Potreban mi je program za treniranje (bodibilding/fitness)..

K8RDSSTHA6R2

Primećen član
Banovan
Poruka
576
Dakle, trenirao sam u jednoj teretani, duze vremena, to je bila jedina teretana u mojoj varosici, dobro sam napredovao i taman kada sam kupio kreatine, glutamine i najskuplje whey proteine i only one vitamine (dao sam ogroman novac za sve ovo) ta teretana se zatvorila, (to moze samo meni da se desi), druga teretana je daleko od mene i mrzi me da putujem tamo da treniram.
Kod kuce imam jednu bucicu od 15ak kg (mogu da se odvijaju tegici) i imam jedan dzak za udaranje (jer sam trenirao kick-box), i imam na jednom mjestu kod kuce nesto gdje mogu da radim vratilo. Moje pitanje je, da li ja mogu da treniram nesto i da iskoristim ovo sve sto sam kupio? (imam jaku volju za treniranjem).
Dakle da li moze neko da mi napravi neki dobar nedeljni program? Spreman sam sve da vjezbam, i sklekove i trbusnjake i sve sve.. ali ne znam bas koji program da pratim i da li bi imalo kakvog efekta kada bih uz tako da kazem lagane treninge pio i sve te proteine i td koje sam sebi kupio?
Puno hvala unaprijed, i volio bih da mi neko odgovori i napravi program treniranja.
Hvala jos jednom..
Pozzz :D

program treniranja ne moze da ti se napravi jer ne postoje uslovi za to,to je kao kada bi rekao jade da me ucis kako se pliva,ali ja ne idem na bazen,mrzi me.Radi to kod kuce sta hoces lupaj dzak radi zgibove na vratilu,sklekove,trbusnjake...i slobno mozes da pijes sve to sto imas ali ne ocekuj da ces imati i priblizne rezultate kao kada si trenirao u teretani

Back