POTRAGA ZA FORUMASEM LONCAROM !

Na ovom nasem Forumu,imali smo naj eminentnijeg clana,ciji je Avatar LONCAR. Taj nas Kolega,pisao je
neverovatne BLOGOVE i POSTOVE.Citati njegova "socinjenija",bilo je pravo zadovoljstvo i koristilo je mladjim
ucesnicima,kao uzor,kako se inteligentno pise na Forumu.Bio je UZOR u svakom pogledu,i svi smo bili ponosni,
sto imamo tako intelektualno,dobro "potkovanog" clana.

Medjutim,on se vec duze vremena,uopste ne oglasava.Nema ga na "radaru" nase naglasene paznje.Da li neko
od Forumasa,ima bilo kakva saznanja,sta se desava sa "Bardom" ovoga Foruma.Veoma je tesko zamisliti,sta ce
se desiti sa daljim opstankom svih nas.LONCAR je bio bukvalno,Alfa i Omega,svih diskusija i za sve je znao da
da strucno objasnjenje.Veoma cesto,dolazio je u verbalan sukob,sa nekim dobronamernim Forumasem.

Ali ono sto je LONCARA cinilo jedinstvenim,je to,sto je on umeo da svakom,pa i onom koji malo teze shvata,
na jedan lep,prihvatljiv nacin,objasni da nije u pravu.Njegova razlaganja i nekih politickih nedoumica,dolazila su
do vijuga i onih,koji pojma o temi o kojoj se diskutovalo,nisu imali pojma.

Apelujem na sve Forumase,da njegovo ne pojavljivanje na ovom Forumu,sto pre razresimo,u interesu svih nas
u interesu ovoga renomiranog Foruma Krstarica.

zxy;bt304289:
Predlažem da dok se on ne vrati da ga zamenjuješ ti u toj odgovornoj ulozi kao kolega kolezi :D
Ne znamo da li će se Lončar vratiti, ali nam se vratio ZXY. To je lep događaj vredan i pažnje i pomena. Ja sam se zaista silno obradovala. ZXY je divan gospodin, pun pažnje, znanja i kulture. To je ono što je nedostajalo njegovim odlaskom. ZXY, :zag:

Soradze;bt304292:
Ne znamo da li će se Lončar vratiti, ali nam se vratio ZXY. To je lep događaj vredan i pažnje i pomena. Ja sam se zaista silno obradovala. ZXY je divan gospodin, pun pažnje, znanja i kulture. To je ono što je nedostajalo njegovim odlaskom. ZXY, :zag:
Soradže jel ti to mene predlažeš za to počasno mesto ?:eek: Aaa jok,nisam ja za to,ono jest da znam ponešto kao i svako,ali za za to je potrebno da se zna sve,tako da ...ima ovde puno spremnijih od mene,hvala ti lepo..:lol:

zxy;bt304294:
Soradže jel ti to mene predlažeš za to počasno mesto ?:eek: Aaa jok,nisam ja za to,ono jest da znam ponešto kao i svako,ali za za to je potrebno da se zna sve,tako da ...ima ovde puno spremnijih od mene,hvala ti lepo..:lol:
Dragi ZXY, ja ne govorim o "počasnom mestu" po Lordovoj listi...Ne! Što kažeš: ..za to je potrebno da se zna sve", a to ti svakako ne želim :per::D Kada sam pisala o tvojim kvalitetima, mislila sam prvenstveno na gospodina, beogradskog šmekera....i da si nedostajao kao takav....ne kao uvaženi Lončar :zag:

Soradze;bt304297:
Dragi ZXY, ja ne govorim o "počasnom mestu" po Lordovoj listi...Ne! Što kažeš: ..za to je potrebno da se zna sve", a to ti svakako ne želim :per::D Kada sam pisala o tvojim kvalitetima, mislila sam prvenstveno na gospodina, beogradskog šmekera....i da si nedostajao kao takav....ne kao uvaženi Lončar :zag:
Schmeck,schmeck ,ja najviše volem Speck,Krstaricu potom tek..;):lol:

Uvazena "Soradze". Mislim da je ovde neko pobrkao 'Loncice".Ne radi se ovde o izboru "najveceg gospodina".Ovo nije modna ili bilo kakva
druga Revija.Mi smo izgubili coveka (avatar mu je "Loncar"),koji je mogao o svakoj postavljenoj temi,strucno i odgovorno da prodiskutuje,i da
onima (a ima ih mnogo) koji o toj Temi,ne znaju nista,da odgovarajuca obavestenja.Dakle,bez obzira na pristrasnost,koju je pokazala veoma
ociglednim divljenjem prema Kolegi sa Avatarom ZXY,to ostaje u sferi njenog intimnog misljenja.Ono sto je bolno i nenadoknadivo,bar za sada,
to je nestanak Kolege "Loncara". I ono sto je aksiom ,KOLEGU LONCARA,OVDE NEMA KO DA ZAMENI.A o postavljenoj Temi Koleginice
"Soradze",ko je NAJVECI GOSPODIN na ovom Forumu,neka se izvrsi Anketa,ukoliko je to uopste potrebno bilo kome!

Više nego dragi Lorde, hvala na ovako iscrpnom odgovoru na moj malecki komentar. U pravu ste potpuno.. Evo, predlažem da se na ovom Forumu izvrši anketa ko je ovde kome idol. A, ako i ne bude ankete, evo prijavljujem da ste Vi, dragi Lorde Gledstone moj najveći idol!!! Neko od blogera napisa pre neki dan za Vas: "Da te nema, trebalo bi te izmisliti". Zaista je bio u pravu! :heart::zag::worth:

Soradze najdraza moja Koleginice.Potpuno sam tronut,Vasim vise nego lepim recima,kojima ste opisali moju malenkost.No ja zaista ne mislim
da zasluzujem epitete kojima ste me pocastvovali.Ono sto mene JEDINO BRINE,to je potpuno neocekivan nestanak,naseg bez svake sumnje,
najverziranijeg clana,ovoga casnog Foruma.Ne da je Kolega Loncar,bio samo pun znanja iz svih oblasti,nego je neumorno i u velikim kolicinama,
prosto rasipao.svoj nevidjeni talenat za pisanjem i edukacijom.Cini mi se,da smo mnogi od nas,prosto naucili od njega kako se na fer nacin,
sukobljavaju razlicita misljenja,o nekom problemu,koji ima siroko interesovanje forumasa.Ja se jos uvek nadam,da ce postovani Kolega
Loncar,iznenada da se javi,da nas obraduje nekim svojim postom,ili originalnim Blogom.!

Back