Potreba za privatnim časovima

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
domacinstvo je jeadn od najpametnijih i najkorisnijih predmeta i steta je sto mu se svi smeju i trebalo bi da traje celu skolu
a ovo da tehnolozi ili elinzenjeri ne mogu da predaju hemiju ili matematiku je smeshno :I... ajd se prvo informisi sta je sta makar okvirno
Hahhaahahaaa...da nećeš ti, ne znam šta si poi struci, dipl. hemičara da edukuješ o tome šta je Hemija i ko treba da je predaje u školi.
Sve što sam napisao je iskustveno, više puta negativno potvrđeno na osnovu (ne)kvaliteta takvih profesora.Kada bi u ovoj državi svako radio ono za šta je stručan gde bi nam bio kraj.Ali pošto je izuzetno kolektivistički način razmišljanja, uključujući i tvoj, da svako može da radi šta god hoće bez obzira da li ima neko stručniji od njega, taj kraj nam se bliži.
Dakle, glavu u zemlju i "ne lupaj" po forumu:-):D:azdaja:

Svako može da radi šta god hoće i takva je situacija. To nema veze sa načinom razmišljanja već sa besparicom. Recimo, kada bih konačno uzela diplomu inženjera, ja bih verovatno završila u školi, predajući stručne predmete. Isplati se, a nema nas mnogo. Tata mi nema firmu, nema ni ujka, bolje škola nego devet sati mastiljarenja po kancelarijama i šalterima + dva puta. Uzimaš hemiju kao primer zato što se uči u osnovnoj školi. Iz matematike možeš da držiš privatne časove, ali iz geologije malo teže. Ili, dok čekaš, umrećeš od gladi.

Dakle, da je ova zemlja idealna, svi bi radili ono za šta su se spremali i za šta su stručni i ne bi bilo potrebe za privatnim časovima.

Svi mi pomalo zloupotrebljavamo neidealnost ove zemlje :neutral:

divim se ljudima koji su u stanju da rade u skoli... razularena gomila koju nista ne zanima osim kako da se zavrsi cas, materija koja njima nista ne znaci (a bas ni samom predavacu?), nemogucnost da ih zainteresujete osim ako vam roditelj nije vanzemaljac pa ste superzanimljivi...

i posle jos treba d aih ocenjujes, a sve su prefirganiji i manipulativniji a vi sve slabijeg karaktera i manji autoritet

skola bi morala da se drasticno menja jer pre 50 godina profesor je imao autoritet samim tim sto je profesor, ok neki su bili jaci a neki ismevani, ali bilo je za ovakav koncept lakse
ne znam... kako da svi znaju da ne smem tamo da radim... a opet tako je privlacno imati opustenije radno vreme i ko to ume, s omladinom, on je nekako mlad u dushi vise. narocito kad svi duvaju na ekskurziji zajedno

kakve tacno veze ima ova poruka sa temom 'potreba za privatnim casovima'? :roll: :lol:
a za ovo boldovano, kao sto kazes, to je bilo pre 50 godina, u prethodih 50 godina se mnogo toga izmenilo ;)

Back