Potreban mi je savet,jer su doktori zbunjeni ,lenji ili preglupi.

To je to. Napaljeni ljudi udaraju dzak gordo misleci da znaju kako se udara.

Prvo se nauci boksovati pa se tek tad udara u dzak.

I svako kada udara hoce da udari sto jace , ima neke komplekse, kao da svi vide da je jak.Hoce da udara jako, a ne ume. I onda se povredi.

A pravi bokser ce sa 30% snage i 5 puta brze da 7 puta udari jace od tebe.

Prema tome, nije fazon na silu pokusavati da udaris sto jace, vec tehnicki korektno. Tada ce i udarac biti jaci, brzi, eksplozivniji.

I svako kada udara hoce da udari sto jace , ima neke komplekse, kao da svi vide da je jak.Hoce da udara jako, a ne ume. I onda se povredi.

Prema tome, nije fazon na silu pokusavati da udaris sto jace, vec tehnicki korektno. Tada ce i udarac biti jaci, brzi, eksplozivniji.

A,da ti pre nego sto doneses zakljucak procitas malo moje reci,moze?
Sta,se hvatas ko pijan za plot ,da ako je neko dobio Artrozu zgloba
mora biti napaljen ili neznalica,m?Sta ,to je povreda koja je nastala istog momenta
kad sam udario u dzak?!
Smiri svoje ''Znanje'' i procitaj sta sam napisao ,pa ako vidis da sam napaljena
mlada budala ,koja je sebe zeabala ,onda mozes da mi solis pamet,jer u tom slucaju cu
otkriti da u zivotu moram popiti dosta mleka.
Imam 41 god. I ,nisam napaljen ,kao sto nikad nisam ni bio, gospodine ''Sveznajuci''.
Znam ,kako se koristi dzak ,i jer sam boksovao skoro 3 god. Nemam komplekse i ne patim
od toga da se dokazujem pred nekim u teretani ili pred zahuktalom devojkom koliko znam udarati.
Lepo sam napisao da sam bol osetio zimus ,a tada nisam vezbao i to je bio period od 3 godine.
Tek sam poceo od pre desetak dana .....I,tek posle drugog koristenja dzaka sam osetio jaci bol.
Dakle ,gosp. ''Psiholoze'' citaj sta je prethodno napisano,ali detaljno.....

Pre neki dan sam osetio bol u zglobu leve ruke,a juce sam na dzaku
udarajuci osetio prilicno jak bol ,koji me udaljio od daljnjeg istresanja
samog stresa u toku dana koji sam nakupio.

strasno :sad2:
a jel boli puno :cry:
ja tako se malo ogrebao evo vec nedelju dana kako placem :cry:

- - - - - - - - - -

cenim i drkice tako bacas
eksplozivno:per:
koko od ruke naplacujes :per:
pos sam malo hendikepisan po tom pitanju :cry:

Back