Potencijalne veze da li gledate da ne vidite

Sve te silne potencijalne devojke, moglo je tu biti milion veza da se pridrzava pravila tri sekunde. Da li znate sta mislim?

Zivot je kratak da bi se trazilo opravdanja da se ne smuva jedna devojka na ulixi koja vam ude u susret, ili bar da joj se javi
ne brate isfolirane umisljene ribe ne zasluzuju ni da im pogledom lazno dignes samopouzdanje

Autor nase domace knjige omiljene od strane mladih "kako smuvati devojku" (ili kako da smuvate ribe tako nesto sl nemam ppjma naslov)
Tvrdi da se u roku od tri sekunde mora odreagovati ako vidite ribu na kratko vreme.
To je pravilo tri sekunde, naravno to ne podrazumeva ribe koje je moguce uspostaviti kontakt kada vi hocete kao sto su barovi, diskoteke i sl.

Tako da, pravilo tri sekunde uopste znaci da se mora odma odreagovati a ne posle se okrecati i gledati ribu dok odlazi.

Iskreno, nisam jos probao da smuvam tako ribu na ulici, ili negde drugde dok su nam se pogledi na tren susretali.
Ali tvrdim da se iza toga trena jednog (tri sekunde) kriju mnoge veze koje bi uspele da ste odreagovali onda.

Treba se javljati sa sto vise riba, danas jednu sutra dva samara i tako hehehehe

Sve te silne potencijalne devojke, moglo je tu biti milion veza da se pridrzava pravila tri sekunde. Da li znate sta mislim?

Zivot je kratak da bi se trazilo opravdanja da se ne smuva jedna devojka na ulixi koja vam ude u susret, ili bar da joj se javi

Muskarac mora da se pojavi u vidu snage, moci i licnosti, inace nista ne vrede ni sekunde ni godine :)

Svakako se slazem da treba muvati sve na sta se naidje,
do one prave se dolazi preko bezbroj nauspelih pokusaja sa ne-pravima

Poslednja izmena:
Pa gde se inace i muva ako i ne spontano, a ne na ulici i pitas malu jeli se udavala.
Salim se.

Sto se toga spontanog puta tice ne nalazim tako ni nikako. :-)

Pa i da se pita sta je ovom liku ako je spotakne lik mora da bude duhovit ovako kao ja da bi veza uspela, i uspece, i opusten, i sav svoj, i uspece, mislim da ga strefi slog pa ce devojka zapravo da pita sta je ovom liku :-D

A hbt ne mogu da verujem otvorim temu i svak pocne da me kopira :-D
Zasto nemam devojku, zasto nemam devojku

A jbt jer sam prepevao od sabana saulica otbori mi vrata ja sam covek koji puca lol
Pa vi vidite hehe?

- - - - - - - - - -

A hbt ne mogu da verujem otvorim temu i svak pocne da me kopira :-D
Zasto nemam devojku, zasto nemam devojku

A jbt jer sam prepevao od sabana saulica otbori mi vrata ja sam covek koji puca lol
Pa vi vidite hehe?

icon1.png
Re: potencijalne veze da li gledate da ne vidite

Sa takvim stavom muškarac ili žena mogu biti nalik magarcu izmedju 100 stogova sena.

Brate,vidi kako te riba upucala na mestu...

Back