potrban pratilac

To opet neke "čini mi se" predrasude...

Osobe koje odišu stilom , bez obzira što nisu u trendu (za trend se obrati neverovatnom , on je tu stvarno dobar, što ne znači da sugerišem da sam ja taj koji odiše stilom) vrlo brzo učine da izgubiš osećaj nepoverenja i nepodudaranja....

Saradnja je upravo nešto što lako stvara izmaglicu da se podudarate.......
Zato i postoji ono osvajanje plesom....

Хехе...ишао ја на то у основној школи...истина је била да нисам нешто био наложен на то...колико је млада инструкторка Марина била много добра риба...:lol:

...мада сам био баш добар...а како је ту увек несташица типова, врло брзо су почеле да се појављују цице са причама типа...хајде да плешемо заједно и јуримо такмичења...

Па ту сам и прву девојчицу смувао али јбг...ако желиш нешто више, озбиљније, мораш да волиш то, а ја сам волео баскет...

Ма супер је то ствар, поготово кад тип зна да плеше, али мушкарац мора ту да води...и да буде мужеван...кад видим оне пешкириће (а у скоро 50% случајева је тако) утроба ми се окрене...

Ево баш ме швеца смара ових дана, хоће да ме води у Радовић...неко салса вече или сл. Не знам...испао сам из фазона...

P.S. Хаха...па знате шта се прича за плесне парове...тј какве су им везе...мала Маја хоће да нађе неког финог дечка...:wink: :)

krvolok:
Što te na forumu ne može pregaziti AUTOBUS !!! :lol:
c008.gif

ma patak preterujesh ima tih likova shto su kao harizmatichni ovo ono ali i obichan, dosadan smrtnik moze da nauchi da pleshe i da stizhe u neko stanje... ako prati uputstva.

ovde de ja idem su uputsva prilichno matematichka i dosta se lako shvati bar za zhene...muski su malo slabiji tj uvek neshto fali kad se igra a mozda oni bas nece sve da kazu da ih en nadmashe..ima puno programera i inzhenjera eheheh zbog tog pristupa

ali moguce da su neki ebachi i bolji plesachi...valjda se ne plashe zhena...neki plesovi i mogu da se igraju samo kad ste priljubljeni valjda, mislim....valcer tango itd...a oni sve drze na metar razdaljine a to tako ne ide...mislim, i ja sam krivo nameshtena pa ih to zbunjuje..

ma vecina ljudi nema stila...to kad odesh sve uzhas do uzhasa...verovatno neko i za tebe to misli...ne znam u pocetku mi je bilo skroz svejedno s kim cu da igram ako ima osecaj za ritam a posle nemam pojma sad kao da ne igram vishe...en znam

bilo mi je zanimljivo prve godine ja kao sve razbijam na chasu sve mi je jasno...ono odem na zhurku i pogledam se u ogledalo kako izgleda - bljaaak
:(
mada sam razumela shta oce ali ne uvek
nema veze ovo su neka secanja spava mis e
:(

Back