Potreban mi je savet,jer su doktori zbunjeni ,lenji ili preglupi.

GODFATHER10

Iskusan
Poruka
6.064
Pre neki dan sam osetio bol u zglobu leve ruke,a juce sam na dzaku
udarajuci osetio prilicno jak bol ,koji me udaljio od daljnjeg istresanja
samog stresa u toku dana koji sam nakupio.
Bio sam kod doktora ,koji je ustanovio posle snimka da imam Artrozu
na levom zglobu ruke.

Zanima me od onih sa iskustvom ,dal' moram zauvek prekinuti udaranje na dzaku
ili samo dok imam bolove.Jednom recju moram li dzaku reci zbogom bez obzira na sve
i ,dal' ima neki melem ,kapsula sta god kako bih ublazio bolove i nastavio sa vezbanjem.

Fizikalna terapija mi ne gine,a sto se tice saveta samih doktora glupo je da ih pominjem

na levom zglobu ruke.

ili samo dok imam bolove.Jednom recju moram li dzaku reci zbogom bez obzira na sve
i ,dal' ima neki melem ,kapsula sta god kako bih ublazio bolove i nastavio sa vezbanjem.

Fizikalna terapija mi ne gine,a sto se tice saveta samih doktora glupo je da ih pominjem

ma ja bih nastavio udarati, ne bih dalje istrazivao jer sta ako ustanove da neces vise moci, moraces se samoubiti

na levom zglobu ruke.

Imas vezbe i bez udaranja .nek odmori malo taj zglob pa ces videti.

Ima,probaj da popijes Andol od 500 mg,pa ako ti bude bolje,ti nastavi sa vezbanjem. ;)

Imas vezbe i bez udaranja .nek odmori malo taj zglob pa ces videti.

Probao sam Andol,ali nije dao rezultate,mada sam popio samo jednom....

-----------------------------------------------------------------------------------

Da,vezbe udaranja bez dzaka mi je odmah palo i napamet ,ali ne znam dokle cu tako;)

Ti brineš o udaranju u džak i bolovima, a uništena ti je hrskavica zgloba !!! Jesi li svestan da se to ne leči?

Da,svestan sam. Ko ,kaze da sam do te mere zabrinut,ali kako rekoh dzak mi je ventil koji mi prija.
Naravno ,da postoje i druge metode za izbacivanjem stresa,ali .....Da, ne ponavljam.
Ako ,ne moze ,ne moze....Nisam bas toliko lud da idem u krajnost

Probao sam Andol,ali nije dao rezultate,mada sam popio samo jednom....

-----------------------------------------------------------------------------------

Da,vezbe udaranja bez dzaka mi je odmah palo i napamet ,ali ne znam dokle cu tako;)

Uzmi i popij 500 mg pola sata pre spavanja,tako 3 dana. To ne moze da ti skodi, Ako ne osetis neko poboljsanje posle ta 3 dana - onda batali.

na levom zglobu ruke.

Zbog tebe sam čitao Wikipediju a tamo kaže " Artroza se ne može lečiti, vremenom može da se pogorša ali ne utiče na dužinu života".

Eto, nema šta da brineš za život a ako baš moraš, džak tuci glavom ili drugom rukom :)

Brate pravac Pansport i kupi nesto za ocuvanje hrskavica. Za ibacivanje stresa korisnije je ( bar meni ) trcanje ali na neke duze staze ili sluske u usi i vozi bajs jedno 20-30 km u pravcu i nema brige..

Uzmi i popij 500 mg pola sata pre spavanja,tako 3 dana. To ne moze da ti skodi, Ako ne osetis neko poboljsanje posle ta 3 dana - onda batali.

Probat cu i to....

- - - - - - - - - -

Zbog tebe sam čitao Wikipediju a tamo kaže " Artroza se ne može lečiti, vremenom može da se pogorša ali ne utiče na dužinu života".

Eto, nema šta da brineš za život a ako baš moraš, džak tuci glavom ili drugom rukom :)

:hahaha:

Ne se zajebavati, a za džak uvijek imaš noge. Ja sam prošle godine bio primoran da par mjeseci pauziram određene vježbe, zbog naizgled bezazlene povrede mišića, samo zato što mi se nije prekidalo s treningom, jer sam tad baš bio u nekoj moćnoj fazi. I na kraju opet skontaš da je uvijek bolje skulirati par sedmica ili čak mjeseci pa nastaviti kako treba, nego trpjeti bolove mjesecima pa i godinama, i uvaljivati se u još veće probleme.

Ne se zajebavati, a za džak uvijek imaš noge. Ja sam prošle godine bio primoran da par mjeseci pauziram određene vježbe, zbog naizgled bezazlene povrede mišića, samo zato što mi se nije prekidalo s treningom, jer sam tad baš bio u nekoj moćnoj fazi. I na kraju opet skontaš da je uvijek bolje skulirati par sedmica ili čak mjeseci pa nastaviti kako treba, nego trpjeti bolove mjesecima pa i godinama, i uvaljivati se u još veće probleme.

Ljubitelj sam boksa,ali ako treba radit cu i nogama:)

na levom zglobu ruke.

