Potkozno masno tkivo?

Zvonchica1991

Zainteresovan član
Poruka
367
SVE ME ZANIMA :)

Kako se vrsi operacija,da li je uopste moguca operacija?Da li je bolna?Kako se izvodi...Da li se ceka na nju (Klinicki centar Beograd)?...Da li se placa?...Radi se o malo vecoj kolicini potkoznog masnog tkiva na butini :(...

Pa kapiram da je strah..moja keva je imala zakazano skidanje mladeza s lica i nije smela otici..mislim bas je mali i visi uopste ne bi bio problem bez anestezije samo sec i da zaraste lepo..mislim da ce ti biti lakse ako sto manje znas i samo se upustis:lol:

Moj verenik je operisao masno tkivo, bilo mu je kod desnog oka. Ne znam sad kolika je slicnost ali kod njega je to bio rutinski proces, 10 minuta i to je to. Lokalna anestezija, radili su mu u ambulanti, odmah smo krenuli kuci, posle dve nedelje kontrola da bi se skinuli konci i to je to. Tako su mu dobro uradili da se rez uopste i ne vidi. Mnogi ljudi su skidali masno tkivo i svi kazu da nije nista strasno, bio na ledjima, butini, licu...

To ti je klasicna bubuljica samo vecih razmera..sama rec govori..masnoce koje se ne razlazu i prave dzombe..imam ortaka koji jede masno i pun je toga po ledjima..imo je i on na nozi cini mi se..i sto bi neki rekli da se tako krv prociscava..a zapravo se bori s tim mastima

To ti je klasicna bubuljica samo vecih razmera..sama rec govori..masnoce koje se ne razlazu i prave dzombe..imam ortaka koji jede masno i pun je toga po ledjima..imo je i on na nozi cini mi se..i sto bi neki rekli da se tako krv prociscava..a zapravo se bori s tim mastima

Џорџи не зависи то само од исхране. ;)
Постоји наследна склоност тим масним туморима. Можда је баш то у питању код твог друга.

Ма...и бубуљице, као и тип коже су наследна ствар. ;)
Стварно не мора имати везе с исхраном.

Знам људе који строго воде рачуна, а лице им је као узорана ледина. :(

Ал' добро...тема је масно ткиво. :)

E to se uopste ne slazem..i ja sam imao nevidjenih problema u pubertetu sto nije moglo biti nasledno..na svasta sam isao od tecnog azota do nekih skupih stranih mesavina..i dalje nisam siguran koliko je imalo veze sa ishranom a koliko s pubertetom..jer sad kad se hranim zdravo ni jedne jedine

Back