Kulkiver
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Данас ме нападоше 5 кучета код чесме када је једна жена прала дудинке. Мислио сам да почињу са нападом на њу и реаговао сам да их отерам међутим били су агресивни, нису узмицали и почела је трећеразредна сцена кунг фуа о којој ме је једно од њих петоро ујело за лист и оставило огреботине и три убодне ране од које једна још није коагулирала а на другој нози је такође једна кратка и плитка огреботина. После одласка кучади са женом, (изгледа да су били њени јер су са њом и отишли а да нису ни залајали на њу) којој сам у акцији случајно згазио кесу с дудинкама, сам опрао рану и ту попричао са неком децом а пцета се вратише, јуришају! Овог пута сам јаче шутирао и раширио руке и убрзо су побегла. После тога сам свратио до кладионице и опрао течним сапуном крвареће ране а код куће сам после туша употребио течни кисеоник.
Мени је непознато да ли су пси под беснилом увек усамљени или има случајева када се крећу у групама. Ја бих рекао да сам их невољно испровоцирао и да су бранили своју газдарицу али остаје детаљ да им нисам првобитно узвратио нападом већ терањем што оставља утисак да им је агресивност главна особина.
Господо(м,ж)?
Мени је непознато да ли су пси под беснилом увек усамљени или има случајева када се крећу у групама. Ја бих рекао да сам их невољно испровоцирао и да су бранили своју газдарицу али остаје детаљ да им нисам првобитно узвратио нападом већ терањем што оставља утисак да им је агресивност главна особина.
Господо(м,ж)?
Poslednja izmena: