Potreban ozbiljan programer! (php,css,html,js)

Svejzi

Početnik
Poruka
9
Postovani clanovi foruma,

Kao sto sam naslov kaze, u planu je ozbiljan projekat i potreban nam je ozbiljan i iskusan programer sa poznavanjem sledecih programskih jezika: PHP, CSS, HTML, JS.
Moram napomenuti da je potrebno napredno znanje a ne pocetni nivo, i to sa akcentom na PHP.
Radi se o projektu do sada nevidjenom na ovim prostorima, po uzoru na evropske i svetske sisteme, ali vam na zalost ne mogu prezicirati o cemu se radi jer pokusavamo da projekat bude iznenadjenje :)

Naravno, o finansijskoj nadoknadi za onog koga uposlimo cemo raspravljati prilikom intervjua koji ce biti obavljen online.

Za sve detalje vam stojim na raspolaganju i mozete me kontaktirati putem maila goranche90@gmail.rs

Srecno!

Postovani clanovi foruma,

Kao sto sam naslov kaze, u planu je ozbiljan projekat i potreban nam je ozbiljan i iskusan programer sa poznavanjem sledecih programskih jezika: PHP, CSS, HTML, JS.
Moram napomenuti da je potrebno napredno znanje a ne pocetni nivo, i to sa akcentom na PHP.
Radi se o projektu do sada nevidjenom na ovim prostorima, po uzoru na evropske i svetske sisteme, ali vam na zalost ne mogu prezicirati o cemu se radi jer pokusavamo da projekat bude iznenadjenje :)

Naravno, o finansijskoj nadoknadi za onog koga uposlimo cemo raspravljati prilikom intervjua koji ce biti obavljen online.

Za sve detalje vam stojim na raspolaganju i mozete me kontaktirati putem maila goranche90@gmail.rs

Srecno!

I šta kažeš... 4 jezika da "ozbiljno rastura"?

Pa očigledno da vaša ekipa ne poznaje nijedan kako treba

Da znamo, verovatno ne bi smo placali nekoga da nam odradi projekat zar ne?
Imamo u ekipi ljude sa odredjenim znanjem ali rade na drugim stvarima tako da nam fali jos strucnih ljudi.
Zaista ne vidim potrebu da se mesas jer ocigledno je tvoj doprinos temi apsolutno nebitan.

Bar vam nisam naplatio besplatan savet, da ne ispadate smešni na tom "intervjuu"...gde ćete verovatno sedeti sami i piti pivo , a možda svrati i neki zahebant :)

Nije problem savladati programski jezik vec odredjeni API i strukture podataka. Nisi naveo ni jedan API, sintaksa programskoj jezika se savlada pa za 10 dana i to onako lagano.

Vidim da su zaebanti vec svratili.
Prvi ste počeli :mrgreen:

I ne sekiraj se ti za nas, nisu nam potrebni takvi saveti.

Ma naravno, najvažnije da se dobro zezate. Lepo se provedite na "intervjuu" :lol:
Pozz

- - - - - - - - - -

Nije problem savladati programski jezik vec odredjeni API i strukture podataka. Nisi naveo ni jedan API, sintaksa programskoj jezika se savlada pa za 10 dana i to onako lagano.

Hm, zar ne bi onda svi znali po 50 jezika ( i zo za malo vise od godinu učenja) ?
Kažu da bog zvani Bjorn Stroustrup, radi u 5 jezika...a na forumu izgleda ima daleko, daleko većih kapaciteta.
Blago nama

Uraghan, zahvaljujem sto si se javio u temi.
Sto se tice API dopunicu post, hvala na pozitivnoj kritici.

Inace ja nisam u toj struci, moja zaduzenja u kompaniji su pre svega vezana za marketing i kadrove - medjuljudske odnose tako da slabije poznajem materiju.
Postavio sam oglas pa bih eventualne kandidate prosledio nadleznim licima u firmi da obave intervju putem skype itd.
Nego sam davno izgubio potrebu da objasnjavam bilo sta bilo kome ako vidim da to nema poente.
Tebi hvala jos jednom, izmenicu oglas uskoro!

Uraghan, zahvaljujem sto si se javio u temi.
Sto se tice API dopunicu post, hvala na pozitivnoj kritici.

Ono sto se uci godinama je rad u odredjenom framework-u ili vise njih, dizajn, strukture podataka, algoritmi, razumevanje protokola, veoma cesto i rad na Linux-u itd. itd., a ne sam jezik. Prilicno je neodredjeno kada kazes da trazis PHP programera jer to u principu ne nosi nikakvu informaciju, uvek je potrebno oznaciti koje tehnologije ce biti koriscene u okviru projekta jer ne postoji programer, niti je to fizicki moguce, koji barata apsolutno svakom dostupnom tehnologijom. Cak ako neko i radi sa PHP-om ne znaci da ce tebi odgovarati jer moze biti da njegovo iskustvo u radu sa odredjenim tehnologijama ne odgovara potrebama tvog projekta.
Prost primer, C++ moze biti koriscen za pisanje drajvera za graficku kartu, a moze biti koriscen i za pisanje knjigovodstvenog programa. Oba programera poznaju sam jezik ali njihovo iskustvo i znanje su fundamentalno razliciti jer koriste razlicite framework-ove, API-je, razvojna okruzenja itd. u razvoju.

Poslednja izmena:
Bolje cuti i ne blamiraj se kada vec ne znas sta pricas.

Aj ti me nauči.
Kad si već kapacitet koji zgruva programski jezik u 10 dana ( spram dokazanih 8-10 000 radnih sati , dakle min 3 godine rada) , sigurno imam sta da naucim od vas talentovanih kursadžija i studenata YT tutorijala :)

Džaba fakultet i temeljno obrazovanje, YT je keva ... dr Stroustrup se povlači pred vama

U ovoj zemlji, svako ko skripticama sklepa sajtić ili napiše "Hello world" programčić, sebe računa za programera.

Aj ti me nauči.
Kad si već kapacitet koji zgruva programski jezik u 10 dana ( spram dokazanih 8-10 000 radnih sati , dakle min 3 godine rada) , sigurno imam sta da naucim od vas talentovanih kursadžija i studenata YT tutorijala :)

Džaba fakultet i temeljno obrazovanje, YT je keva ... dr Stroustrup se povlači pred vama

U ovoj zemlji, svako ko skripticama sklepa sajtić ili napiše "Hello world" programčić, sebe računa za programera.

ja znam da saberem dva broja u C-u , ja sam haker

Back