Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Има око 8,9 милиона Руса, каквих 40...
Tako je..oko 38 miliona ukrajinaca ima i blizu 3 miliona ostalih plus ti Rusi sto si naveo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има око 8,9 милиона Руса, каквих 40...
..ako se shvabovi osile ondak smo mi naebali..
Šalim se,ali ima ih puno.I ne postoji poklapanje cifara na izvorima sa interneta.Otprilike oko 30% stanovnika Ukrajine su etnički Rusi.Има око 8,9 милиона Руса, каквих 40...
Њима је у крви да владају Европом, могли би направе дил са Русима уместо са оним италијанским пешованима.
Šalim se,ali ima ih puno.I ne postoji poklapanje cifara na izvorima sa interneta.Otprilike oko 30% stanovnika Ukrajine su etnički Rusi.
Švabovi se pitaju ko ih je pokrao uz ekonomsku krizu koja traje.Neće se oni baviti maltretiranjem drugih,navikli su da zadnjih par decenija lepo žive,a sad su im Ameri probušili balon...ako se shvabovi osile ondak smo mi naebali..
Ma OK su Italijani treba otkaciti one pedercine Engleze i Francuze.
Ko zna šta su albanci.Njih bi najbolje bilo preseliti u Gazu,po ponašanju tamo pripadaju.Е па сад је.бига и трећина албанаца са Косова су етнички Срби као и сви муџоси из Босне.
Ko zna šta su albanci.Njih bi najbolje bilo preseliti u Gazu,po ponašanju tamo pripadaju.
Narocito Francuze na celu sa onim ruznjikavim Sarkozijem, stvarno se divim Karli kako moze da gleda tog klempu a kamoli sta drugo...
Izvinjavam se zbog digresije.
Ne daj Boze da ovako nesto snadje i Srbiju. Valjda nece.
Niko nije beskoristan.Iskoristićemo te kao loš primer.[/QUOTE
Je l' jos masturbiras na one slike sa fekalijama?![]()
![]()
Pa ti bre pojma nemaš...Za vreme slobe beshe plata 200,300 DM sto dodje vise nego danasnjih 1000eu
Ma ko vas jеbe, jedva čekam da počnu da vas otpuštaju en masse.Ne daj Boze da ovako nesto snadje i Srbiju. Valjda nece.
Ma važno je da je Nikolić 1999. obezbedio vize. Mislim, za bombaško sklonište.Cak ni besplatne vize sto je mizerni ustupak ali ni to od EU niste dobili....
Može li se normalno razgovarati? Kakav vam je to rečnik, imate li meru?
Na šta ovo liči, imate li sramote? Imalo???