Потенцијално беснило

Kulkiver

Ističe se
Poruka
2.117
Данас ме нападоше 5 кучета код чесме када је једна жена прала дудинке. Мислио сам да почињу са нападом на њу и реаговао сам да их отерам међутим били су агресивни, нису узмицали и почела је трећеразредна сцена кунг фуа о којој ме је једно од њих петоро ујело за лист и оставило огреботине и три убодне ране од које једна још није коагулирала а на другој нози је такође једна кратка и плитка огреботина. После одласка кучади са женом, (изгледа да су били њени јер су са њом и отишли а да нису ни залајали на њу) којој сам у акцији случајно згазио кесу с дудинкама, сам опрао рану и ту попричао са неком децом а пцета се вратише, јуришају! Овог пута сам јаче шутирао и раширио руке и убрзо су побегла. После тога сам свратио до кладионице и опрао течним сапуном крвареће ране а код куће сам после туша употребио течни кисеоник.
Мени је непознато да ли су пси под беснилом увек усамљени или има случајева када се крећу у групама. Ја бих рекао да сам их невољно испровоцирао и да су бранили своју газдарицу али остаје детаљ да им нисам првобитно узвратио нападом већ терањем што оставља утисак да им је агресивност главна особина.
Господо(м,ж)?

Poslednja izmena:
Данас ме нападоше 5 кучета код чесме када је једна жена прала дудинке. Мислио сам да почињу са нападом на њу и реаговао сам да их отерам међутим били су агресивни, нису узмицали и почела је трећеразредна сцена кунг фуа о којој ме је једно од њих петоро ујело за лист и оставило огреботине и три убодне ране од које једна још није коагулирала а на другој нози је такође једна кратка и плитка огреботина. После одласка кучади са женом, (изгледа да су били њени јер су са њом и отишли а да нису ни залајали на њу) којој сам у акцији случајно згазио кесу с дудинкама, сам опрао рану и ту попричао са неком децом а пцета се вратише, јуришају! Овог пута сам јаче шутирао и раширио руке и убрзо су побегла. После тога сам свратио до кладионице и опрао течним сапуном крвареће ране а код куће сам после туша употребио течни кисеоник.
Мени је непознато да ли су пси под беснилом увек усамљени или има случајева када се крећу у групама. Ја бих рекао да сам их невољно испровоцирао и да су бранили своју газдарицу али остаје детаљ да им нисам првобитно узвратио нападом већ терањем што оставља утисак да им је агресивност главна особина.
Господо(м,ж)?
Мала је вероватноћа да је беснило, но, ипак, ради сваке сигурности, отиди код лекара, а можеш потом и да подигнеш тужбу против нн особе...

Дођоше два плава после вакцинације и један од њи ми саветоваше да тужим градску власт јер је нагодба сочна. Дисижнс, дисижнс. Има да будем борац против права животиња а шинтерија ће опет срећно радити и свету ће сванути.:D

Нисам отишао одмах зато што сам далеко од панике јер зна се да су Кулкиверова бела зрнца респективна оружана сила уистину можда помало неодговорне државе али то је само још једна у низу одлика професионализма у тешким условима!

Eh da nam je vise takvih kao sto je ona. Gde bi nam kraj bio?
(verovatno jako blizu)

Verovatno :)
Inace neki ljudi koje znam su pokusali da utvrde da li ona zaista ima tu diplomu koju tvrdi da ima, i nisu uspeli nigde da dobiju potvrdu o tome. Samo su valjda na niškom fakultetu dobili potvrdu da je nekad studirala tu, ali da nije zavrsila, a iz Skoplja su dobili odgovor preko maila da ona tamo nije diplomirala, kao sto tvrdi.

ja da kliknem na ovo necu, a i tebi savetujem isto :lol:
za razumevanje ove teme potrebno je odredjeno predznanje a i znanje, ne moras da ga posedujes naravno, al ne moras ni da gutas sve sto vidis na netu ;)

- - - - - - - - - -

Verovatno :)
Inace neki ljudi koje znam su pokusali da utvrde da li ona zaista ima tu diplomu koju tvrdi da ima, i nisu uspeli nigde da dobiju potvrdu o tome. Samo su valjda na niškom fakultetu dobili potvrdu da je nekad studirala tu, ali da nije zavrsila, a iz Skoplja su dobili odgovor preko maila da ona tamo nije diplomirala, kao sto tvrdi.

"bas me cudi" :lol:

Izvoli, dokazi da ono sto je napisano na sajtu nije tacno. Dakle, argumenti. Nemoj samo poput studenta da se bavis licnostima jer teme nisu licnosti osim za tracare i intelektualno ugrozene koji nisu sposobni argumentovano odgovarati, znanjem i cinjenicama.

Pa valjda je normalno da ti dokazujes nesto, kad vec jednu opsteprihvacenu cinjenicu osporavas, a ne da ti sad mi dokazujemo nesto za sta ceo normalan naucni svet tvrdi da je istina.
Ja se bavim licnoscu doticne, jer je ona prakticno vodja jedne veoma opasne sekte. I postoji li bolji nacin da se ospore njene "naucne" tvrdnje od toga da se pokaze da ona sa naukom nema nikakve veze. Kao ni ti, uostalom.

Izvoli, dokazi da ono sto je napisano na sajtu nije tacno. Dakle, argumenti. Nemoj samo poput studenta da se bavis licnostima jer teme nisu licnosti osim za tracare i intelektualno ugrozene koji nisu sposobni argumentovano odgovarati, znanjem i cinjenicama.

da ti ispricam pricu o besnilu?
ili mislis na ovu doticnu da ti dokazem da nije doktor?
ne znam na sta mislis, i jel mislis na mene uopste?
ja kliknula na link stvarno nisam, iskreno nemam zivaca da citam gluposti, zasto bih, tako da ne mogu da ti uporedjujem sta pise tu i sta pise u knjizi iz infektologije
mogu samo da ti kazem sta pise u knjizi, mada i to mozes sam da procitas, imas i na obicnoj viki najosnovnije

- - - - - - - - - -

mikelo kako se osecas posle citanja, kako iq :lol:

O? .... da zakljucimo i rezimiramo, ubio te Kamael novinskim clankom ili te ufiksali tetanusom u DZ?

Хтео си да поверујем у теорију завере и да не одем на бустер шат па да скончам. Да се то десило прво што сам помислио да урадим је да векујем сер алека а у другом случају би опет помислио да је почело беснило и опет би отишао да ајсујем сер алека. Како би поднео то заверенику јуропејски? :lol:

Poslednja izmena:

Back