Potonuo “svemirski brod”: Poplava u kovid bolnici Batajnica

1609287574899.png

Udarila u ledenu santu u moru tom pa curi

Auto putevi se tako i grade svuda da u pocetku nema skoro ni jedne benzinske pumpe (gledaj Grcku ako si uopste isao kolima nadole).

Tek posle 10-tak godina se popunjavaju pumpama i ostalim, valjda zbog tendera i sl.
Jeste, baš je tako kako ti napisa... al' za malo. Tek su za Grčku promašila, oni su poznati po tome da imaju izuzetno malo benzinskih stanica na auto putevima, uglavnom moraš da siđeš par kilometara i da se vraćaš na auto put. Koliko si, ono rekla, da si kilometara vozila po grčkim putevima?
Kako je sa pumpama na auto putu Bg - Zg ili Bg - Su?

Jeste, baš je tako kako ti napisa... al' za malo. Tek su za Grčku promašila, oni su poznati po tome da imaju izuzetno malo benzinskih stanica na auto putevima, uglavnom moraš da siđeš par kilometara i da se vraćaš na auto put. Koliko si, ono rekla, da si kilometara vozila po grčkim putevima?
Kako je sa pumpama na auto putu Bg - Zg ili Bg - Su?

1000km.

Ovo uopšte nije smešno ni za sprdnju,
tamo već leže ozbiljno bolesni ljudi.

Mislim da se ovde niko ne sprda osim vlasti. Zato i jesmo ogorceni.

Ovaj primer pokazuje lepo kako u Srbiji problemi imaju 100 lica - od lose ideje, lose izvedbe do pljacke putem preplacenih cena svega toga i namestenih tendera (ako tendera uopste i bude) za "firme ljudi bliskih vlasti".

A nama gradjanima ostaju problemi i prazan novcanik.

Za ovo mora da leti jedno 15 glava, od onih koji su ovo odobrili, nadgledali pa do onih koji su izvodili.

Ja sam bila na suvozacevom mestu, sta je to bitno? Bitno je da govorim istinu, isto tako i na novijem autoputu za Krf nemas osim 1 benzinske stanice nista.

Ti autoputevi se prave od pozajmljenih para i zato je to tako.
Mogla si i u gepeku da budeš isto tako. :mrgreen:
Pusti me tog jednog auto puta na kom si bila, Grci nemaju (ili imaju veoma malo) benzinskih stanica na auto putevima, ali ih zato imaju kod svakog mesta uz auto put. Siđeš par kilometara, sipaš i vratiš se na put.

Mogla si i u gepeku da budeš isto tako. :mrgreen:
Pusti me tog jednog auto puta na kom si bila, Grci nemaju (ili imaju veoma malo) benzinskih stanica na auto putevima, ali ih zato imaju kod svakog mesta uz auto put. Siđeš par kilometara, sipaš i vratiš se na put.
Pa nije svuda par km a drugo, nije ni uobicajeno.

U svakom slucaju gde god da sam bila, nisma bila na "Zejtinliku na Krfu" kao ti, niti u gepeku kao ti.

Back