Potpisan plan vojne saradne Srbije i SAD

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Plan bilateralne saradnje vojske Srbije i SAD potpisali general Ljubomir Nikolić i pukovnik Pol Brocen. Plan pripremalo 40 pripadnika Ministarstva odbrane, MUP-a i Oružanih snaga SAD.
Potpisan je plan bilateralne vojne saradnje Srbije i SAD za fiskalnu 2014. godinu, u kome dominiraju zajedničke vežbe i obuka, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.
Potpisivanje%20bilateralne%20saradnje%20Srbije%20i%20SAD.jpg

Taj dokument potpisali su u Beogradu načelnik Uprave Ministarstva odbrane za međunarodnu vojnu saradnju, brigadni general Ljubomir Nikolić i izaslanik odbrane SAD u Beogradu, pukovnik Pol Brocen.
Prethodno je plan usaglašen na glavnoj konferenciji za planiranje aktivnosti bilateralne vojne saradnje Srbije i SAD za fiskalnu 2014. godinu, navodi Ministarstvo odbrane u saopštenju na svom sajtu.
U radu konferenciji učestvovalo je oko 40 pripadnika Ministarstva odbrane, Ministarstva unutrašnjih poslova i Oružanih snaga SAD.
Tokom zajedničkog celodnevnog rada, "usaglašen je i zaključen Plan bilateralne vojne saradnje za fiskalnu 2014. godinu, koji sadrži veliki broj aktivnosti".
U sadržaju tog plana "dominiraju praktični oblici saradnje kao što su zajedničke vežbe i obuka, odnosno aktivnosti u vezi sa podrškom navedenih aktivnosti".
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...Potpisan+plan+vojne+saradne+Srbije+i+SAD.html

Сретан ти дан бом, пардон Дан Захвалности, просербио.....

Da smo onomad saradjivali sada bi Bondstil bio u Srbiji, Albanci bi bili Turski Kurdi
a zračenje bi bilo samo od braće iz Černobilja što bi kafanske patriote izbegavale da pominju

Smatram da ovu temu treba zatvoriti jer će nepismene budale da gule djon do ujutru
iako bracka Rusija itekako odavno saradjuje sa NATO-m

Ali kome pričati?

e sad kad odluci SAD da se VS stavi pod komandu nekog hrvatskog generala ili muslimanskog i udruzeno da se nacrtaju u nekoj siriji ili iranu--ima da ih ispratimo kako dolikuje...blago nama...
-turci su barem uzimali za janicare poneko dete...a sad..?? mi vojnike treba da odhranimo...obucimo...opremimo i da posaljemo da ratuju za potrebe SAD-a...uz sve to da ih mi placamo i snosimo sve troskove osiguranja zivota...odlican posao srbijo...
-ovi dezerteri 99 su bili daleko pametniji...

e sad kad odluci SAD da se VS stavi pod komandu nekog hrvatskog generala ili muslimanskog i udruzeno da se nacrtaju u nekoj siriji ili iranu--ima da ih ispratimo kako dolikuje...blago nama...
-turci su barem uzimali za janicare poneko dete...a sad..?? mi vojnike treba da odhranimo...obucimo...opremimo i da posaljemo da ratuju za potrebe SAD-a...uz sve to da ih mi placamo i snosimo sve troskove osiguranja zivota...odlican posao srbijo...

http://forum.krstarica.com/showthre...ОМБАРДОВАО?p=24862269&viewfull=1#post24862269

Здравствуйте и добро пожаловать товарищ полковник!:worth:

И што вели друг пуковник,
кад ће С-400, 500, авијони, букови, кубови ка Вошингтону, гаранту суверенитета просербие, творевине која не знаде ни ди су јој границе?

- - - - - - - - - -

Sta mi imamo da saradjujemo sa tim luzeruma ????

А шта мислиш тко ће маринцима чистити клозете, неки нешоловат говедар из Техаса оли просербијански професијоналац?

А шта каже дволични, покварени, препредени Министар предаје тј.одбране..........:evil::evil::evil:....... са изразом лица као да се уср*о и врло тужан због "болних одлука" које следе мојој јадној земљи Србији А КОЈЕ ОН БЕЗ ИКАКВОГ ПРАВА, СУПРОТНО ЗДРАВОМ РАЗУМУ, СУПРОТНО УСТАВУ, СУПРОТНО ВОЉИ НАРОДА ПОТПИСУЈЕ СА НАШИМ ДУШМАНИМА...

Како сеје - тако ће и да жање ! :rtfm:

Back