posveta

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
jebešga možda ovo nekome zvuči patetično, al nema veze...ionako nikad nisam bio kul nit ću da dostignem vaše nivoje kuloće...****** ga...što reče jedan pametnjaković stim se rodiš il se ne rodiš...
zabranjeno je otvaranje tema o drugim forumašima, al pravo da ti kažem jebbe mi se...može i trajni ban...
daklen iamo temu ko vam od forumaša nedostaje...
al neamo ko bi vam nedostajo...
i tako ja potrešen jednom informacijom kanim načet pitanje
ko bi vam od forumera nedostajao kad bi otišo ?

dedicated to my prija

jebešga možda ovo nekome zvuči patetično, al nema veze...ionako nikad nisam bio kul nit ću da dostignem vaše nivoje kuloće...****** ga...što reče jedan pametnjaković stim se rodiš il se ne rodiš...
zabranjeno je otvaranje tema o drugim forumašima, al pravo da ti kažem jebbe mi se...može i trajni ban...

dedicated to my prija

Tab :malav:

...Mnogo je onih koji u poslednje vreme ne pisu ili to cine veoma retko...Bez obzira da li se slazem sa stavovima u vecini slucajeva ili ne, ljude cije me pisanje ne ostavlja ravnodusnom, od kojih ucim, sa kojima se smejem, sa kojima se na ovaj nacin druzim i opustam, koji umeju da isprovociraju reakciju, inciraju zanimljivu diskusiju ili me navedu na preispitivanje vlastitih stavova uvek rado citam i nedostaju mi...

...Mnogo je onih koji u poslednje vreme ne pisu ili to cine veoma retko...Bez obzira da li se slazem sa stavovima u vecini slucajeva ili ne, ljude cije me pisanje ne ostavlja ravnodusnom, od kojih ucim, sa kojima se smejem, sa kojima se na ovaj nacin druzim i opustam, koji umeju da isprovociraju reakciju, inciraju zanimljivu diskusiju ili me navedu na preispitivanje vlastitih stavova uvek rado citam i nedostaju mi...

Da.
I vise mi nedostaju oni koji su ovde a ne pisu vise kao pre nego oni koji su otisli sasvim.

Ali dobro, mislim da je za forum i bolje kad se smene generacije ucesnika nego da par ljudi godinama mlate jedno isto. Rece mi jednom jedan forumas i bio je u pravu da svakim ponavljanjem covek gubi na ugledu i postaje manje zanimljiv a posle puno godina ovde, nemoguce je ne ponavljati vec napisano.

Pocnemo sebi liciti na isparanu plocu i posteno je otici i ostaviti prostor onima koji imaju sta za reci.

Недостајали би ми сви женомрсци, хуманомрсци, омладиномрсци, паметњаковићи који знају све, прошлице које су биле свуда и виделе све, они који су увек најзгоднији, најпаметнији, најбољи...

Било би досадно без њих.

Ja bi samom sebi najvise falio . Kao mali imao sam psa kojeg nisam smio maltretirati a onda sam otkrio forum . Falila bi mi toplina kojom neke isijavaju ovdje .

dedicated to my prija

Pogodi ko ne bi. :aha:

Back