Мислим да ти је лекар добар, јер је проценио да му је дошао млади, кочоперни деран, који хоће све, одмах и сада, па ти је покушао помоћи тако што ти је дао озбиљнију дијагнозу него што је стварно случај.
Сем ако си стварно успео себе да толико унакарадиш. У том случају, ******* - добио си шта си тражио.

Заобиђи средства против болова и мелеме. Бол ти је пријатељ, јер те упозорава да нешто није у реду.
У џак се удара тек када си шаку правилно омотао бандажером и ставио одговарајуће рукавице - никако голом руком.

Пусти зглоб да се одмори = нема ударања џак наредних четири до шест недеља док не будеш на контроли и видиш како се опоравља зглоб, стави бандажер како би био у правилном положају и користи препарате који садрже глукозамин (питај шта имају у твојој апотеци).

И батали Андоле, Аспирине, Бруфене и шта су ти већ рекли.

За избацивање стреса користи патентирани уређај:
poluautomatski-odstra.jpg

П.С. Иди на пливање. Пливање чини чуда за опоравак зглобова.

Мислим да ти је лекар добар, јер је проценио да му је дошао млади, кочоперни деран, који хоће све, одмах и сада, па ти је покушао помоћи тако што ти је дао озбиљнију дијагнозу него што је стварно случај.
Сем ако си стварно успео себе да толико унакарадиш. У том случају, ******* - добио си шта си тражио.

Заобиђи средства против болова и мелеме. Бол ти је пријатељ, јер те упозорава да нешто није у реду.
У џак се удара тек када си шаку правилно омотао бандажером и ставио одговарајуће рукавице - никако голом руком.

Пусти зглоб да се одмори = нема ударања џак наредних четири до шест недеља док не будеш на контроли и видиш како се опоравља зглоб, стави бандажер како би био у правилном положају и користи препарате који садрже глукозамин (питај шта имају у твојој апотеци).

И батали Андоле, Аспирине, Бруфене и шта су ти већ рекли.

За избацивање стреса користи патентирани уређај:
Pogledajte prilog 283644

П.С. Иди на пливање. Пливање чини чуда за опоравак зглобова.

Kolega ,ja imam 41 god. Znam ,kako se koriste bandazeri i rukavice
i dzak,jer treniram par godina,ali ovog puta nisam bio aktivan i posle 3 god.
sam se vratio na dzak i kondicione treninge.
Prvi put sam bol u ruci osetio zimus,ali nisam pridao paznji sve do pre neki dan.
Kad sam rekao da trazim savet ,to je iz razloga ,sto smatram da ima neko iskusniji
od mene po tom pitanju ili je vec prosao tako nesto .

Kolega ,ja imam 41 god. Znam ,kako se koriste bandazeri i rukavice
i dzak,jer treniram par godina,ali ovog puta nisam bio aktivan i posle 3 god.
sam se vratio na dzak i kondicione treninge.
Prvi put sam bol u ruci osetio zimus,ali nisam pridao paznji sve do pre neki dan.
Kad sam rekao da trazim savet ,to je iz razloga ,sto smatram da ima neko iskusniji
od mene po tom pitanju ili je vec prosao tako nesto .
Онда извини, погрешно сам закључио на основу твоје уводне поруке и оне поруке са Андолом. Мислио сам да сам неком клинцу тако нешто може пасти на памет.
Имаш четири банке, а не придајеш пажњу болу у руци? Не иде то тако братац, никако.

У сваком случају - одмор, бандажирање, глукозамин, пливање и лекарска контрола. Мани се џака неко време и без лилулица за добро расположење и против болова - мораш тачно да знаш у ком стању ти је зглоб. Ако успаваш нерве десиће се да потегнеш више него што смеш и да направиш трајну штету, а онда можеш да се опростиш од џака за сва времена.

Још једном - извини због неспоразума.

Онда извини, погрешно сам закључио на основу твоје уводне поруке и оне поруке са Андолом. Мислио сам да сам неком клинцу тако нешто може пасти на памет.
Имаш четири банке, а не придајеш пажњу болу у руци? Не иде то тако братац, никако.

У сваком случају - одмор, бандажирање, глукозамин, пливање и лекарска контрола. Мани се џака неко време и без лилулица за добро расположење и против болова - мораш тачно да знаш у ком стању ти је зглоб. Ако успаваш нерве десиће се да потегнеш више него што смеш и да направиш трајну штету, а онда можеш да се опростиш од џака за сва времена.

Још једном - извини због неспоразума.

Pa, nisam do sada imao takvih
problema,zato sam bio ''ususkan''
mislju da je taj bol mozda istegnuce ligamenata
ili prejaka upala misica,ali .....Ko ,bi rekao.
-------------------------

:ok:

Sitripio je u pravu, a i ja ću ponoviti ino što ti je većina rekla, nemoj da se zajebavaš sa povredom, jer posljedice mogu biti od duže pauze nego što ćeš sad morati da čekaš, do trajne povrede šake. Ako si došao da potražiš savjet ljudi koji su već imali iskustva sa takvim povredama, mislim da si dobio dovoljno informacija, a ako si došao samo da nađeš nekoga ko će potvrditi tvoju želju da se ubiješ, onda ti mi sve ovo džaba pričamo :D

Back