ako ti ortak nadje sponzora

Da, treba da se dokaže veza od min godinu dana pre apliciranja za vizu ali ima dosta toga što može da se odradi u međuvremenu. Polaganje IELTS-a, assessment i dr. stvari koje nisu direktno vezane za vizu. Zato sam i napomenuo da proces traje oko godinu dana da bih naglasio
da to nije nešto što se završava za mesec dana čime bi nastao veliki raskorak.

Upoznat sam kako ide oko 189 i 190 vize. O 457 vizi trenutno ne znam puno. Koliko sam ja čuo, teško je naći nekog ko hoće da te sponzoriše osim ako nemaš nekog bitnog u toj firmi/kompaniji. Ja sam u IT struci. Bavim se prvenstveno Cisco tehnologijama.

Za devojke starije od 30 godina ova zanimljiva ponuda od jednog pristojnog momka i dalje važi :). Imam obezbeđenu finansijsku, logističku i dr. podršku za odlazak u Au. Sidnej je u pitanju ali nije problem da se na par godina
baci sidro i u neki drugi kraj Australije. Slobodno neka se javi i neko ko ispunjava uslov za vizu 190. Vaše je da položite IELTS sa vama neophodnom ocenom, da iznesete Assessment i da generalno imate uslov za tih 60 poena.
Pre bilo kakvog konkretnog dogovora ide mesec dana za priču, upoznavanje, razmenu informacija i dr. Znamo svi šta sve danas ima po internetu tako da sam spreman, kad za to dođe vreme, da pružim na uvid dokaz o neosuđivanosti,
potvrdu od suda da se kakav postupak ne vodi protiv mene i dr. što bi vama bilo interesantno. Isto bih verovatno i ja od vas tražio :).

Javite se ljudi. Ovo je forum o odlasku u zemlju kengura. Svi smo ovde zbog toga. Nekad je bolje otići udvoje a nekada je tako i jedino moguće...

Ko hoće, može i na mail da me kontaktira: livadjanin@yahoo.com

Poslednja izmena:

Back