Крагујевчанин
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
Видим да овде има доста љубитеља равногораца,па бих молио неког од њих да постави слику,ако је има,потпоручника Драгише Благојевића.Био је официр Горске краљеве гарде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да има слика на овој теми.
СЛИКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ, ЧЕТНИКА И ЧЕТНИЧКОГ (РАВНОГОРСКОГ) ПОКРЕТА
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=7300&start=0
Па ако те не мрзи да тражиш, пошто тема има 150 страница...
На овом линку који си ми дао,фотографија Калабића и Милана Медића са официрима и подофицирима Гарде (први пост на прво страни) интересује ме да ли знаш ко је човек са десне стране фотографије.Изразито крупан,са брадом,има пиштољ на боку и украсним гајтаном.Разумеш ли на кога мислим?
Не видим поенту ове теме
Поента ове теме је што се ја презивам Благојевић и постоје индиције да сам у сродству са поменутим Драгишом,па ме занима како човек изгледа
и за то је потребно отворити тему ?
Већ дуже време тражим слику или неки податак више,али ми не успева.Изгледа да није био фотогеничан човек.Рачунам да ћу овде наћи неког ко има бар једну слику.Него,да сам се распитивао за неког љотићевца верујем да би ме први подржао
Не,постоје теме,хиљаде о равногорцима па питај тамо.
Тај човек је очигледно склоњен и сакривен , остатак живота ако га је било је поживео под псеудонимом јер је учествовао у хватању Драже.
Тако да није случајност свакако што не можемо наћи фотографију.
Не верујем да је остао жив,јер није свесно помогао Дражино хапшење.Његов једини ''грех'' је што се у заблуди састао са Љубом Поповићем и вештим маневром поменутог био заваран да се ради о четничком илегалцу
Не верујем да је остао жив,јер није свесно помогао Дражино хапшење.Његов једини ''грех'' је што се у заблуди састао са Љубом Поповићем и вештим маневром поменутог био заваран да се ради о четничком илегалцу